Uzak MasaÜstü İle Server Hack (Resimli)Küçük bir açık sayesinde uzak masa üstü sistemlerinin nasıl bulunacağını ve word list ile nasıl kırılacağını göstereceğim öncelikle bir ip adres aralığı arayacağız bunun için Başlat > Çalıştır > cmd
Konu Balamir tarafından açılmış, 31307 kişi tarafından görüntülenip, 283 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Küçük bir açık sayesinde uzak masa üstü sistemlerinin nasıl bulunacağını ve word list ile nasıl kırılacağını göstereceğim öncelikle bir ip adres aralığı arayacağız bunun için Başlat > Çalıştır > cmd yapıp dos ekranını açıyoruz daha sonra herhangibi bir siteye ping çekiyoruz ping www.siteismi.com
![]() Çıkan ip adresini kopyalıyoruz daha sonra süper scan programını açıyoruz superscanner programını indirmek için rar şifresi: www.wardom.org Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331446 ![]() All ports from seçeneğini seçip iki kutucuğada 3389 port numarasını giriyoruz nedeni uzak masa üstü açık bilgisayarların 3389 portunun açık olmasıdır start yazan yerede az önce aldığımız ip adresinin sonu 1 olarak yazıyoruz alt kutucuğada (Stop yazan) yere ip numarasının son hanesini değiştirip 255 yapıyoruz bu 1 den 255 numaralı son ip ye kadar ip taraması yapması içindir ip aralığını istediğiniz aralığa göre ayarlaya bilirsiniz... ![]() Taramayı başlattığınızda açık port bulursa ip yanında "+" işareti ile gösterecektir Expand All tuşuna basarsanız bulduğu portu gösterecektir Daha sonra RDPBrute rar dosyasını buradan indiriyoruz rar şifresi: www.wardom.org dur rar dosyasının içindekilerin hepsini bir klasöre çıkarıyoruz ![]() Bazı port tarama programları açık bulduğu ip adreslerini direk txt dosyasına yazıyor ama içlerinde virüs olduğundan dolayı ben süper scan programını anlatmak istedim virüs olmasa vnc scanner programı bu iş için biçilmiş kaptandır görüntüsünü koyuyorum temizini bulursanız kullana bilirsiniz ![]() daha sonra ips.txt dosyasını açıp yanında az önce süper scanner programı ile tarama yapıp buluduğumuz açık portlu ("+" işareti olan açık portlu'dur) ip adreslerini alt alta yazdıktan sonra kaydedip çıkıyoruz ![]() daha sonra RDP Brute programını açıyoruz ![]() Programı açtıktan sonra Options tuşuna ve sonrada üç ünlem işareti (!!!) olan tuşa basıp programın alt ve yan panellerini açıyoruz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331446 ![]() Login bölümün'de denenecek kullanıcı isimini seçiyoruz ben standart isim olarak Administrator'u seçtim siz ismi değiştirdikten sonra mutlaka yanındaki save tuşuna basmayı unutmayın ![]() Programı çalıştırdığımızda Logs yazan yerde programın denediği şifreleri göre bilirsiniz bizim için önemli olan nokta sol tarafta Good yazısıdır nedeni ise şifreni bulduğu zaman orada belirtmesidir eğer good kısmının yanında 1 ve üstü rakam yazıyorsa şifreyi tutturduğunu anlarsınız o zaman programın olduğu klasöre gidip Good.txt dosyasını açın içerisinde kullanıcı adı şifre ve ip adresi görülecektir (burda bir uyarıda bulunmak istiyorum taramalarda açık port bulabilirsiniz ama kullanıcı adı ve şifresini bulamama ihtimaliniz daha yüksek wordlist ile yapılacak ataklarda bu uzun süre bilir) ![]() Daha sonra Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > İletişim > Uzak Masaüstü Bağlantısı'nı seçiniz ![]() bazen İletişim klasöründe olmaya bilir o zaman Donatıların İçerisine bakın mutlaka vardır bir yerde bir ustanın bilgisayarında birşey kaybolmaz sadece yer değiştirir Neyse Programı açıyoruz ![]() Daha sonra Bilgisayar yazan yerin karşısına az önce Good.txt dosyasından aldığımız şifresi bulunmuş ip adresini yazıyoruz ve Bağlan tuşuna basıyoruz ![]() Karşımıza server 2003 uzak masa üstü seçeneği geliyor burda kullanıcı adı bölümüne az önce şifre kırmayı denerken belirlemiş olduğumuz ve kırdığımızda Good.txt içinde gösterdiği Adminisitrator ismini yazıyoruz Good.txt içinde hangisini kırdı ise onu yazacaksınız daha sonra yine Good.txt içinde yazan kırılmış şifreyi yazacağız ![]() ve makina tamamen sizin karşısınız'da kendi makinanızı kullanır gibi kullana bilirsiniz kolay gelsin... Düzenleyen Balamir : 13-05-2010 at 10:44. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102321 Yer: AnTaLyA
Karma etkisi: 16028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1602092
|
Ellirine saglık balamir cok guzel bir anlatım olmus...her wuserın faydalanacagından ve rahatca yapacagından hiç suphem yok...
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140016 Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6421621
|
Balamir, teşekkürler..
Bu konu sayesinde Hack öğrenmeye ve hack yapmaya karar verdim. ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #386304 Yer: Göçeße Hayat akaaR !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 255250
|
tesekuerler ama sorun var benim size Orada aldıgınız Ip adresi 88 ile baslıyor programa 94 ile baslayan bir ıp adresi yazmıssınız ? Orası Kafamı Karıstırdı
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Ekran görüntülerini belli saatlerde aldım ondandır
mesela masa üstü aldığım ekranda saat 20:14 ama dökümanı 07:49 da yayınlamışım akşamdan beridir editleyip duruyorum resimleri photoshopta kes büyüt küçük derken ikisi arasında fark olabilir arada kendimizde hacklemeye çalıştık onların görüntülerinide kullandık ama yöntem doğrudur siz istediğiniz ip aralığını yapabilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #160851
Karma etkisi: 561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55616
|
teşekkürler ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96972 Yer: ...................................
Karma etkisi: 30268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3025282
|
Güzel çalışma güzel anlatım sağol..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320606 Yer: Yoksa Kalbinde Sevgilim, Merak Etme Ben Ayaktada Giderim
Karma etkisi: 1252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 124873
|
Teşekkürler.
hep aynı kombinasyonlarımı arıyor id pass ararken ? |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #224977
Karma etkisi: 6295
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 628935
|
Çok güzel tebrikler ama pibgdeki IP ile Programdaki ayrı bi sıkıntı yok demi orda
Düzenleyen regedit__1 : 19-12-2009 at 12:27. |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #278755 Yer: siz
Karma etkisi: 6681
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 667515
|
teşekkürler. Güzel çalışma
![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #301794
Karma etkisi: 48
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4480
|
emegıne saglık
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #279551
Karma etkisi: 1233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 122927
|
Süper bir paylaşım yapmışın yalnız bir sorum olcak bu rdp brute programıyla şifre ararken hata veriyo belirtilmemiş hata diye ve sadece 1 ip arıyo diğerine geçmem için programı açıp kapatmam gerekiyor:S
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Banned
|
Alıntı:
Alıntı:
şimdi yeni bir döküman hazırlıyorum inanırmısın geçen haftadan beridir görüntü alıyorum ![]() Hıımm framework yüklümü ayrıca ekteki dll dosyası windows içerisinde system32 içerisine atıp tekrar denermisiniz |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645