vatan şiirleriEbedi bu vatan Türk’ündür Türkün olacak Bu vatan Türk’tür her kes bunu bilsin Vatana ihanet eden bu vatandan gitsin Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak
Konu henry_99 tarafından açılmış, 387 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
vatan şiirleri konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 387. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
Ebedi bu vatan Türk’ündür Türkün olacak
Bu vatan Türk’tür her kes bunu bilsin Vatana ihanet eden bu vatandan gitsin Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak Biz varız bu topraklarda biz Bu vatan bizimdir böldürmeyiz biz Bu toprak için canımızı feda ederiz biz Bu ülkeye ihanet edeni yok ederiz biz Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak Türk, kurt, Laz, Çerkez hepsi bir ırktan Hiç ayrılır mı kardeş et tırnaktan Hak peygamberde yana bütünlükten Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak Sanırmısın Bu Vatan Boştur Ey gafil, sen sanırmısın ki bu Vatan boştur, Benim Vatanımın, suyu leziz, havası hoştur, Vatan için cânını veren şehitlerim koşuştur, Ey gafil, sen sanırmısın ki bu Vatan boştur. Bir Allah derse, sayha atarsa ödler patlar, Vatanını sevene, Peygamber şefaati kılar, Vatan sevgisi olmayan kâlp ise, materyal, Ey gafil, sen sanırmısın ki bu Vatan boştur. Sen görmesen bile, Dünya görüyor biliyor, Bu Vatanın bağrında Peygamberler vardır, Evliyalar, şehitler, salihler, ebdallar, arifler, Ey gafil, sen sanırmısın ki bu Vatan boştur. Konuşurlar ha konuşurlar, boşu boşunadır, Benim necip Milletim elalemin notunu verir, Konuşulan bir kelimeden bile, hainleri bilir, Ey gafil, sen sanırmısın ki bu Vatan boştur. Otuz Kupona Radyo, televizyon, gazete, dergi Her birşey meydanda, sergi var sergi Esnafa, çiftçiye koy peşin vergi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Taksitle araba, taksit taksit ev Enflasyon kudurdu, dev oldu dev İstersen küfür et, istersen sev Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Sınavı düşünme! Kitabın bizden Bedava deneme sınavın bizden Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79265 Yarı çıplak hatunlar, son avın bizden Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Bardak, tabak, oyuncak, halı verdiler Denizin dibinde yalı verdiler Gül yaprağı gösterip çalı verdiler Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Fatih'e İstanbul, Yavuz'a Mısır Yüz kupona kilim, seksen kupon hasır Kuponla gelecek ülkeye huzur Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan En son hediyeyi kızlar tanıttı Gümbür gümbür çalan sazlar tanıttı Utanmaz, arlanmaz yüzler tanıttı Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kampanya dönemi geldi, geçiyor Uyuma vatandaş fırsat kaçıyor Millet çatır çatır kupon kesiyor Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her satırdan şiddet, nefret akıyor Kalemler bölücü tohum ekiyor Ekranlar salyalı pislik kokuyor Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Makyaj, giyim, kuşam bunların işi En sağlıklı yaşam bunların işi 'Siz emredin paşam' bunların işi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan İhtilal yaparsın manşet atarlar 'Nû resim ' yaparsın topa tutarlar Hangisini saysam katar katarlar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79265 Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Demokrasi, laiklik, insan hakları Örtüyle başladı ilk yasakları İrtica geliyor (!) son tuzakları Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Laiklik şeriat kavgası bitsin Ülkeme duyulan bu nefret yetsin Sevmeyen şerefsiz defolsun gitsin Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Görüntü kemalist / aslı komünist Hesaplar çok ince tam oportünist Bunlar hem yalaka, hem kapitalist Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Atatürk maskesi işin yapısı Atatürk'e kuban olsun hepisi Bizim ulan memleketin tapusu Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Deniz Türkiyeli, Önkuzu Türk'tü Ay-Yıldız bayrağı en büyük farktı Evita sevenler Ülkü'den korktu Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kılıçkıran, Özmen dağda gezmedi, Karakol basmadı, huzur bozmadı Beşbin şehit verdik kimse yazmadı Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her günüm cenaze her günüm şehit Çektiğim acıya Yaradan şahit Bunların sebebi Şam'da bir it oğlu it Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kimine Rusya'da bedava tatil Kimine dinamit, kimine fitil Çatlıya gelince 'Faşist' bir katil Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Düşman gelmiş kapımıza dayanmış Dört yanımız kampanyaya boyanmış Kutuplara yaz gelmiş bak onlarda uyanmış Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Çanakkale hiç kampanya görmedi Dumlupınar kampanyaya girmedi Kocatepe mega kupon vermedi Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Vatan Borcu “Tüm Askerlerimize' Sevginle aşarım ben bu günleri Ne fala bakarım ne de burcuma Ardımda bırakıp tüm sevenleri Gidiyorum işte vatan borcuma Anamı babamı sevdiğim kızı abimi ablamı o yaramazı İçimde saklayıp hatıramızı Gidiyorum işte vatan borcuma Gözümde büyüdü uzayan yollar Boşluğa sarıldı uzanan kollar Benimle ağlarken çiçeksiz dallar Gidiyorum işte vatan borcuma Zamansız bir sevda geldi başıma Ne halime acır ne gözyaşıma Elveda dostuma arkadaşıma Gidiyorum işte vatan borcuma Eğer Allah bana izin verirse Gün gelir alırım ben de tezkere Duayla gönderin beni askere Gidiyorum işte vatan borcuma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616