Uzman Jandar Sinav Sorulari Bieln Var Yayinlarsa Süper OlurUzman jardarma sıvanı cumartesi günü de yani 19 nisan 2008 de bunun için acil bi durum dan uzman jardarma sınav soruları yayınlarsanız yani buraya yazarsanız süper olur. abi özeliikler peker
Konu bacak99 tarafından açılmış, 361 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Uzman Jandar Sinav Sorulari Bieln Var Yayinlarsa Süper Olur konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 361. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
Uzman jardarma sıvanı cumartesi günü de yani 19 nisan 2008 de bunun için acil bi durum dan uzman jardarma sınav soruları yayınlarsanız yani buraya yazarsanız süper olur.
abi özeliikler peker abi sen vericem demiştin ya buraya yayaınlar san 1 günün kaldıda ben biraz çalıstım ama matematik vede türk tarihi falan çalıstım ama nası soru çıkar bilmiyorum peker abi sen buraya yazarsan süper olur SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞŞEKÜRLER |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
Çok basit sorular var. ayrıca genel kültür ağırlıklı. aklımda kalanlardan bir tanesini söliyim. 4 adet geometrik şekil ve gölgeleri var. bunları eşleştirin diyor. çok basit. bir ikinciside aşağıdakilerden hangisinden en ucuz (temiz) enerji elde edilir diye bir soru vardı. mazot kömür su odun... basit anlayacağın.
BAŞARILAR... Düzenleyen JaNDaRMa : 17-04-2008 at 15:59. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
abi sag olda bilen varsa yaarsa süper olur bu gün son gün ama allah herkezten razı olsun
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|