Wardom söyleşiler {dockhanger}wardom ile ne zaman nerde tanıstınız? bahcede durakta dehil ya internette:D forumda en sevdiginiz bolum hangisi? yeni mesajlarr:D ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir? verdihim emekler görülüyormu acaba
Konu ALmiLa_ tarafından açılmış, 2393 kişi tarafından görüntülenip, 43 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wardom söyleşiler {dockhanger} konusundaki toplam yorum: 43, okunma sayısı: 2393. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #247052 Yer: **Kalb-i Mecruh**
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 162012
|
wardom ile ne zaman nerde tanıstınız?
bahcede durakta dehil ya internette ![]() forumda en sevdiginiz bolum hangisi? yeni mesajlarr ![]() ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir? verdihim emekler görülüyormu acaba görev alırmıyız Wardom size ne kazandırdı? dostlarımı arkadaslarımı sevdihim insanlarım nesemı en cok da onu zaten kaybettirdikleride var Wardomda olmazsa olmaz dediginiz şey? mehmet peker altu süpermen ![]() en belirgin özelliginiz? ahzım biraz bozuk yumusak g olayı kesin zaten ilginç yazılar ![]() en sevdiginiz renk? siyah bordo füme işiniz? denizciyim ben romorkor 2 ci zabit olmaya calısıyorum en sevdiginiz sarkı? barıs manco kolumdaki düğmeler en sevdiginiz flim? yeşil yol aileniz hakkında soylemek istediginiz seyler? ne diyimki basımın belaları ![]() wardom uyelerine mesajlarınız? herkesi cok seviyorum İlk olarak cok sevdiginiz bir sözle başlayalım en sevdiginiz söz nedir? ayıktınmı benı .aslan seni çok seviyorum ![]() kullanıcı adın ne demek? eski bi gemi firmasının adıdır köpekler hangarı Bize kendini nasıl tanıtırsın kendi sözcüklerinle? siz kasındınız ben umumı bi insanım kafam güzel olduhu vakit pleysiteyşın oynarım sinirliyimdir bazen ama neselı bi insanımdır kucuk bı kus gibiyimdir car car öterim ![]() insanları yeterince mutlu ettiğine inanıyor musun Gerçi insanoğlu her zaman daha çok mutlu edilmek ister ama. , yada mutsuz ettgin insalar varmı? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=261000 mutsuz ettihim insan vardır elbette ama olmussada özürler gönüldendir cok sevdihim için insanları uzdum yanı ask ıste sevdim acı cektım hayatından memnun musun . şuda olsa daha memnun olurum dedigin şeyler varmı? olmazmı bi garı olsa olmazmı sıcak yuvam olurdu sobada kestane of of içime koydun be ![]() başka neler var seni mutlu eden? benı seven ınsanlar benı mutlu ederler cok sey aramıyorum kucuk seylerlede mutlu oluyorum askı arıyorum mutlu olmakta ıstıyorum tabi ama kızlar cok paracı ![]() özel zevkleri hobileri var mıdır? Varsa bunlar nelerdir? balık tutma bilgisayar youtube bizim servis şoförüyle asalı yukarılı muhabbet futbol masa tenisi sence bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı? gülmelı yuzu gülmelı umudunu kaybetmıcek kalbınden sevgiyi eksitmicek insanları sevicek bi eleştiri yapıcaksa bi kendine bakıcak hergun dısarı cıkarken aynada yarım saat oyalanırım bu böle izlenim farklı olucaktır İnsanları yeterince tanıdığını düşünüyo musun ? Niyetlerini anlayabiliyor musun gerçekten? yok ben tanıyamıyorum ınsanları kendim gibi sanıyorum ama yanılıyorum ıste bi insanı çok seversem çok översem elimde kayıp gidiyor birazda iş hayatın hakkında konuşalım meslek nedir memnunmusunuz? iş hayatımdan memnunum ama artık asksızlıktan sevgisizlikten uzak doğu gemılerınde calısmak ıstedım bi zaman en buyuk hayalım kanadada görev yapmak ama zor ıste Çocuklarına karşı tavırların nasıldır ah olsada tavır koysakkk aileniz hakkkında ne soylemek istersiniz bişi demiycem anne baba kardeşler baba vurdumduymaz gelelim siyaseteŞu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne oalcak bu ülkenin hali ? bişi olmucak gencler harap oluyor tv ler boş muhabbet evlendirme kanllar ülke bi kaç torba kömure şimdi sürec dehişti beyaz esyaya dönüştü böle cok fazla bişi düşünmüyorum ülkenin siyası durumu nereye baksan b..klu comak forum soruları neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyor? wardom hakkındaki düşüncelerin? wardomu seviyorum her tadı burda bulabiliyorum ınternete oturma sebebim wardom diyebilirm içindeki insanları seviyorum Üyeler senin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek acılmarmsınız metatron cuma namazı altu askere gitsin sonra söylerim crazy rock melehim diyorum ona ben sayamadıhım bi çok ınsan onlarıda severim onlarında beni sevdiklerine emınım wardom'da "yorumunu okumazsam olmaz" dediginiz kullanicilar kimlerdir? vall hiç dikkat etmedim bu konuda rakip tanımam wardomda admin olsaydın neyi degiştirdin? dini bölümü getirirdim youtube veya google videoda coks evidigin bir videoyu bizle paylaşırmısın burda Düzenleyen ALmiLa_ : 12-02-2009 at 16:40. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #265334 Yer: Cuba..
Karma etkisi: 13638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1363057
|
ben snn melehinim sende benim bitanemsin
ztn benim söyleşimdede sıkca adın geciyo..seni cok seviyorum..tşk ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202237 Yer: le yeksan....
Karma etkisi: 11561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1155205
|
en sevdiginiz sarkı?
barıs manco kolumdaki düğmeler Kol düğmeleri değilmiydi o Dock yine yapmış yapacağını Ne alem adamsın sen, seviyoruz seni dock sular sohuk dock kuskun ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
İşte Bende bu Söyleşiyi Bekliyordum
.İyiki Varsın Dock. ![]() Kolumdaki Düğmelere Çok Güldüm Ya. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
abi sen masa tenisinide mi biliyordun helall be
![]() Ama en çok neyi duymak isterdim biliyonuz mu ![]() ABİ şu jazz müzik olayı vary y a eleman sana ynalış CD vermıstı ![]() ![]() keşke anlatsydın ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #247312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3727
|
ne soylesisi, kim soylesiyor, dockhanger kim?
burasi neresi hayatiniz bir roman programi falanmi yukarida hackforum yaziyor ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #237358 Yer: Kim yenmiş KADERİ duayla???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 944804
|
Alıntı:
kolundaki dugmeler birde pleysiteyşına cok guldum )Ici disi bir adamsin senin gibilerinden asla zarar gelmez Allah gonlune gore versin dock hos bir sohbet olmus tesekkurler Almila ve dock ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79039 Yer: Antalya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1059266
|
video cok güzel miş sevdim ne varsa türklerde var zaten
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140016 Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6421621
|
dockhanger ile çok özgün ve güzel bir söyleşi olmuş.Bu vesile ile kendisini daha yakından tanıdığıma mennun oldum. dockhanger seni seviyoruz, saygılar Römorkor. İnşallah bir an önce 2. Zabit olursun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
dockhanger,
bende masa tenisini iyi oynarım bir gün kısmet olursa ![]() Tanıdığımıza sevindik seni... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14373 Yer: Attaleia / Magnesia ad Sipylum
Karma etkisi: 12461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1244417
|
Sırf modluk verilmediği için yönetime ağzına geleni söyleyen, 3 ay gibi bir süre banlanan bir user dockhanger.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #140871 Yer: Antalya
Karma etkisi: 46720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4671238
|
adaş bu video da ne ?
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() dockhanger abi güldüm söyleşine çoğu yerde ama şu soba kestane muhabbetinde inan içim sızladı bee.. iyiki varsın be abi sen olmasan olmaz burası.. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14373 Yer: Attaleia / Magnesia ad Sipylum
Karma etkisi: 12461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1244417
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|