w7 de admin dışındaki diğer hesap kullanıcısına kullanıcıya yetki vermeSelam arkadaşlar... Şimdi benim sorum şu ; Ben admin olarak hesabımda istediğim herşeyi yapabiliyorum silme,kopyalama v.s herşey... Ancak,çocuklar için bir misafir hesabı açtım,ancak oyunlar v.s diğer admin girişi yaptığım alanda
Konu demircan256 tarafından açılmış, 221 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
w7 de admin dışındaki diğer hesap kullanıcısına kullanıcıya yetki verme konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 221. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #472927
Karma etkisi: 58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5606
|
Selam arkadaşlar...
Şimdi benim sorum şu ; Ben admin olarak hesabımda istediğim herşeyi yapabiliyorum silme,kopyalama v.s herşey... Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Ancak,çocuklar için bir misafir hesabı açtım,ancak oyunlar v.s diğer admin girişi yaptığım alanda kaldı.Şimdi bu oyunları misafir alanına nasıl alabilirim,ayrıca bu alanda silme v.s bişey yapmam gerektiğinde admin şifresi istesin gibi birşey yaplılabilirmiyim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
oyun klasörüne tıkla özelliklere gel güvenlik seçeneklerinden sahip kısmı var
sahip değiştirebilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
ben öyle bir klasör yaratmış değilim aslında...
sadece oyun içinde değildi aslında dmeke istediğim... mesela asıl ( admin) alanında var olupta çocukların kullanacağı alanda olmasıonı istemediğim bazı program kısayolları var...misaifr alanına geçtiğimde program kısayollarından bazıları masa üstünde yer almakta...onları silmek istiyorum..ama izin istiyor ve silemiyorum...yani açıkçası hiçbirşey yapmama zin verilmiyor..ben adminim...ama misafir hesabında herhangi bir şey yapamıyorum... tamam misafirler yapamasın zaten amacımda o..ama ben admin olarak neden yapamıyorum onu anlayamadım... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
aynı mesajı ard arda yollamışım ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
Destek arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
sizin kullanıcı hesabınız admin olabilir ama dediğim gibi o klasörün sahibi başka bir admin hesabıdır ve izne gereksiniminiz var şeklinde uyarı çıkar aslında soru sorar soruya evet derseniz silmesi lazım.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] birde misafir hesabına nasıl geçiyor sunuz ? admin hesabında iken kullanıcılar kısmından mı girip silmeye çalışıyorsunuz. ?misafir alanı şifreli mi ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357168
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Admin tarafinda bulunan kisa yollari misafir kullanicisinin masaustune kopyalaya bİrlİsİn, bunun İÇİn "c: Surucusunun altinda kullanicilar klasÖrÜne gİr ve mİsafİr kullanicsinin dosylarini bul ve masaÜstÜne tasi"
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Cool Üye
|
Alıntı:
Alıntı:
yani şu şekilde yaptım...sonjapon arkdşın deidği gibi..asıl kullanıcı hesabında iken gerekli dosya kısayollarını alıp ..c sürücüsünden kullanıcılar dosyasına irip,orda masaüstüne attım ![]() teşekkürler... |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Arkadaşım hack bölümüne işletim sistemi konusu açıyorsunuz bundan sonra konuları uygun başlık altına açınız konu taşınmıştır...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| AXA Cari Hesap Takip v2.8.6 + Crack by volkan_al | volkan_al | Programlar | 17 | 05-12-2011 13:52 |
| Oyun / Hesap Güvenliği | Strawberry Fields | World of Warcraft | 0 | 22-03-2009 12:43 |
| PaBox Panel’de Admin Olmak (PaBox Admin Panel Vulnerable) | AizHen | Web Hacking ve Güvenlik | 7 | 02-09-2007 22:34 |
| İlk Kurulumdaki Admin Panel Ayarları (Ufak Tefek Ayarlar) | DDogu_AttAcK | Sorularınız/Yardım | 1 | 30-10-2006 21:56 |
| Ms-Dostan uzan bir kullanıcıya nasıl yetki verilir öğrenelim. | realhacker | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 0 | 08-01-2006 06:51 |
|
|