Wardom ailesine Alemdağ İstanbul'dan ( HASRET+) selamHerkese Alemdağdan ( HASRET+) selam Selamün Aleyküm.... Acemi birliğimin 49. günündeyim... Şafak 411 dağıtım için mehtap: 20 Dağıtım için gün sayıyorum... 72 günlük acemi birliğimin sonlarına geldim... Çarşı izninde olduğum
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 690 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wardom ailesine Alemdağ İstanbul'dan ( HASRET+) selam konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 690. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Herkese Alemdağdan ( HASRET+) selam
Selamün Aleyküm.... Acemi birliğimin 49. günündeyim... Şafak 411 dağıtım için mehtap: 20 Dağıtım için gün sayıyorum... 72 günlük acemi birliğimin sonlarına geldim... Çarşı izninde olduğum bu günde wardom ailesine Selam Ederim!.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=202570 Bana yazmak isteyen herkesi bu konu dahiline bekliyorum!.. Beni unutan unutmayan herkese selam ederim!.. Buradan dağıtıma giderken onbaşı olarak birliğe katılıcam, daha sonra da sınavlarda göstereceğim performansa göre de eğitim çavuşu olacağım!.. Kendinize iyi bakın!.. Hava Savunma Eğitim Taburu/ Karışık Çavuş Eğitim Eğitim Bölüğü/ 20 mm Rheinmetall Takımı Hv.Svn. Er Hasret GÜMÜŞ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
Hayırlı teskereler abi
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
Hayırlı Teskereler Birader...
Aramasın Gözler Hasret şimdi ASKER.... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
Seni unuturmuyuz hiç kardesim
hayırLı teskereLer diLiyorum... inş. tekrardan aramızda oLdugun ve konuLarıma yazdıgın iLginc ve bir o kadarda güzeL yorumLarınLa bizLeri güLdürürken düşündürdügün günLeri tekrar yad edecegiz. koLay geLsin.. saygıLar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
hayırlı teskereler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #212208
Karma etkisi: 83
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7803
|
hayırlı teskereler....
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98163 Yer: İstanbul'du...
Karma etkisi: 5592
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 558082
|
Hayırlı teskereler kib kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #147320 Yer: TForm1 = class(TForm)
Karma etkisi: 1020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 101491
|
Hayırlı Teskereler kardeş Darısı Başıma az kaldı benimde yakında bende gidiyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler , şimdiden hayırlı teskereler .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Hayırlı teskereler Allah kolaylık versin...saygılar
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
vay bee
ne günlermiş be...Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=202570 Allah razı olsun. Dayanamadım kendi konumu hortlattım. Her ne yaptıysak Wardom ailesi ile paylaştık. Bizim saygımız, sevgimiz buraya olan saygımız, bundandır. Bizi kimse kimseye anlatmasın. Kimse yönetimde olsun, normal kullanıcılar olsun, kimseye şikayet edip atıp tutmasın. Biraz önce de özel mesajlara baktım. Mail adresimi deştim biraz. Mazilere gittim. Kafam dün güzeldi . Bu gün efkarlıyım. Neler söylenmiş, neler anlatılmış. Kimler gelmiş, kimler geçmiş. Kısacası, ismimizi kullanarak, kim olursa olsun; İyisi ile, kötüsü ile; ne övsün, ne de yersin. Biz kendi karakterimizi ve kimliğimizi asla 2. bir perde arkasına saklamadık. Neysek o olduk. Kıçından korkusu olanlar ise, kendi kıçını korumaya devam etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sarhoş değilim. Sadece konudaki dostları gördüm. Bir mazi geçmiş üzerinden. Askere gittiğim o zamana bakmayınız. Geç gittim. Hayatın cilvesi işte. Okuyordum ama amaç okumak değildi. Aç kalmamak için verdiğimiz mücadeledir. Çalışmak zorunda kalmamdır. Kazandığım burslu Hukuk fakültesine gidemedim. Hep içimde kaldı. Hala da A.Ö.F'liyim. tamamlamam gereken bir görev var insanlık adına. Kendi adıma. Ailem adına. Askerliği bu yüzden erteledim. Şimdi düşünüyorum da, klavye başında birilerini karalamak ne kadar da kolay. Ne kadar da zoruna gidiyor insanın bunları gördükçe kendi adına. Saygı dedik, saygıdan başka birşey dilemedik. Güzel paylaşım olsun dedik. Dedikçe uyarı aldık. Dedikçe bir tarafa itilmek istendik. Ama maalesef, benim gözümde kim ne ise, burada birçok şeyi paylaştığım arkadaşlarımın gözünde de ben oyum. Buyum şuyum demek istemiyorum. Biraz da konu kaydı afedersiniz. Uzun da oluyor afedersiniz. Konuyu da kapatmayınız lütfen. Kendimden bir parça bu konu. İçimden geleni paylaştığım birçok konumdan birisi bu. Dayanamadım yazdım. Afedersiniz. Her yazımızın altına, kimliğimizden şüphemizin olması yönünde endişemizin olmadığı gibi ismimizi de yazmamız konusunda herhangi bir çekincemiz olmamıştır. Kolay gelsin. Hasret GÜMÜŞ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Hayırlı teskereler
Allah Türk Ordusunu Korusun |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
Evet bende açmıştım böyle bir konu ve bitti.. =)
2008 de.. ![]() Sende mi havacıydın.. Alemdağa çok uçak geliyordu ankara etimesguttan 11. hava ulaştırmadan ![]() Şöfördüm bende.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|