Veri kurtarmayla ilgili sorunSelamlar, Bi arkadaşın hard disk elektrik kesilmesinden dolayı ölmüş. Eleman bilgisayarcıya gitmiş verilerini kurtarmak için. Bilgisayarcı arkadaşın eline 6-7 dvd vermiş. Bu verileri açamadım yardımcı olur musun diye bana geldi.
Konu ysunshine tarafından açılmış, 160 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Veri kurtarmayla ilgili sorun konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 160. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Selamlar,
Bi arkadaşın hard disk elektrik kesilmesinden dolayı ölmüş. Eleman bilgisayarcıya gitmiş verilerini kurtarmak için. Bilgisayarcı arkadaşın eline 6-7 dvd vermiş. Bu verileri açamadım yardımcı olur musun diye bana geldi. Dvdleri inceledim de, şuana kadar sadece birinden veri (resim, office dosyası) çekebildim. Diğer dvdlerde neyi açsam hata veriyor. Resim açtığımda destekleyenmeyen dosya diyor, rar klasörünü açtığımda hasarlı diyor. Masaüstüne kopyalıyorum yine aynı. ![]() ![]() Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa bilgisayarcı mı hata yapmış cdye çekerken? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Tam anlamıyla olaya hakim değilim ama bende kurtarma işlemi yaptığımda aynı olaylarla karşılaştım. Kurtarılacak dosyalarda resimlerin dosyaların falan adını tam olarak görmeme rağmen açtığımda sorunlar yaşadım. Sanırım kurtarma programı dosya adlarını tam olarak görse bile içindeki verileri tam olarak kurtaramıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Alıntı:
![]() Yok mu başka bilgisi olan? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
ISO Buster'ı bir deneyin derim, bu iş için biçilmiş kaftan.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
dosyalar hasarlı kurtarılmıştır, elemanda o şekilde kontrol etmeden dvdye yazdırmıştır, tahminimce...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
o dosyaları cd den kurtaramazsınız
kurtarma yapan kişi hasarlı olarak dvd ye yazdırmış görünüyor onun çözümü yok hard disk önemli olan bir den çok şeyi farklı programlarla kurtarabilirsiniz foto kurtarmak için şiddetle tavsiyem PhotoRecovery programıdır. ölmüş sd karttan %70 resim kurtardı. tavsiyem farklı farklı programları denemeniz |
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Moderator
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Olay benden çıksın da mahçup olmayalım. |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Alıntı:
Son çare pandora recovery programını kullanmış ve kaybettiği tüm verileri kurtarmış.İstersen kendisiyle konuşursan daha detaylı bilgi alabilirsin.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HP Pavilion dv5 ile ilgili bi sorun | 07KoRHaN07 | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 0 | 05-07-2010 08:10 |
| Rapid phisher la ilgili bir sorun onemli bi bakin iceri sizide ilgilendirir | silahsor34 | Accounts | 7 | 26-05-2010 19:58 |
| SQL veri tabanıyla ilgili bir bölüm | diyonisos06 | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 0 | 23-12-2005 17:34 |
|
|