Vistada klasör silemiyorum yardımVistada klasörü seçip silmek istediğim zaman, hedef klasöre erişim engellendi diyor ve devamında; bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım. Yönetici bölümünde izin
Konu adnanyilmaz tarafından açılmış, 8501 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Vistada klasör silemiyorum yardım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 8501. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71399
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 405
|
Vistada klasörü seçip silmek istediğim zaman, hedef klasöre erişim engellendi diyor ve devamında; bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım. Yönetici bölümünde izin olayını kaldırdım ama bu soru halen çıkıyor ve defalarca silmek istememe rağmen silemiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
sağa tıklayıp özellikler deyiniz orada izinler mevcut onları bütün kullanıcılara açarsanız silinir..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71399
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 405
|
teşekkürler.Sorunu hallettim.
Düzenleyen adnanyilmaz : 18-11-2007 at 15:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443756
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
m0liver Ben Dediin KomutLarı YaPamaDm YarDımcı Olurmsnn.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
beyler benim hl.exe klasörüm var onda ne izin gözüküo ne bir şey gözüküo, administratör işi tamam, ne silebiliyorum ne üstüne kopyalayabiliyorum yardım edin, dosyanın her şeyi gizli sahibi de ayarlanmıyor hiç bir şeye izinverilmiyor.
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|