Vatan Size Minnettar...Arkadaşlar sizlere kurtuluş savaşında TÜRK MİLLETİ'nin asilliğini bir kez daha göstermek istiyorum.Vereceğim video bizzat kendim tarafımdan upload edilmiş olup bence arşivlere sığmayacak bir filmdir.Genelkurmay arşivinden alınıp atv televizyonununda yayınlanmıştı.İzlerken filmin
Konu JaNDaRMa tarafından açılmış, 266 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Vatan Size Minnettar... konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 266. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
Arkadaşlar sizlere kurtuluş savaşında TÜRK MİLLETİ'nin asilliğini bir kez daha göstermek istiyorum.Vereceğim video bizzat kendim tarafımdan upload edilmiş olup bence arşivlere sığmayacak bir filmdir.Genelkurmay arşivinden alınıp atv televizyonununda yayınlanmıştı.İzlerken filmin bazı yerlerinde gösyaşlarınızı tutamayacağınıza eminim.Şimdiden iyi seyirler...
OĞULSUZ YAŞANIR AMA VATANSIZ ASLA !... DOWNLOAD: Düzenleyen JaNDaRMa : 17-04-2008 at 23:51. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
TşkLer 3 dk. sonra indiriyorum
izLedikten sonra gerekLi yorumu yapacagım ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
indiren yokmu ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|