Veribul.Com Arama Motoruna Kayıt Olun Üst Sıralara Çıkın.Evet arkadaşlar tamamiyle Türk Yapımı olan yepyeni arama motoru; www.veribul.com 'a bir an önce sitenizi kaydedin aramalarda ön sıralarda olun. Arama Motoru 1 Hafta içinde aktif olacak arkadaşlar duyum aldım
Konu muratksk tarafından açılmış, 744 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Veribul.Com Arama Motoruna Kayıt Olun Üst Sıralara Çıkın. konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 744. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3746
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Evet arkadaşlar tamamiyle Türk Yapımı olan yepyeni arama motoru;
www.veribul.com 'a bir an önce sitenizi kaydedin aramalarda ön sıralarda olun. Arama Motoru 1 Hafta içinde aktif olacak arkadaşlar duyum aldım ![]() Erken kayıt eden sitesini avantajlı çıkıcak ve ilk sıralarda yer alacaktır. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=279276 Site Ekle Linki: http://www.veribul.com/site-ekle NOT: Kaynak Tamamiyle Bana Ait olup Sitelere Ekleyecekler Kaynak Belirtmesi Gerekmektedirler. kaynak: www.ialem.net Düzenleyen muratksk : 13-05-2009 at 12:08. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14251 Yer: İstanbul(Avrupa)
Karma etkisi: 1844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 183501
|
Bir çeşit dizin ve de arama moturu olup Google'nın yerini alması imkansız.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132920 Yer: im seni :)
Karma etkisi: 3274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 326925
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
Bu Türk yapımıymış arkadaşlar peşin hüküm vermeyelim unutmayın bu yere gelen google araba garajında başlamış,Türkse bence destek olmak lazım hemen kayıt yaptırıyorum
saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #167009
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tesekkurler arkads hemen kayit oldum destek olmak lazim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45988 Yer: im yok yatmaya
Karma etkisi: 4404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 439728
|
kesinlikle kayıt yaptırmak lazım google la yarışamaz belki ama bizimle kalkınacaktır...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
Arkadaşlar arama motorlarında bot denilen bir kavram vardır. Ve de bu botlar yardımıyla siteleri eklerler. Kişler gidip kendi sitelerini eklemezler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1708
Karma etkisi: 82
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7481
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Öncelikle araba garajında başlayan youtube (ki oda abartıdır)
İkincisi evet arama motoruna site eklemek için başvuru yapılır ama bu hızlı indexlemesi için yoksa site hit alıyorsa başka sitelerde backlink alıyorsa google gelir otomatik indexler. Ve son olarak kendi görüşüm rjinal orjinaldir ortalıkta onlarca arama motoru varken ve yıllardır hizmet veriyorken birden bir Türk yapımı arama motorunun gelipte kitaplarda dahi yer alan Google arama motorunu sollaması imkansızdır ki arama motoru dediğin scriptten ibaret değil sağlam bir altyapı ve ar-ge gerektiren bir olaydır.Arama motoru açmak yerine daha orjinal projelere imza atmak herzaman daha iyidir kanımca.EDİT:ki şimdi farkettiğimde hakkımızda kısmında arama motoru ve işleyiş tarzı yerine reklam,gelişen reklam piyasası,internet reklamcılığı ve arama motoru reklamcılığı üzerinde durulmuş buda gayet ticari bi çalışma olduğunu gösterir ve bence bu koca bir - ![]() Düzenleyen _BaCKDOoR_ : 04-07-2009 at 01:04. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317592
Karma etkisi: 3556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 355122
|
googleye add url yazarsan bakabilirsin
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Google'a kayıtlı başka bir sitede linkiz olursa, hatta ve hatta gelip burada bir başlık içerisinde sitenizin linki yazdığınızda dahi siteniz çok hızlı bir şekilde histelenir. Google'ın yapamayçalıştığı ve yaptıoğı budur. Tüm siteleri listelemek istemeleridir. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Daha hızlı indexlenmek için Türkçe oyyla veya yabancı digg gibi sistemleri kullanabilirsiniz bir ayda 1 sayfası indexlenen sandboxdaki sitemi sandboxdan çıkartıp 18 bin sayfa indexlettirdim ordan biliyorum =D ne alakası var dersenizde baştan test ettim misal siteadi.com/a urlsi google da yok iken oyylaya gönderdiğimde 1 saat içinde dizine eklendi (tabi hepsi öyle olacak diye bir kaide yok ) ama deneyiniz işe yarar.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308955 Yer: 'im seni ben
Karma etkisi: 916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 91226
|
daha basarılı olacagı umıt ederım fena sayılmaz ama daha cok ustunde calısılması lazım
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|