>>> Wardom SöyLeşiLer "Balamir" <<<http://img80.imageshack.us/img80/2282/cooltext414679877.jpg Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız? Wardom’la tanışmam çok enteresandır 1999 yılında Avusturalya’da bir otobüs koltuğunun arkasında ismini görüp akşam evde wardom’a girmem ile başladı sanırım benden başka
Konu V€nüS tarafından açılmış, 5175 kişi tarafından görüntülenip, 85 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78573 Yer: "eLmas" ı :)
Karma etkisi: 16583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1657077
|
![]() Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız? "Wardom’la tanışmam çok enteresandır 1999 yılında Avusturalya’da bir otobüs koltuğunun arkasında ismini görüp akşam evde wardom’a girmem ile başladı sanırım benden başka avusturalyalı bir üyemiz daha var " Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi? "Tabiki Hack "İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir? "Eskilerden aklım’da kalan çok şey vardı mesela wardom’da hack yarışması yapardık birisi gelir bir site ismi söyler hemen o siteye girip hackler’dik eskilerden 3vr3n ile çok kapışırdık sonraları çok iyi dost olduk "Wardom size ne kazandırdı? "Sayısız Dost" Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey? "Bence olmazsa olmaz tek şey wardom üyeleri bence wardomu wardom yapan onlar diye düşünüyorum" ![]() Gelelim Size "Gelmesek "İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi ) "Adım Balamir 29.02.1980 Avusturalya/Melbourne doğumluyum kimse bilmez ama bir zamanlar kısa süreli bir evlilik yapmıştım kız arkadaşımın baskıları ve sayısız ihtihar etme tehtidi sonucu gizlice evlenmiştik ama çok enteresandır ki sabahları buluşup gezer akşamları o kendi evine ben kendi evime giderdik zaten 9 ay evli kaldık bunun 3-4 ayı ayrı evlerde geçti evlendiğimi anlamadan zaten evliliğim bitmişti " İşiniz? İşinizi seviyor musunuz? "Başbakanlık Haber Alma Daire Başkanlığı Kısım Amiri Olarak çalışıyorum telefonlarınızı biz dinliyoruz ona göre ![]() ![]() işimi çok seviyorum prestiji olan bir iş ve her kapıyı açan bir kimliğim var buda bana fazlası ile yetiyor" Burcunuz nedir? "Balık Burcuyum" Aşk hayatınız ne alemde? "Aşk hayatım çok karmaşık ayran gönüllüyümdür ve ilişkilerim’de çabuk sıkılırım bu yüzden ilişkilerim kısa sürer" Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz? "Biten ilişkilerim hakkında konuşmak adetim değildir maalesef bu soruyu cevaplayamayacağım üzmeyin beni "En belirgin özelliğiniz? "Çok süslüyümdür aynanın karşısında saatlerimi hatta günlerimi harcarım bu yüzden arkadaşlarım ile buluşmalarımda hep geç kalırım "Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=265460 "Bir bayan için ağlamam demiştim salya sümük ağlamıştım "Hiç birini aldattınız mı? "Maalesef’ki evet " Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=265460 Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı? "Olmaz mı herkez’e karşılıksız yardım etmek benimsediğim bir hayat felsefemdir" Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz? "Hayatımda yalana yer yok söyleyeni’de asla affetmem bu konuda çok hassasımdır" ![]() Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı? "Küçükken çok muzur bir çocuktum hergün yaşadığımız evi yakmaya çalışırdım maalesef hiç başarılı olamadım sürekli yakalanır kalçama bir şaplak yer odama gönderilirdim "Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi? "Aslında hayatımda bir çok üzücü olay yaşadım ama en üzücüsü çok sevdiğim görev arkadaşımı kaybetmem olmuştu o günden sonra hayatımı sorgulamaya başlamıştım " Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi? "Hava harp sınavına girip birinci olduğumu duyduğumda çok sevinmiştim birde kara kızıma (X5) sahip olduğumda çok mutlu olmuştum hayallerimin arabasına kavuşmuştum" Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz? "Bütün insanlar yaratılış olarak eşit olduğuna inanırım kimileri onlara verilen yeteneklerini kullandıklarını kimilerin in’de hayatı boş geçirdiklerine inanırım sanırım yeteneklerini geliştiren gruptayım" Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız? "Keşke evlenmeseydim " En sevdiğiniz renk? "Mavi rengi çok severim" En sevdiğiniz şarkı? "Sting - Shape of my heart"
![]() |
|||
|
|
||||
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1657077
|
En sevdiğiniz film?
"Jessica Ablanın oynadığı her filmi severim " Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler? "Asker bir babanın ve emekli konsolos bir annenin çocuğuyum sürekli disiplin içerisinde yaşadım şuan kendi evimde tek başıma yaşıyorum Allahım seni seviyorum "Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=265460 En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız? "Tecrübe hayatta gediğimiz kazıkların toplamıdır sözü gerçekten çok hoşuma gider" Kullanıcı adınız ne demek? "İsmim "Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle? "Hımmm zor bir soru insan kendisini nasıl anlata bilir’ki ben kendimi anlattıktan sonra nice arkadaşım ne güne duruyor "İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı? İ"nsanları mutlu etmek çok zordur elim’den geldiğince insanları mutlu edip yardım etmeye çalışıyorum tabi bu süreç içerisinde fark etmeden üzdüğümüz mutsuz ettiğimiz insanlarda olmuştur ama isteyerek kimseyi kırıp incitmek istemem" ![]() Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı? "Hayatımdan çok memnunum arkadaşlarımın senin hayatını yaşamak için neler vermezdik sözü’nden sonra her gün daha fazla şükrediyorum" Başka neler var sizi mutlu eden? "Küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkaran birisiyimdir Sevdiklerimle zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor birde köpüşümle oynamak "Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir? "Kar yağdığı zaman arabama atlayıp gezmek benim için büyük bir zevk birde wardom vazgeçilmez bir zevkim’dir " Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız? "Tabiki Galatasaray "Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı? "İnsanlar hayata çok olumsuz bakıyor bence daha iyi niyetli daha umutlu bakmaları lazım sevdiklerinizle bir arada olmak bence her şeye bedeldir hayat zaten size hak ettiğinizi sunacağı kanaatindeyim " İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten? "İşimden dolayı insan sarrafı olduk diye bilirim karşımdaki kişinin gerçekçiliğini niyetini herkez’den önce anlama gibi bir yeteneğim vardır şu zamana kadar bir kez olsun yanılmadım umarım yanılmamda " Gelelim siyasete… Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ? "Siyaset anlamadığım bir olaydır bu yüzden siyaset hakkında hiç konuşmam siyaseti anlayanlara bırakıyorum gereğini onların yapacağına inanıyorum" ![]() Birazdan forumdan konuşalım.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=265460 Wardom üyelerine mesajlarınız? "Bir birlerinize değer verin ve saygılı olun bunu zorunluluk olarak görmeyin içinizden gelerek yapın ki insanlar’da sizleri sevip saygı duysun" Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz? "İşimden dolayı dışarıdaki insanlara karşı hep kurallar çerçevesinde davranıyorum hayatımızda çoğu şeyi saklayıp konuşamıyoruz ama wardom’da öyle değil istediğim gibi kendimi ifade edip istediğimi konuşa biliyorum bu yüzden çok rahatım" Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi? "Forum’da gün geçmiyor ki bizi şaşırtan bir olay olmasın entrikalar forumu olduk her gün yeni bir şey ile karşılaşıyoruz "Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız? "Geçen hafta wardom un açıklarını bulup m3hm3t’in ve uygarozdemir’in hesabına girmiştim forumun sahibi oldum 2dk.lığına hem Admin hemde süper moderatör olma imkanını yaşadım ama duyarlı bir üye olarak açıkları kapatması için m3hm3tte mesaj atmıştım m3hm3tte yıllardır bu konuda senden başka açık bildiren yok deyip teşekkür ettiğinde mutlu olmuştum "Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu? "Bence wardom’da değişmesi gereken bir şey yok bu şekilde çok güzel" Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız? "İsim vermeye başlar isem sayfalar yetmez herkezin gönlüm’de ayrı bir yeri var hepsine kendi kişiliklerin’den dolayı saygı duyuyorum ve çok seviyorum" ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Sevgili Balamir i çok daha yakından tanımaktan onur ve gurur duydum , diğer arkadaşlarımız gibi forumda kalitesinden ödün vermeyen bir Wardom üyesi ..Kendisine her zaman olduğu gibi sevgi ve saygılarımı sunuyorum...Söyleşi için ayrıca Venüs hanımefendiye de teşekkürler...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
Balamir ya tartışmaya bile gerek yok sevdigim saydıgın bir insan .
hala şu absolut'um gelmedi sözün var ![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #135820 Yer: ankara
Karma etkisi: 8563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855679
|
En belirgin özelliğiniz?
"Çok süslüyümdür aynanın karşısında saatlerimi hatta günlerimi harcarım bu yüzden arkadaşlarım ile buluşmalarımda hep geç kalırım "ramazanda o yüzden sahurdan hemen sonra hazırlanmaya baslar abiş ![]() ![]() ![]() Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler? "Asker bir babanın ve emekli konsolos bir annenin çocuğuyum sürekli disiplin içerisinde yaşadım şuan kendi evimde tek başıma yaşıyorum Allahım seni seviyorum "bi de kısır yapmayı bilse tam olcak ![]() ![]() ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=265460 güzel bi söyleşi olmuş saol betül apla ve balamir abi ![]() ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
İkinizede Teşekkürler
I love you ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
En Güzel Kullanıcı Adı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #242972 Yer: Karabük
Karma etkisi: 27569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2756137
|
Beklenen söyleşi gelmiş.. Hmmm seni tanımak..seni tanımak..seni tanımak sevindirici abi..Memnun hmmm memnun,memnun oldum..Seni..seni seviyoruz..Ve tabi ki sende..sende bizi abi..
Şarkıyı dinledim ve..şey..böyle konuşasım geldi..Bilmiyorum.. |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Hmmm zaten kendisini azıcık tamırım, şimdi biraz daha anımış oldum,
ikinizede teşekkürler.. |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
her verdiğin cevaba ayrı bir yorumum var sana bildirdim zaten
ama en dikkatimi ceken para var kızlar var x5 i var o mutlu olmayacakta benmi mutlu olacaktım tabi en çok sevdiği user i söylemeye utanmış tarky dir ![]() Düzenleyen RUDEBOY : 05-03-2009 at 16:35. |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57568 Yer: Loading.... "çok beklersin"
Karma etkisi: 1198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 118686
|
arkadaşımızı daha iyi tanıdık
ikinizede teşekkürler artık bizimde sıramız gelir askere gitmeden ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
ellerinize saglık teşşekürler...
abi benleneden konuşmuyorsun bilmiyorum ama nolursa olsun güsel hoş sohbet birisin saygılar... |
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Balamir efendi çocuktur,
İyi çocuktur, esprilerimin kıymetini bilen ender insanlardan, seviyoruz balamiri ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
cok duzgun bir adam... disiplinli, egolari olmayan, kapris yapmayan, kapris cekemeyen, bilgili bir dost
![]() ben msn'de cok kisiyle tanistim... cok kisiyle muhabbet ettim. bir cogu bekledigimin aksine uc tane unlem koyup, 4 tane soru isareti cekip "agir abilik" yapanlardandi cunku cok sey kazanip, cok iyi adam olduklarini saniyorlardi ![]() ama balamir' cok icten, samimi biri ve zaten bekledigim de bu sekilde biri olmasiydi efendiliginden, asaletinden zerre odun vermez... allah her seyi gonlune gore versin (amin). |
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
samimiyeti, efendiliğiyle, mütevaziliği ve herkesle yaş ayırımı yapmadan muhabbet kurabilen su forumdaki ender insanlardan balamir
düşmanın var mı acaba merak ediyorum![]() söyleşi için tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
istedihini yasamıs bir dostum balamırı cok sevdihimi sölemek ıstıyorumm
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balamir, söyleşiler, v€nüs, wardom |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|