vmware 6.0 full+bakmayan kalmasınhttp://img150.imageshack.us/img150/650/431le2.jpg Açıklama: VMware Workstation bir PC’de birden çok işletim sistemi çalıştıran geliştirici / test edici ve IT Uzmanları için güçlü bir sanal makine yazılımıdır. Kulanıcılar network donanımları tam, taşınabilir sanal
Konu c3h3n tarafından açılmış, 1414 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44310 Yer: Kaçkar Dağları
Karma etkisi: 7930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 792044
|
![]() Açıklama: VMware Workstation bir PC’de birden çok işletim sistemi çalıştıran geliştirici / test edici ve IT Uzmanları için güçlü bir sanal makine yazılımıdır. Kulanıcılar network donanımları tam, taşınabilir sanal makinelerde Windows, Linux, NetWare, veya Solaris x86 çalıştırabilirler. Vmware Workstation mükemmel performans ve bellek optimizasyonu ve çok katlı konfigürasyonları ve bir çok snapshotları yönetme kabiliyeti gibi gelişmiş özellikleri sağlar. 6 sene içinde milyonlarca müşteri ve düzinelerce ödüller ile, VMware Workstation üretkenlik ve esneklik kazandıran kanıtlanmış bir teknolojidir. Yazılım gelitiriciler ve IT Uzmanları için vazgeçilmeyecek araç. VVMware Workstation kullanıcılara neler sağlar: * Bir PC’de multi-tier uygulamaları konfigüre ve test etme, uygulama güncelleme, ve işletim sistemi yamaları. * Tekrarlanan konfigürasyonları ve kurulum zamanını azaltan arşivlenmiş test ortamlarını kolaylıkla restore etme ve paylaşma. * Öğrencilere her zaman güvenli, ve izole edilmiş sanal makinelerde temiz durumda ve birden çok işletim sistemi, uygulama, ve araç deneyimi ile başlayan bilgisayar tabanlı eğitim. * Bir laptop ta yazılım demolarını ve komplex veya multi-tier konfigürasyonları çalıştırma. * Son kullanıcı problemlerinin help desk çözümlerini pre-konfigüre sanal makinelerle hızlandırın. Keyi içindedir... Download: part1 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=139684 part2 part3 |
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122609
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
dostum çok saol ama tam olarak nasıl kullnırım bi yaza bilirmisin
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125873
|
dostum saol süpersin daha denemedim ama indirip deneyecem
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74217 Yer: Ankara
|
Klavyene sağlık bunu arıyordum indiriyorum
... |
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56783
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 106
|
acaba indiren varsa buraya keyini yazabilirmisiniz. linux içinde key olurs iyi olur
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119724
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 60
|
Bu programı kullanmaya çalışıyorum ama sorunlar peşimi bırakmıyor xp home kurdum yeniden başlat yaptıktan sonra usb mouse da touch padide tanımadı ayrıca gerçek işletim sistemimle veri alış verişide gerçekleştiremiyorum(bi dergide gerçekleştiği yazıyordu) bir yardım lütfenn
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2614
|
keyi kullandiktan bi kac kullanim sonra "key blocked" uyarisi veriyor .. keyi degistirip tekrar kursam da bi kac kullanim sonra yine ayni sorunla karsilasiyorum .. yardim edebilecek biri olursa sevinirim ..
Tesekkurler . |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|