Vbulletin Hack Edilirmi? Nasil Koruyabilirim?Merhaba Arkadaslar, biz bir yeni Forum kurduk (Konu Alevilik). Internete birkac Makale okudum vbulletin hackerlere karsi save degil diye. Bu beni biraz diye. Bu beni biraz korkuttu, sünkü siteye cok
Konu DayFlaMe tarafından açılmış, 370 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Vbulletin Hack Edilirmi? Nasil Koruyabilirim? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 370. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188093
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaslar,
biz bir yeni Forum kurduk (Konu Alevilik). Internete birkac Makale okudum vbulletin hackerlere karsi save degil diye. Bu beni biraz diye. Bu beni biraz korkuttu, sünkü siteye cok emek harcadim. Vbulletin 3.6.8 ile Forumumuzu gerceklestirdik! Sizce daha ne yapabilirim Siteyi save olmasi icin? Sitem: www.aleviyorum.com Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=187027 Yardimlariniz icin tesekürler. Saygilarla Hatice M. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
ilk olarak Türkçemizi koruyalım (vbulletin hackerlere karsi save degil )
Chmod ayarlarınızı yapınız conf dosyasını 777 yapmayın.. Hostingizi iyi seçin Tanınmış bir hostingden alın.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=187027 Şifreleriniz basit olmasın harf ve sayı karışık olsun ve en az 15 haneli bir şifre koyun.. Tanımadıklarınıza büyük yetkiler vermeyin.. İnt. cafeden şifreleriniz mümkün olduğunca girmeyin Girersenizde sanal klavye kullanın Vbulettin güncellemelerini takip edin.. Her gördüğünüz modulu kurmayın şimdlik aklıma bunlar geldi.. iyi çalışmalar |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|