Web siteden bir yazıyı kopyalayıp yapıştıramıyormusunuz ? buyrunarkadaşlar merhaba ben sitede yeni biriyim size kendim bulduğum bi yöntemi sunmak etmek isterim.Çok yaratıcı bi fikir bence bana göre :D peki nasıl yapıyoruz anlatayım javascript:document.body.contentEditable='true';document.designMode='on';void%200 1-.)bu kodu aranızda bilenler
Konu speraktif tarafından açılmış, 146 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #558684
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3333
|
arkadaşlar merhaba ben sitede yeni biriyim size kendim bulduğum bi yöntemi sunmak etmek isterim.Çok yaratıcı bi fikir bence bana göre
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509352 peki nasıl yapıyoruz anlatayım javascript:document.body.contentEditable='true';do cument.designMode='on';void%200 1-.)bu kodu aranızda bilenler vardır bilmeyenler için belirteyim bu kod java dosyaları üzerinde sadece kendi browserinizde göreceğiniz değişmeleri yaptırıyor bu kod ile sitenin yazılarını değiştirebilirsiniz fakat sadece siz görürsünüz şimdi konuya gel diyeceksiniz ilk önce sitemize giriyoruz örneğin www.wardom.com.tr diyelim bunu browsere yazıyosunuz siteye girdikten sonra siliyosunuz ve verdiğim kodu yazıp enter tuşuna tıklıyosunuz mouse ile kopyalayacağınız yeri seçip kopyala diyip istediğiniz yere yapıştırıyorsunuz not:kopyala yapıştırı engelleyen sitelerde kullanılır. sonra espri yapmayın ben zaten wardomda kopyala yapıştır yapıyorum diye Düzenleyen speraktif : 28-10-2011 at 01:24. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Demek kendin buldun bu yöntemi
aşşağıdaki linke bir bak ozamanKod:
http://www.wardom.com.tr/java-kodu-ile-sahte-hack-t339004.html?t=339004 ama bilmezler ki ilk anlatanda ilk öğretende bizleriz ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bizde dindar olduk buyrun . | SpeSific | Genel | 135 | 02-10-2008 23:05 |
| Buyrun Orjinal Siteden Bütün Patch Downloadları | cGrBrT | Çöp Kutusu | 9 | 06-02-2007 19:17 |
| Midi Arşivi buyrun | SQUIRE | Cep Telefonları | 0 | 26-11-2006 16:53 |
| [cep telefonu] jad-jar uzantılı oyunlar | MuH4mm3T | Cep Telefonları | 54 | 20-11-2005 13:19 |
|
|