VPS'ler için PPTP VPN Sunucusu Otomatik Kurulum ScriptiÖncelikle, Türkiye'deki en eski güvenlik/hack forumlarından biri olmasına rağmen linux başlığında bu kadar az bilgi olmasına gerçekten şaşırdım.Sadece web kodlama üzerine olan forumlarda bile çok daha fazla kaynak var.Buna dikkat
Konu scqo tarafından açılmış, 329 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
VPS'ler için PPTP VPN Sunucusu Otomatik Kurulum Scripti konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 329. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3240
Karma etkisi: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22685
|
Öncelikle,
Türkiye'deki en eski güvenlik/hack forumlarından biri olmasına rağmen linux başlığında bu kadar az bilgi olmasına gerçekten şaşırdım.Sadece web kodlama üzerine olan forumlarda bile çok daha fazla kaynak var.Buna dikkat çekmek isterim. Anlatıma geçeyim, Script benim değil ama vps'lerde çok sayıda deneme yapıp modifiye ettim.Tak çalıştır tarzı birşey oldu.Zaten bundan dolayı script'teki yazar kısmına dokunmadım.Şu an tüm OpenVZ tabanlı ve Debian'lı işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Kurulum: Script'i vps'ye indirdikten sonra chmod +x yapıp çalıştırın.Karşınıza iki seçenek gelecek.İlk kurulum için 1 yazıp kurulum başlatın.En başta sizden ilk vpn kullanıcısını eklemeniz için kullanıcı adı ve şifre girmenizi isteyecek. Kurulum bittikten sonra sunucuyu yeniden başlatın.Yeni kullanıcı eklemek isterseniz kurulum scriptini yeniden çalıştırıp 2. seçeneği seçin.Hepsi bu kadar. Nereden ucuz vps bulurum ? Buradaki siteden unmanaged vps'leri gerçekten ucuz bir şekilde bulabilirsiniz.Özelliklerine göre yıllık 10$'dan başlayan fiyatları var(araba reklamı gibi oldu ).Tabi ucuz ve unmanaged olduğundan dolayı da sağlamlık ve güvenliği fazla beklemeyin ama kesinlikle işe yarıyorlar.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=508073 Ve asıl bomba; vpn sunucunuzu aynı zamanda debridns'i kullanmak içinde ayarlayabilirsiniz. Script içindeki google dns'lerini debridns ile değiştirin.Daha sonra vpn ile bağlıyken sadece bir kez debridns hesabınıza giriş yapın.Böylece hem vpn kullanın hemde debridns ile premium linklere tıkladığınız anda indirmeyi başlatın. Yeni - MirrorCreator linki Kurulumda yaşayacağınız sorunlar için özelden mesaj atmak yerine buraya yazarsanız herkes yararlanır. İyi çalışmalar. Düzenleyen scqo : 07-01-2012 at 11:20. Sebep: Çalışmayan link yenilendi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
hack olayı tamamen adminin özel ilgisinden var yoksa toplanıp saldırmıyoruz inci sözlük gibi
![]() ![]() şaka bi yana wardomu bu zamanda tanıyan ya siyasetten ya uygarozdemir hocamızdan tanıyor tabi necdet35 modumuz olsun küskün olsa da Peker modumuz olsun Balamir modumuz olsun sidar2000 hocamız olsun adını unuttuğum donanımcı abimiz olsun vantura modumuz olsun estergon modumuz olsun gila modumuz olsun esra modumuz olsun olmazsa olmazlarımız bu değerli harikuladenin harinde güzel insanlarımız bize sevdirdi wardomu Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=508073 yoksa vindovzmuş linukzmuş epılmış geçelim bunları efendim geçelim ![]() __________________________ konu için teşekkürler konunun açılış cümlesine bakınca bunları söyleyesim geldi umarım kızmassın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
Bilgilendirme: Debridns upload siteleriyle sorun yaşıyormuş.Bundan dolayı şu an sadece paralı üyeliklere hizmet veriyorlar.VPN sunucumda debridns niye çalışmadı diye soracaklar olursa diye bilgilendireyim dedim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #521689
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
dosya silinmiş tekrar upload yaparsanız seviniriz
teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Çalışmayan link düzeltilmiştir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326389 Yer: premiumdeposu
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18949
|
Hocam mümkünse görüşebilme şansımız var mıdır?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adobe Photoshop Cs3 Türkçe (Katılımsız+1 dakikada otomatik kurulum) | buark9 | Programlar | 15 | 21-04-2011 14:04 |
| Teknik Servis XP v1.8 Ayrıntılı Dökümanlar | shalken | Os Download | 13 | 26-09-2010 22:58 |
| Otoclick - PTC siteleri için otomatik tıklama programı | mertisa | Programlar | 5 | 10-05-2010 07:43 |
| CR Kurulumu | Stonkeep | IRC | 8 | 18-12-2008 03:07 |
|
|