Vampire2.asp Yakında SizlerleArkadaşlar eski arkadaşlar bilir bende fso sicript yazmıştım ve epeyce ilgi görmüştü şu anda 2.cisinin yüzde 70 bitti . Tamamamen piyasadaki file system objectlerden farklı bir kod topluluğu oluyor içerisinde
Konu vampire tarafından açılmış, 849 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Vampire2.asp Yakında Sizlerle konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 849. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2323
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar eski arkadaşlar bilir bende fso sicript yazmıştım ve epeyce ilgi görmüştü şu anda 2.cisinin yüzde 70 bitti . Tamamamen piyasadaki file system objectlerden farklı bir kod topluluğu oluyor içerisinde http protokolu üzerinden yapabileceğiniz saldırılarının bir çoğu mevcut bunları kısaca aşağıya yazıyorum öneri ve taleplerinizi bekliyorum . Ha bakın amacım fso yazmak diil amacım hack için web üzerinden rahatlıkla kontrol edilebilecek bir Sistem Oluşturmak . Lütfen Vampire2.aspyi fso olarak görmeyin
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5100 vampire2.asp özellikleri 1-Normal Fso Sicriptlerde Olan Fso Nesnesi İle Dosya İşlemleri Yapma İmkanı 2- Web Üzerinden Win 2000 , Nt4.0 Ve altındaki sistemlerin cmddesinde işlem yapabilme 3- Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini 4- Mail Bombalama , Sahte Mail Atma Özelliği Şimdilik Bu özellikler var ancak bakarsınızı süpriz bir özellik daha ekleyebilirim . Sizler düşüncelerinizi yazın gerekeni yapacağım Saygılarımla Vampire Coder & Hacker |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1030
Karma etkisi: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97507
|
hayırlısı bakalım
![]() fso ile yapılabilecek şeylerden farklı olarak ne yapıor? 4. madde hariç |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
valla sende biliyorsunki sunucda dosya yönetim nesnesi fso ha başka saldır çeşitleride koyabilirim örneğin ping atmak ancak fazla etkili olacağını sanmıyorum ama koyabilirim bakalım nasip
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1078 Yer: Ankara
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
Ehuhuhe tebrikler bakalım....! bu kesin seveceksin forumlarda cgi bölünde CodeREd.pl istiyosan kullan....! Neyse görceğiz nasıl coder old.. Zehir.php sonra daha ii si olacağini sanmıyom ama neyse....!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3583
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 73
|
deniyelim bir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1224 Yer: ohoo her yerden
![]() Karma: 9
|
coder olup 1 şeyleri geliştirdiğin için kutluorum..
:el yumrukbiçimindebaşparmakaşşadaromalılardakigibismi ley: diyorum çünkü böyle 1 olayı piyasaya sürüp milletin kendini "heykır" sanmasını sağladığın,cafede burnu akan,ayakları sandalyeden yere bile değmeyen elemanların cc le host alıp bu tarzı scriptleri kullanmalarına imkan verdiğin için.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3751
|
3- Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini
boyle bir cumle kuran biri ne hacker olur ya da ne coder. hehe. sen otur bi asp ogren, oyle gel. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
evt sadece sizin gibi zeka acizlerine gülüyorum evt asp bilmiyorum pcyide bilmiyorum hatta bu mesajları başkası yazıyor The_Jix_Cracker sanada gülüyorum sadece gülüyorum koçum
zekiler birini eleştirmek için daha iyisini yapmanız lazım ki o kişi sussun neyse sizin gibilerle işim olmaz sizler tvdeki futbol programlarına çıkan bir sürü para alan ancak futboldan anlamayan zavallılar gibisiniz bakıyorum konuşuyorlar konuşuyorlar ancak sonunda hiç verseler bir takımı onlara takım biter sizlerde öyleseniz yani buraya üye oldunuz diye yada iki tane kodu bir araya getirdiniz diye kendinizi bir şey sanmayın ok |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #935 Yer: İstanbul
|
Muahha ne kadar kolay dimi yapılan bişeyi karalamak , küçük görmek , Adamın kurduğu cümlelerle , coder veya hacker olup olmadığını anlayabilen insanlar varken bu ülkenin de geride kalmasına anlam veremiyorum hLL valla millet
Ama inanıyorum ki bunları diyen kişiler bu script çıkınca atlayıp kullanmaya başlıcaklar ... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5100 Arkadaşlar "Bu adamdan Coder olmaz sen git ASP öğren de gel" diyeceğinize madem çok biliyosunuz siz de gidip bilgilerinizle bişiler yapın kendi reklamınızı yapın uğraşın ... Ama vampire senin ilk scriptini görmüştüm kullanmadım , herşeyi basitleştirip HACKER lık adını gerçekten yerler altına alıosnz. Gizli soruyla arkadaşlarının mallerini alıp ertesi gün gerine gerine BEN HACKERİM OLM SENİN MSN İ BEN HACKLEDİM ...diyip herkesin kendisini hayran hayran izlemesine seviniyo tamam yaptığın Hack alemi için çok güzel bişi ama sayılı kişilerle paylaşmanı tavsiye ederim gerçekten arkadaşın dediği gibi İnternet cafelerde Sümüklü çocukların trojanlarla eğlendiği ve 2 gün sora Türkiyenin en büyük hack portalı adı altında ücretsiz serverlardan aldığı hostla kurduğu siteleri yayılmakta .... Ama emeğin büyük Başarılar ... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6957
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1198
|
yaa ötekilerini pek bilmiyorum ama benim ilgimi çeken "Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini" oldu geröektende bu benim düşündüğüm bir şey di ama yapmak için değil sadece böyle bir program olabilirmi acaba diye düşünüyordum...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5100 PROGLAMLAMA İLE YENİ YENİ İLGİLENMEYE BAŞLADIM AMA BAYAGI İLGİM VAR YARDIMLARINI BEKLERİM "wampire" EDERMİSİN? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3751
|
Vampire bildigini iddia ediyorsun fakat bilmiyorsun. Senin kullandigin terimlerden, kurdugun cumlelerden bilgi seviyeni kestirmek birazcik bilgili biri icin hic de zor olmasa gerek.
Demissin ki; 2- Web Üzerinden Win 2000 , Nt4.0 Ve altındaki sistemlerin cmddesinde işlem yapabilme 3- Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini Yorumlanmamis hal ne demek, onu da anlayamadim nedense. zaten cmd.exe'nin cagrimina izin veriliyorsa, sistemde type komutunu kullanarak, ascii dosyalari okuyabilirsin. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544
|
Bu ne yaa adam çalışmış birikimini ortaya koymuş kardeşim.Koyar linkini isteyen ceker kullanır isteyen bakmaz bile.Programı daha görmeden etmeden neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz ??Bence cekememezlik bu.Siz bi şeyler koyun ortaya da göreyim.Emeğe saygı diye bi anlayış yok mu sizde.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #935 Yer: İstanbul
|
Yorumlanmamış hal mi ne ?
Sen asp biliyosun,Asp dosyalarının serverda yorumlanıp bilgisayarımıza geldiğini de biliosn yani KAYNAK ASP kodlarını okuyabilme imkanı diyor bilmem anlatabildimmi ... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1927 Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 346
|
ii ii hayırlı olsun insallah bakarız bigün
--------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|