Web Hackte Bundan Açığı Can SağlığıÖncelikle herhangi bir html uzantılı bir site dosyası yaratın(hazır index yani bulamazsanız gelin ben size vereyim).Ardından bu dosyayı düzenleyin(sağ tuşa basın oradanda düzenleye basın yada html dosyasını açın kaynağı görüntüle
Konu qqqqq tarafından açılmış, 1519 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Web Hackte Bundan Açığı Can Sağlığı konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 1519. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4055
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 388
|
Öncelikle herhangi bir html uzantılı bir site dosyası yaratın(hazır index yani bulamazsanız gelin ben size vereyim).Ardından bu dosyayı düzenleyin(sağ tuşa basın oradanda düzenleye basın yada html dosyasını açın kaynağı görüntüle ile oda mı olmadı üstten görünüm kısmından kaynağa tıklayın).Ardından açılmış olan notepad(not defterin) de üstteki dosya kısmından farklı kaydeti seçin.Ardından kayıt türü kısmından tüm dosyaları seçin.Ardından dosyanın adını yazın ve yanına nokta koyup jpg yazın(örnek:hack.jpg).Sonra kaydete basın.Ardından dosyayı alın ve kurban bir site bulun(genelde forum siteleri).Bu sitede kesinlikle avatar resmi seçebilme ve bilgisayardan aktarabilme olsun.Sonra yaptığımız jpg uzantılı dosyayı seçelim ve avatar olarak ekleyelim.Ardından bu belli bir adrese gider.Avatarımız seçildi(Ama resim yok)
Şimdiki işimiz avatrın gittiği adresi bulmak.Bu biraz zamanımızı alabilir.Diğer avatarların yerini biliyorsanız işimiz kolay olacaktır.Sonra adresi bulalım.Genelde avatar resimleri ya ekstra bir klasörde olur ya sitenin hemen yanında(yani mesela http://www.hacker.com/hacker.jpg gibi) yada farklı bir adreste olur (mesela ftp adresi olabilir).Adresini bulduktan sonra aynen adresi yazıyoruz(http://www.hacker.com/hacker.jpg).O da ne karşımıza gelen bizim eklediğimi sahte resim yani yeni bir gizli sayfa.Bu kadar...Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=53451 Emeğe saygı gösterin ve lütfen karmalarda eklemeyi unutmayın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
güzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #386
Karma etkisi: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70442
|
dalga mı geçiyon kardeş ?
kodları farklı .jpg olarak kaydedecen sonra da site bunu sayfa olarak mı görüntüleyecek ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24493 Yer: VaroşLar ! HayatLar Harap, Köşe ßaşLarında Cigara ve Şarap...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2234
|
http://imageshack.us ßurayı kullan daha kolay olur yorulmazsın
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
şöyle bişeyde var dosya boyutu sallıyorum 30X30 olucak diyo çözünürlük bunu nasıl geçmeyi planlıyorsun ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
|
arkadaşım ben denedim diyoki invalid files =) buna ne demeli hangi siteyi denediysem olmadı hatta dedim belki bunlar bi güvenlik için bişeler yapmıştır sonra ikidakka bi vbulletin kurdum orda avatar ekleden eklemeye çalıştım yine yemedi buna ne demeli ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
abi valla adam bunu düşünmedi =) hatta o adam benim kendim vbulletin kurdum ayar flnda yapmadım hemen denedim ama yine aynı hata verdi =) neyse boşver saol yinede
cool olmak güzeldir bak karizman yeter bizde coolduk ama karmayla cool çırak olmaktan çıkamazsın ki neyse =) yinede güzel paylaşımını yakalarsam (bun gibi ama çalışanı =) karmalarım takma kafana okadar... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
Adam resmen dalga geçiyor az öncede asitenin sonuna /admin.php ekleyin site hacklendi diyor yahu
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
|
abi ben bişe demiom artık =D başlık işlevini yitirdi =P
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3394 Yer: Altı
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 160
|
NEa buyuk açİkMişş Yawww
http://www.wardom.org/forum/image.ph...ine=1143882843 Buna Tıkla BaKk ![]() Kardeşş seNNİİ COOL Ciraktan administrator yaparIzz Sen YeterKi ViDyOyU At ![]() ![]() Düzenleyen bayram_gs : 01-04-2006 at 22:46. Sebep: İşTee |
|
|
|
|
|
#11 |
|
1st Class WarrioR
|
qqqqq arkadaşım açık çalışır ya da çalışmaz ama şöyle bişeyvar sen flood yapmaya devam edersen banlanıcaksın (flood biliyosan flood= arka arkaya mesaj atma) eğer mesaj atıcaksan ve bi önceki mesaj seninse editle...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37228 Yer: Bursa
Karma etkisi: 342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33513
|
Alıntı:
Hoca Harbiden Koptumm yaaaa AmA Galiba Arkdaşta KopmuşDostum SAkin Ol Yawas Yawas.. Olursun Yakında Admin de Olursun Wardomun Sonua /admin.php Ekle olursun vallla ![]() Merak ETme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47869 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3869
|
neyi tartisiyorsunuz ki, adamin soyledigi konu apachenin bir acigi aslinda. sitenin kullandigi script gerekli sentilizasyonu yapmazsa bal gibi de calistirisin phpyi jpeg seklinde. millet nasil fso sokuyor saniyorsunuz
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
Alıntı:
Büyük ihtimal adam fso.jph.php diye kayıt edip deneyecek ![]() Düzenleyen st.cryptic : 02-04-2006 at 00:11. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #386
Karma etkisi: 713