W7 yükledim DVD okumuyor yardımÖncelikle herkese iyi bayramlar windows xp den windows7 ye geçtim fakat DVD im okumuyor DVD de kesinlikle sorun yok diğer bilgisayarımda xp yüklü onda denedim çok güzel çalısıyo fakat windows7
Konu osman032 tarafından açılmış, 985 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
W7 yükledim DVD okumuyor yardım konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 985. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #502109
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 143
|
Öncelikle herkese iyi bayramlar windows xp den windows7 ye geçtim fakat DVD im okumuyor DVD de kesinlikle sorun yok diğer bilgisayarımda xp yüklü onda denedim çok güzel çalısıyo fakat windows7 olan bilgisayarıma taktıgım zaman kesinlikle dvd okumuyor bilgisi olan arkadaşlarım varsa lütfen cevap yazsınlar..
DVD :LGMODELİ :GSA-H55N |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
bu adresten firmware indirip kur bakalım düzelecekmi
![]() http://www.x-drivers.com/catalog/bio...h55n/7465.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
hemen deniyorum kardeşim çok soal ilgin için insallah düzelir
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
malesef olmuyo güncelleme yaptı yeniden başlttım donanım başarıyla yüklendi dedi fakat yinede dvd acmıyo öyle disc boşa dönüyor.işin garip tarafı bilgisayarı güvenli kip te başlattım ve dvd cok güzel çalışıyo ama gel gelelim normal olarak actığımda hiç okumuyo
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
cevap lütfen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38182 Yer: le gök arasında bir yerlerde...
Karma etkisi: 9309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 930034
|
diğer bilgisayarımda denedim demişsin...belki bu bilgisayarının dvd okuyucusu bozulmuştur...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
[quote=dark_scientist;3450717]diğer bilgisayarımda denedim demişsin...belki bu bilgisayarının dvd okuyucusu bozulmuştur...
[/QKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=440296 DVD bozuk olsa zaten bu konuyu açmam.. aydı dvd yi her iki bilgisayarda denedim xp de çalısıyo fakat 7 de çalışmıyo ayrıca windows 7 olan bilgisayarı güvenli mod da çalıstırdıgımda DVD çok güzel bi şekılde okuyo gelgelelim normal olarak çalışmıyo anlamadım gitti |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
dvd sürücünüzü, bilgisayrımın içine girip,
görebiliyor musunuz peki. ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7875
Karma etkisi: 803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 79573
|
Arkadaşım biostan dvd yi görüp görmediğini denetle açılışı bootla yap F12 olabilir oradan bak bir ihtimal kurulumda widows bir şekilde biostan kapatmış olabilir. Orda sıkıntı yoksa driver yöneticisinden bak bakalım orada görüyormu dvd yi. Orada görüyorsa denetim masasından bilgisayar yönetimine gir orada dvd hakkında ekle çıkar gibi seçenekleri görebilirsin.olmazsa tekrar yaz bir kaç yöntem daha var.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
|
ykaya10 söylediklerinin hepsinide yaptım hiç bi sorun yok dvd bilgisayarda görünüyor.üstelik format cd sini kullanarak bilgisayarı sd den başlattım ve cd yi gayet güzel görüyo okuyo + bilgisayarı güvenli mod da çalıştırdım yine güzel dvd hiç sorunsuz bi şekılde çalısıyo ama işte bilgisayarı normal başlattıgımda dvd çalışmıyo malesef bildiğin başka yöntemler varsa paylaşırsan cok memnun olurum ilgin için cok saol
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 79573
|
dostum
Başlat - Çalıştır - Regedit (Yaz) Açılan pencerede şu yönergelere git. HKEY_LOCAL_MACHINE -- SYSTEM -- CurrentControlSet -- Control -- Class Bu kısımda şu dosyaları bulun ve silin: UpperFilters LowerFilters Bilgisayarınızı yeniden başlatın. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
olmadı söylediğin dosyalardan UpperFilters ve LowerFilters 3-4 yerde var Clas dosyasının içinde o kadar cok dosya varki neyse dediğin dosyaları buldum sildim ve yeniden başlattıgımda mause de gitti klavye yardımı geri yükleme yaptım artık mause gidince |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81962
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrenteControlSet/Control/Class/{4D36E965 ile başlayıp 318 ile biten anahtarı çift tıklayın içeriginde DVD CD-ROM yazısını görursunuz sağ tarafta Upperfilters değerinin üzerine gelin sağ tuş yapıp silin eger yoksa yukarda arkadaşın yazdıgı gıbı aynı içerikde UpperFilters LowerFilters hangısı varsa silin makineyi kapatıp actığınızda cd rom veya dvd rom eski haline gelecektir. aynı sorunu sureklı cekıyordum araştırma geregı duydum eger bi nebze yardımım olduysa mevlam razı olsun demenız yeterlı bayadır sureklı sıstem kurdugum ıcın bu sorun benı cileden cıkarıyordu saygılar |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #283712 Yer: İzmirliiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 79971
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81962
![]() Karma: 10
|
xp kullanısıyım şuana kadar öyle bi sıkıntıyla karşılaşmadım birşey dıyemıyecem ama eger nero kullanıyorsan ondan yada kullandıgın dvd kalıtesınden olabılır yada trojen benzerı programlar etkı edıyor olabılır son ıhtımal dvd-rw bozuktur okuyo olabılr bu demek degıldır kı yazacak bilgine
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| windows 7 yükledim SD kart okumuyor | kutlube | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 7 | 30-09-2010 11:20 |
| Deep Freeze 6 Enterpise Edition Yükledim ama kapatılmıyor | Zycron | Yardım | 15 | 04-12-2008 01:34 |
| call of duty yükledim açamadım yardım | siriusblack2051 | Oyun Genel | 3 | 27-03-2007 12:52 |
| arkadaşlar acil MP4 playerde sorun versiyon yükledim yanlışmıs yardım yardım | zipir_21 | Genel | 1 | 21-09-2006 20:25 |
|
|