Warez içerik ve Türk hosting firmaları.Hackingi saymazsak içeriği wardoma benzeyen bir site açıcam ama forum değil Cms olucak. Scriptim templatem herşeyim tamam. Hosting firmalarını araştırdım çoğu hizmet koşullarında warez paylaşımı veya yayını olduğunda sitenin kapatılcağını
Konu .Gallant. tarafından açılmış, 673 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Warez içerik ve Türk hosting firmaları. konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 673. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #487848 Yer: Ankara
Karma etkisi: 319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31725
|
Hackingi saymazsak içeriği wardoma benzeyen bir site açıcam ama forum değil Cms olucak. Scriptim templatem herşeyim tamam.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=476207 Hosting firmalarını araştırdım çoğu hizmet koşullarında warez paylaşımı veya yayını olduğunda sitenin kapatılcağını yada içeriğin silineceğini belirtmiş. Bu dediklerini uygularlarmı yoksa kanun gereği o sözleşmeye yazmak zorundalarda ondanmı yazmışlar? Sonuçta yüzlerce warez sitesi kaç yıldır ayakta. Bu yapıda olacak bir site için müşterisine kısıtlama getirmeyen hangi firmaları önerirsiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79071 Yer: Izmir - Isparta
Karma etkisi: 3385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 337829
|
Uygulayabilirler. Yabancı hosting firmaları daha iyi olur gibi. Ayrıca yerli içerik konusunda dikkatli olmalısın. Arkadaşımın da warez tarzı bir sitesi vardı. Anında yedi mahkeme kararını.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
Cms olacaği için kontrolü bende olacak. Benden başkası paylasım yapmayacak üyelerde dahil. Az önce turkishost.com ile yaptıgım canlı destek konusmasını oldugu gibi copy+paste yapıyorum
oktay: Hoşgeldiniz.Size nasıl yardımcı olabilirim ? Mehmet: hosbulduk Mehmet: ben bilgisayar prgramları üzerine site açıcam scriptim hazır Mehmet: host arıyorum firmanızı incelerken hizmet kosullarında telif haklı dosyalar icin yaptırımdan söz edimiş Mehmet: sşöyle bi soru oluştu Mehmet: tamamen böyle olmasada telif haklı dosya paylasıcam evet. Ama bunların hiçbirini databaseye yüklemicem. Hotfile vs. yuklenecek Mehmet: bu durumda yaptırım uygulanırmı. Veya bu yaptırımı şikayet gelirsemi uyguluyosunuz ? oktay: sitenizin içeriğinden tamamen siz sorumlusunuz oktay: warez içerik ve sayfanız üzerinden dosya dağıtımı yapamassınız Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=476207 Mehmet: evet bunu okudum. Demek istediğim databasede yüklü olmayacak dosyalar. 2. olarak wareze dayalı olmayacak çeşitli olcak. Film vs kesinlikle olmayacak. Mehmet: Siz sikayet gelirsemi sözlesmede yazanı uyguluyorunuz yoksa farkettiginiz andamı merak ettigim diger sorufs bu oktay: başka yerden link vericekseniz bir problem olmaz oktay: yasal sorumluluğuda size aittir oktay: herhangi bir şikayet gelirse bize kapatırız Mehmet: sikayet gelirse bana bildirilirmi tarafınızca kaldırmam için. Yoksa bildirilmeden sizmi kapatırsınız Mehmet: Neticede alıcağım hosttan emin olmak istiyorum k. bakmayın oktay: bildirilir efendim Mehmet: tesekkur ettim bilgiler için iyi günler dilerim oktay: rica ederim iyi günler ...sizce inandırıcı bulmalımıyım söylediklerini yoksa beni bağlamak için ayakmı yapmış dersiniz? Whois çektim bir kac warez forum ve film sitelerine. Çoğu GoDaddy den almış. Türklerdende ihs ve tanınmadık muhtemelende hosting belgesi olmayan firmalar var. Düzenleyen .Gallant. : 29-04-2011 at 11:59. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
Görmezden geliriz gibisine getirmiş herhalde. Karar senin. Host konusunda maddi problem varsa mecburen türk host kullanacaksın ama biraz daha kesenin ağzını açarım dersen yabancı host çok daha rahattır.
Bende godaddy kullanıyorum. Bayada memnunum. Shared Hosting olayı var, tek hosting hesabında birden çok web sitesi barındırabiliyorsun. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=476207 Ayrıca band sınırsız. tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Evet Band da büyük sorun. Türk firmalar ucunu gösteriyorlar 5-10 la sadece. Dediğin gibi godaddy bayaği cazip ama visa kullanmadıgım icin alması problem. PayPala baska nasıl para aktarabilirim bilmiyorum. Bildigim kadarıyla Türkiyedeki banka hesaplarından paypala para aktarılamıyor.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
![]() bu arada ücretler orada aylık gösteriyor, ama ay üzerinden yıllık hesaplayıp tek seferde alıyor. İlk aldığımda baya şaşırdım noluyor lan çektikçe çekiyorsun gibisinden ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Almayacağım dedikce heryerde karsıma cıkıyor zaten
evet 10 gb alan sınırsız bw ye 48$ çıkardı. Anasayfada 3$/m gosteriyorki cezbetsin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atatürk Ve... (Türk kadını, 19 rakamı, vs.) | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 79 | 13-03-2010 20:55 |
| Standart Microsoft Flight Simulator X Deluxe Edition FuLL | c3h3n | Oyun Genel | 7 | 18-02-2010 15:51 |
| Zor İştir Türk Olmak | Cybercm | Genel | 11 | 09-05-2009 00:04 |
| Atatürk ve Türk Dili | ALmiLa_ | Türkçe ve Türkçe kullanımı | 3 | 12-01-2009 18:10 |
| Atatürk Ve Türk Ordusu | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 2 | 01-03-2006 19:38 |
|
|