Virüs!!!Virüs Bir virüs hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Hiçbir virüs programı bunu engelleyemiyor ve birçok bilgisayara bulaşmış durumda. O virüs Türkçemizi katletmeye devam ediyor. Bir an önce sahip çıkmazsak
Konu oguzhan0232 tarafından açılmış, 1261 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Virüs!!! konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1261. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154279
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() Karma: 259
|
Virüs
Bir virüs hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Hiçbir virüs programı bunu engelleyemiyor ve birçok bilgisayara bulaşmış durumda. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=170773 O virüs Türkçemizi katletmeye devam ediyor. Bir an önce sahip çıkmazsak yakında Türkçe tarihe karışacak. *Bilmem anladınız mı bahsettiğim virüsü? *Her seferinde “mail”* demekte inat edenler var. Lütfen buna bir DUR diyelim. "E-postalara" mail, "güle güle" yerine bye, "Tamam" yerine ok, sen yerine u, dediğimiz sürece yayılacak bu hastalık. *Lütfen Türkçeyi yanlış kullananları uyaralım. Geleceğimiz için. İşe önce m(e)s(e)n(e)deki ok, bye, gibi ifadeleri silerek başlayalım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
Üye numarası: #150789
![]() Karma: 10
|
haklısın aslında
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105985 Yer: Siyah, Gök Beyaz !
Karma etkisi: 26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2071
|
Senın Demek Istedıqın Turkcemıze Sahıp Cıkmamız ..
BoyLe Bır OLayın Vırus ILe Bır ALakası Yok. "Türkçemize Sahip Çıkalım" Baslıklı Bır Konu Acabılırsın. SayqıLar .. Düzenleyen Turquoisé ~ : 07-11-2007 at 15:14. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144399 Yer: istanbul-eyüp
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3555
|
dogru sölyedin kardesim.
güzel türkçemizi kirletmeyelim.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşım gerçekten herkes burada bakılınca güzel Türkçemizi kirletmiyelim diyor....Msn ortamına girdigimizde her zaman aynı şeyler oluyor....Karşımızdakine yapma dedigimiz zaman sanane sen kimsin gibi cevaplarla karşılaşa biliyoruz....Fakat söyledigim çok dogru...Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1749 Yer: BAŞKA İSTANBUL VARMI
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2708
|
Aynen Katiliyorum Aslinda Bunu Her Wardom Kullanicisi BÜtÜn E Posta ArkadaŞlarina GÖndermelİ Dİye DÜŞÜnÜyorum Konu BaŞliĞi VİrÜs O Zman Her Kullanici Okuyacaktirda
Ne Dersİnİz GÜzel Bİr PaylaŞim TeŞekkÜr Edİyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61982 Yer: Ankara
Karma etkisi: 377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37070
|
Gerçekten katılıyorum. Sadece Türkçe kelimeler yerine İngilizcelerini kullanmakla bitmiyor. "Tamam" yerine "tmm" diyen "selam" yerine "slm" diyen "merhaba" yerine "mrb" diyen ve binlerce kelime değiştirilerek yazılıyor. Lütfen dur diyelim.
Düzenleyen Atlaas : 09-11-2007 at 19:21. Sebep: tırnak içine aldım:) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1166
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1445
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
İşe önce kendimizi düzelterek başlamak gerekiyor bence sonuçta herkes kendinden sorumlu insanın içerisinde bu bilinç olmadığı sürece terslemeleri normaldir. Biz alıştık sanane demelerine. Ama önemli olan onlara rağmen yola devam etmektir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #158603
![]() Karma: -30
|
cok güzel bi konuya parmak basmissiniz tebrikediyorum sizi. Turkcemize sahip cikalim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86402 Yer: Avusturya
Karma etkisi: 672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66650
|
türkceye sahip cikmak diyorsunuz önerileriniz ise ok yerine tamam diyelim vs. türkiyede kac kisi okuma yazma bilmiyor biliyormusunuz, bu oran cok oldukca nasil türkceye sahip cikmayi düsünüyorsunuz hangi birimiz bunun icin bir caba sarfediyoruz politikacilar gibi bosa cene calmak sadece türkceye sahip cikmak sadece güzel veya dogru konusmakdan gecmiyor ki bu sadece benim görüsüm ..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67745
Karma etkisi: 195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18850
|
evet zaten türkçemizi en çok internette kirletiyoruz.Oğuzhan arkadaşıma teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134808
![]() Karma: 10
|
Eywallah Kardes Guzel Bir Konuya Deginmişssin Öncelkiklle Kendi Turkcemize Sahip Cıkmamız Gerekiyor By A.E.O K.İB Gibi Kısaltmalar Kulanacagımıza Guzel Sekilde Uzatarak Yazmamız Daha Uygundur.. Saygılarla
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #157494
Karma etkisi: 139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13492
|
Bir de bana lütfen içinizden birisi açıklasın,neden bazı harfleri büyük,bazılarını ise küçük yazıyorsunuz.Ben epey düşündüm,ancak anlayamadım.
Türkçenin ne kadar hoş,ne denli akıcı ve matematiksel,yani üreyen ve üreten bir dil olduğunu Oktay Sinanoğlu'nun yazılarından takip etmenizi öneririm. Benim ikinci şikayetçi olduğum şey ise, bazı harflerin (mesela u ve a nın)üzerine eskiden koyduğumuz inceltme işaretini bu klavyelerde koyamamamız. Bu kış çok karlı geçti derken, kar mı,kazanç mı, anlaşılmıyor. Başka bir sıkıntım: 1297 yazacakken, Bin 297 yazmamız.Ne zamandan beri bu böyle? Doğru olmadığı kesin olan bu yazım şekli,neden ısrarla heryerde kullanılıyor. Maç anlatırken 'Kaleci gole izin vermedi' diyor anlatanlar. Kalecilerin gol atmak isteyene izin vermeleri söz konusumudur,böyle bir keyfiyetleri varmıdır? Nereye gidiyoruz Allah aşkına,birisi açıklasın,tabii açıklanacak tarafı varsa (bana göre yok!) |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
Bir de asi_63 kardeşim verdiğin destek için sağol ama neden "eywallah" dedin ? Bari bu bölümde Türkçemizi güzel kullanalım arkadaşlar Saygılar... Düzenleyen oguzhan0232 : 15-11-2007 at 20:53. Sebep: kelime hatası |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|