Wardom Özel Trojanyukarda sağda Özel Trojan diye bir ilan var wardomda.mehmet hazırlamış galiba.bu trojanı satın alan var mı?fiyat 800 tl.kullanan arkadaş varsa anlatabilir mi? Özel Yazılım Trojan+, ömür boyu güncellemeli ve garantili.
Konu huzyin67 tarafından açılmış, 18294 kişi tarafından görüntülenip, 152 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wardom Özel Trojan konusundaki toplam yorum: 152, okunma sayısı: 18294. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51394 Yer: ZonGulDak ve BaRtıN
Karma etkisi: 1936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 192782
|
yukarda sağda Özel Trojan diye bir ilan var wardomda.mehmet hazırlamış galiba.bu trojanı satın alan var mı?fiyat 800 tl.kullanan arkadaş varsa anlatabilir mi?
Özel Yazılım Trojan+, ömür boyu güncellemeli ve garantili. Sadece 800TL! Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=378482 Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili (süresiz) Ortam sesi dinleme Webcam izleme Online/offline keylogger Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı) Warlogger desteği Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme) Registry yöneticisi (tam özellikli) Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma Firefox şifrelerini çözme Görev yöneticisi, görev sonlandırma Çalışan programları listeleme Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme! Binder / dosya birleştirici Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama. Sadece 800 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t ya da webmaster @ wardom.org |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #391515 Yer: Bizemi Geliceksin?
Karma etkisi: 4676
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 467340
|
para biriktiriyorum alicam ama anlatiym
![]() evet m3hm3t tarafindan hazirlanmis surekli guncellenicek bir trojandir ozelliklern hepsi calisir, yakalandigi halde yaklaşık 18 saatte yeniler PC de 1 tane port acman gerekir kullanman için. Sormak istedklerin varsa burdan sorabilirsin elimden geldigi kadar cevaplarım edit: aldım ![]() Düzenleyen TeaRsOfTiGeR : 25-12-2010 at 14:05. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #444946 Yer: eLLi Sekiz !
Karma etkisi: 1454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 145102
|
bende para biriktiriyorum müthiş bişey
![]() edit :: aldım ![]() Düzenleyen YeniceriLer : 16-05-2010 at 21:04. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #373723 Yer: Old School
Karma etkisi: 3290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 328724
|
800 tl
![]() o kadar parayı bir arada görmedim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313334 Yer: İzmir
Karma etkisi: 6007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 600295
|
hakikkatten biraz fazla olmuş fiyatı mesela 500 tl gibi düz hesab bişi olsa güzel olur ama tabi emek vermiş bişi diyemem sadece fikir
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #260913 Yer: Wardom.org
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142824
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
bende o kadar parayı bi arada görmedim
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56890 Yer: 'in KuLaqı War xD xD
Karma etkisi: 1915
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 190892
|
Bu Arkdaşa En Detaylı Şekilde Yardımcı Olur Bence;Tro'nun Bütün Özelliklerini Sayar İsterseniz
Size Virüse Yakalanmadığına Dair Virüstotal Sonuçlarınıda Koyar Buraya.. ![]() ![]() Düzenleyen ExposeD : 11-05-2010 at 00:48. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Sağolsun ugur_iletisim iyi bir referans oldu trojan için. İlk kullananlardandır siteye ilan koyduktan sonra alanlardan.
Programın garantisi m3hm3t,Wardom,1stClass'tır ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2755
|
öömür boyu güncelleme yazmışsın böyle bi satış manbtıgı yok
bunu satan arkadaşda biliyor ama enteresan geldi bana vardır bi bildigi ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
Alıntı:
.Aslında böyle o trojanı 1stClass olan üyelere 50 TL üzerinden aboneli olarak satsan daha iyi gibi olur. Örneğin 1 yıllık özel trojan 200 TL. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #401135 Yer: wlcomm.exe
Karma etkisi: 7373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 736914
|
Bende kullanıyorum Gercekci olmak gerekirse bunu deil bir ust versıyonunu kullanıyorum
ilk zamanlar belli problemleri oluyor ama mehmet e pm atıp söylüyorsun şu,şu eksiği var diye sunu yapıp sunu yapmıyor diyorsun o sana extra kendi bilgisindende birseyler katip güncelliyor en önemli nokta buGüncellenme konusundaki duyarlık Gercekten süper... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Teşekkürler morfos
.Crypter özelliği eklendi bugun trojana .Güncelleme konusuna gelince, Wardom 12 senedir burada. Gün geçtikçe daha da büyük bir kitleye hitap ediyor. Dolayısıyla en az 12 sene daha güncellemeli olarak kullanabilirsiniz trojanı . 10 sene önce yazdığım, securityfocus.com'a kadar girmiş yazılımlarım ne kadar süre destekleyebileceğime dair yeterli değil mi ? 15 senedir bilgisayar güvenliği üzerine yazılım hazırlıyorum. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
eşim dostum değildir m3hm3t ma kesinlikle sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz,
piyasada daha ucuza bulabilirsiniz elbette ama piyasada bulamayacagınız birşey var, oda güven, birde dikkat çeken birşey uzun süreli FUD laması biz 1stclassken bu trojen hayali ne efsane ile ne hayaller kurmuşduk pehh pehh pehh ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İşte GURUR kaynağımız TSK | ZerzavatçI | Mehmetçik | 118 | 20-11-2008 11:13 |
|