Vampire2.asp Yakında Sizlerle

Arkadaşlar eski arkadaşlar bilir bende fso sicript yazmıştım ve epeyce ilgi görmüştü şu anda 2.cisinin yüzde 70 bitti . Tamamamen piyasadaki file system objectlerden farklı bir kod topluluğu oluyor içerisinde Konu vampire tarafından açılmış, 849 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Web Hacking ve Güvenlik
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: sizlerle vampire2asp yakinda
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Vampire2.asp Yakında Sizlerle konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 849.

Eski 16-03-2005, 14:16   #1
vampire
Banned

vampire's Avatar

Üye numarası: #2323
Karma etkisi: 0 vampire seviye: 10
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Thumbs up Vampire2.asp Yakında Sizlerle

Arkadaşlar eski arkadaşlar bilir bende fso sicript yazmıştım ve epeyce ilgi görmüştü şu anda 2.cisinin yüzde 70 bitti . Tamamamen piyasadaki file system objectlerden farklı bir kod topluluğu oluyor içerisinde http protokolu üzerinden yapabileceğiniz saldırılarının bir çoğu mevcut bunları kısaca aşağıya yazıyorum öneri ve taleplerinizi bekliyorum . Ha bakın amacım fso yazmak diil amacım hack için web üzerinden rahatlıkla kontrol edilebilecek bir Sistem Oluşturmak . Lütfen Vampire2.aspyi fso olarak görmeyin
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5100

vampire2.asp özellikleri

1-Normal Fso Sicriptlerde Olan Fso Nesnesi İle Dosya İşlemleri Yapma İmkanı

2- Web Üzerinden Win 2000 , Nt4.0 Ve altındaki sistemlerin cmddesinde işlem yapabilme

3- Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini

4- Mail Bombalama , Sahte Mail Atma Özelliği

Şimdilik Bu özellikler var ancak bakarsınızı süpriz bir özellik daha ekleyebilirim . Sizler düşüncelerinizi yazın gerekeni yapacağım

Saygılarımla Vampire

Coder & Hacker
vampire Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 16-03-2005, 19:25   #2
s1n
Daimi Üye

s1n's Avatar

Üye numarası: #1030
Karma etkisi: 983 s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000s1n seviye: 2000

hayırlısı bakalım
fso ile yapılabilecek şeylerden farklı olarak ne yapıor?
4. madde hariç
s1n Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-03-2005, 13:08   #3
vampire
Banned

vampire's Avatar

valla sende biliyorsunki sunucda dosya yönetim nesnesi fso ha başka saldır çeşitleride koyabilirim örneğin ping atmak ancak fazla etkili olacağını sanmıyorum ama koyabilirim bakalım nasip

Eski 18-03-2005, 13:15   #4
spammeanddie
Daimi Üye

spammeanddie's Avatar

Üye numarası: #1078
Yer: Ankara
Karma etkisi: 8 spammeanddie seviye: 10

Ehuhuhe tebrikler bakalım....! bu kesin seveceksin forumlarda cgi bölünde CodeREd.pl istiyosan kullan....! Neyse görceğiz nasıl coder old.. Zehir.php sonra daha ii si olacağini sanmıyom ama neyse....!
spammeanddie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-03-2005, 13:27   #5
emine48
Daimi Üye

Üye numarası: #3583
Karma etkisi: 8 emine48 seviye: 50

deniyelim bir
emine48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-03-2005, 16:27   #6
PR0X1uS
Cool Üye

PR0X1uS's Avatar

Üye numarası: #1224
Yer: ohoo her yerden
Karma etkisi: 0 PR0X1uS seviye: 0

coder olup 1 şeyleri geliştirdiğin için kutluorum..
:el yumrukbiçimindebaşparmakaşşadaromalılardakigibismi ley: diyorum çünkü böyle 1 olayı piyasaya sürüp milletin kendini "heykır" sanmasını sağladığın,cafede burnu akan,ayakları sandalyeden yere bile değmeyen elemanların cc le host alıp bu tarzı scriptleri kullanmalarına imkan verdiğin için..
PR0X1uS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-03-2005, 23:01   #7
The_Jix_Cracker
Banned

Üye numarası: #3751
Karma etkisi: 0 The_Jix_Cracker seviye: 10

3- Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini
boyle bir cumle kuran biri ne hacker olur ya da ne coder. hehe.
sen otur bi asp ogren, oyle gel.
The_Jix_Cracker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-03-2005, 12:36   #8
vampire
Banned

vampire's Avatar

evt sadece sizin gibi zeka acizlerine gülüyorum evt asp bilmiyorum pcyide bilmiyorum hatta bu mesajları başkası yazıyor The_Jix_Cracker sanada gülüyorum sadece gülüyorum koçum

zekiler birini eleştirmek için daha iyisini yapmanız lazım ki o kişi sussun neyse sizin gibilerle işim olmaz sizler tvdeki futbol programlarına çıkan bir sürü para alan ancak futboldan anlamayan zavallılar gibisiniz bakıyorum konuşuyorlar konuşuyorlar ancak sonunda hiç verseler bir takımı onlara takım biter sizlerde öyleseniz yani buraya üye oldunuz diye yada iki tane kodu bir araya getirdiniz diye kendinizi bir şey sanmayın ok

Eski 29-03-2005, 18:21   #9
FieBeR
Çırak

FieBeR's Avatar

Üye numarası: #935
Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0 FieBeR seviye: 10

Muahha ne kadar kolay dimi yapılan bişeyi karalamak , küçük görmek , Adamın kurduğu cümlelerle , coder veya hacker olup olmadığını anlayabilen insanlar varken bu ülkenin de geride kalmasına anlam veremiyorum hLL valla millet
Ama inanıyorum ki bunları diyen kişiler bu script çıkınca atlayıp kullanmaya başlıcaklar ...

Arkadaşlar "Bu adamdan Coder olmaz sen git ASP öğren de gel" diyeceğinize madem çok biliyosunuz siz de gidip bilgilerinizle bişiler yapın kendi reklamınızı yapın uğraşın ...

Ama vampire senin ilk scriptini görmüştüm kullanmadım , herşeyi basitleştirip HACKER lık adını gerçekten yerler altına alıosnz.
Gizli soruyla arkadaşlarının mallerini alıp ertesi gün gerine gerine BEN HACKERİM OLM SENİN MSN İ BEN HACKLEDİM ...diyip herkesin kendisini hayran hayran izlemesine seviniyo

tamam yaptığın Hack alemi için çok güzel bişi ama sayılı kişilerle paylaşmanı tavsiye ederim
gerçekten arkadaşın dediği gibi
İnternet cafelerde Sümüklü çocukların trojanlarla eğlendiği ve 2 gün sora Türkiyenin en büyük hack portalı adı altında ücretsiz serverlardan aldığı hostla kurduğu siteleri yayılmakta ....

Ama emeğin büyük Başarılar ...
FieBeR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2005, 18:45   #10
edesh
Daimi Üye

edesh's Avatar

Üye numarası: #6957
Karma etkisi: 19 edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000edesh seviye: 1000

yaa ötekilerini pek bilmiyorum ama benim ilgimi çeken "Web üzerinden sunucudaki sitelerin yada dizinlerdeki herhangi bir web programlama dilleri ile yazılan sayfanın kaynak kodlarını okumak . Tabiki Yorumlanmamış halini" oldu geröektende bu benim düşündüğüm bir şey di ama yapmak için değil sadece böyle bir program olabilirmi acaba diye düşünüyordum...
PROGLAMLAMA İLE YENİ YENİ İLGİLENMEYE BAŞLADIM AMA BAYAGI İLGİM VAR YARDIMLARINI BEKLERİM "wampire" EDERMİSİN?
edesh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2005, 19:17   #11
The_Jix_Cracker
Banned

Üye numarası: #3751
Karma etkisi: 0 The_Jix_Cracker seviye: 10

Vampire bildigini iddia ediyorsun fakat bilmiyorsun. Senin kullandigin terimlerden, kurdugun cumlelerden bilgi seviyeni kestirmek birazcik bilgili biri icin hic de zor olmasa gerek.
Demissin ki;
2- Web Üzerinden Win 2000 , Nt4.0 Ve altındaki sistemlerin cmddesinde işlem yapabilme

Yorumlanmamis hal ne demek, onu da anlayamadim nedense.
zaten cmd.exe'nin cagrimina izin veriliyorsa, sistemde type komutunu kullanarak, ascii dosyalari okuyabilirsin.
The_Jix_Cracker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2005, 19:27   #12
EsPiyoNaJ
Banned

Üye numarası: #3253
Karma etkisi: 0 EsPiyoNaJ seviye: 450EsPiyoNaJ seviye: 450EsPiyoNaJ seviye: 450EsPiyoNaJ seviye: 450EsPiyoNaJ seviye: 450EsPiyoNaJ seviye: 450

Bu ne yaa adam çalışmış birikimini ortaya koymuş kardeşim.Koyar linkini isteyen ceker kullanır isteyen bakmaz bile.Programı daha görmeden etmeden neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz ??Bence cekememezlik bu.Siz bi şeyler koyun ortaya da göreyim.Emeğe saygı diye bi anlayış yok mu sizde.
EsPiyoNaJ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2005, 18:32   #13
FieBeR
Çırak

FieBeR's Avatar

Üye numarası: #935
Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0 FieBeR seviye: 10

Yorumlanmamış hal mi ne ?

Sen asp biliyosun,Asp dosyalarının serverda yorumlanıp bilgisayarımıza geldiğini de biliosn yani KAYNAK ASP kodlarını okuyabilme imkanı diyor bilmem anlatabildimmi ...
FieBeR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2005, 18:49   #14
Hayal@
Daimi Üye

Hayal@'s Avatar

Üye numarası: #1927
Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11 Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250Hayal@ seviye: 250
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder
ii ii

ii ii hayırlı olsun insallah bakarız bigün

---------------------
Hayal@ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-04-2005, 09:58   #15
Rivaldo
Çırak

Rivaldo's Avatar

Üye numarası: #1827
Karma etkisi: 0 Rivaldo seviye: 10

ms sql almada eklersen süper olur
Rivaldo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 849.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları