web hackciler mutlaka okuyunarkadaşlar benim hack ARKADAŞLARIM ile birlikte yaptığım sohbeti buraya yazıyorum -------------------------------------------------------------------------------------------------------- BEN: vay cem nasılsın CEM: saol niko sen nasılsın BEN:Saol teşk. ONUR: YA dün bi site indirdim. çok kolay
Konu Pcopat tarafından açılmış, 605 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13554 Yer: harddisc
Karma etkisi: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1232
|
arkadaşlar benim hack ARKADAŞLARIM ile birlikte yaptığım sohbeti buraya yazıyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BEN: vay cem nasılsın CEM: saol niko sen nasılsın BEN:Saol teşk. ONUR: YA dün bi site indirdim. çok kolay olduya Cem: evet ya benim takıldığım hacking sitesindeki programlar kesin sonuç veriyor. BEn: YA cem ben daha site hackleyemedim. CEm: neden BEn: Program ve döküman sorunum var CEm: ya nihat sen hangi hacking sitesine takılıyosun? Biliyosun biz MYtheam.org cuyuz. BEn: BEn wardom.org cuyum. wardoma takılıyorum. CEm: wardoma takılıyosun ve hiç site hacklemeyi bilmiyorsun: BEn: ewet CEm: niye ya wardomda öğretmiyolarmı, size program vermiyolarmı? Ben: yok ya. YA ben bulamıyorum yada güzel bir web hack programı bizimle paylaşmıyolar. CEm: yazık ya demek wardoma takılıyosun ve sana kimse web hack öğretmedi. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15783 ben daha web hackleyemedim. bu kaçıncı forum başlığım. yeter artık canıma tak etti. halk içie çıkamıyorum. toplu taşıma araçlarına binemiyorum. çünkü ben web bilmiyorum. YEterrrrrrr artık ÖĞRENMEk istiYORUMMM |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23152 Yer: TÜRKİYE
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 8
|
Arkadaşım web hacking kolay birşey değil bende bilmiyorum ama çalışıyorum . Başarmak çalışmaktan geçer. Zaten kimse bu gizli bilgisini paylaşmak kolay kolay istemez . Ne yapalım o arkadaşın biliyorsa anlatsa ya sana ben olsam öğrenmeye çalışırdım . Bir alemsiniz vallaa
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23240
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
hehehe ben 5 senden beri takip ediyorum ama daha bi zikim yapamadım pat diye olmaz bence sen önce mail kırmadan baila sonra pc ye girme sonra biraz programlama ondan sonra web hack ..
mail kırdım , pc ye girdim , biraz programalama yaptım ama daha site kıramadım .. yavaş yavaş pat diye olmaz .. burdan bi kaç arkadaş dökümanları oku dicek bende onlara cevaben dicem ki .. oku ama okumakla kalma sende söylemekle kalma .. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1078 Yer: Ankara
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8446
![]() Karma: 9
|
desenize çüricez biz bilgisayar başında
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #930
|
Demek hacker olmak istiyorsun. güzel. sana 12 yılını 10101010101010 lara vermiş ve senin hayalin olan bir çok işi artık bir kaç saat ayırarak yapabilen biri olarak yegane tavsiyem çok çalışmaktır. O kadar ki kitapsız tuvalete bile girmemelisin ve o tuvaletten bokun kıçında kurusa bile kitabı bitirmeden çıkmamandır+ okuduğun öğrendiğin herşeyi pratik etmendir. birde aşağıdaki manifestoyu okuyup bunları göze alıp alamayacağına karar vermendir+ve çelik gibi sinirler+ ve tanrısal bir sabır bu işin olmazsa olmazlarıdır....
BU İŞLER ZORDUR, ÖZVERİ İSTER… HATTA ÖZVERİDEN FAZLASINI; RUHUNU İSTER... Eğer hiç uyumadan yada günde 2 saat uyku ile yaşayabiliyorsan, Eğer iş yerinde yada okulunda gözlerini hala açık tutmayı başarabiliyorsan, Eğer karı kız muhabbeti yerine doküman-kitap-cyber muhabbeti diyorsan, Eğer karşında konusulanları anlamayacak duruma geliyorsan, Eğer telefonla konuşurken alakasız şekilde aklından geçenleri karşındakine söylüyorsan, Eğer sevgilin yada karın sana acır gözlerle bakıyorsa, Eğer elinde t.v. kumandası ile markete gidiyorsan, Eğer elinde kültablası ile taksiye biniyorsan, Eğer sabah annen yada karın sabah kalk dediğinde hala uyku modunda “disconnect oldum beni geri bağlayın” diyorsan, Eğer elindeki telefonu nerde çalıyo die arayıp söyleniyorsan, Eğer eve beslicem diye çeşitli mahlukatlar alıp 1 hafta zarfında unutup telef ediyorsan, Eğer bankaya, elektriğe, suya, tlf’na bi o kadar daha gecikme ücreti yatırıyorsan, Eğer mouse’u kullanırken destek aldığın yerde nasır yada 6 ncı bir parmak oluşuyorsa, Eğer her kitapçıya girdiğinde direk malum köşeye yöneliyorsan, Eğer ailen her geçen gün senden soğuyorsa, Eğer çayın soğuyorsa, Eğer sigaran normalden hızlı bitiyorsa, Eğer kıçın teflon tavaya dönuyorsa, Eğer yatağa yattığında seni iplemeden beyninde tanımadığın insanlar konusuyorsa, Eğer zaman zaman baş ağrısından gözlerin buğulanıyorsa, Eğer depremden sona ups bağlı makina bulup gece son konuştuğun şahıstan hattan düştüğün için özür diliyorsan, Eğer senede 3 cep telefonu kaybediyorsan... Eğer kola bardağın dolu olduğu halde ısrar edip aynı bardağa tekrar kola koyuyorsan Eğer gece geç saatte gece lambanı açtığın halde tekrar açmak için düğmeye basıyorsan Eğer masaüstünde duran dosyayı saatlerce Windows gezginini açıp bulamayıp sonra masaüstünde buluyorsan Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15783 Eğer biraz da teknolojik, radyo klavye ve mouse kullanıyorsan ve gecenin üçünde pil bitiyor ve sen kışın soğuğunda üşenmeden açık market aranıyorsan.... Eğer vampir gibi hissediyorsan ..................................... EquinoX |
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520752 Yer: BURSA
![]() Karma: 11
|
ben normlade pcden anlıyorum hacke 3 sene dir başlamışım şu anda site hackliyorum
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555293