Web Sitesi Olanlar İçin Para Kazanma Yöntemleri !Para kazanmak için sponsorları burda toplıyalım ben bildiğim yerleri yazıyım... sedo.com Domain Parking Sistemi! sedo.com/site adı Şeklinde hiti yüksek sitelerden sale yazmak şartıyla link verebilirsiniz. Bu şekilde sitenizin ns erini
Konu zuken tarafından açılmış, 3395 kişi tarafından görüntülenip, 24 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Web Sitesi Olanlar İçin Para Kazanma Yöntemleri ! konusundaki toplam yorum: 24, okunma sayısı: 3395. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1561
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1476
|
Para kazanmak için sponsorları burda toplıyalım ben bildiğim yerleri yazıyım...
sedo.com Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28741 Domain Parking Sistemi! sedo.com/site adı Şeklinde hiti yüksek sitelerden sale yazmak şartıyla link verebilirsiniz. Bu şekilde sitenizin ns erini yönlendirmeden de sedoparking programına katılabilirsiniz. Sedo.com da kazançlarınızı alabilmeniz için cliklerin doğal yoldan olması gerekir. tüm Cliklerin doğal değil msn veya başka bir siteden açılan pop-up yoluyla olursa kazancını sedoda hile yaptığın için alamassın. Seoda.Com da para kazanabilmek için Domain ve site kelimelerinin uyuşuyor olması gerekiyor. Yani Mp3 sitesinde mp3 ile alakalı reklam çıkmalı ki, insanlar bu reklamlara tıklasın.. Ve sedo.com a katılmak için kullanmadığınız domainleri seçin. Eğer zaten bir siteniz varsa adsense reklamlarıyla kazanabilirsiniz Google Adsense En sağlam en güvenli yer, ama son zamanlarda Cılkı çıktı. Bir çok kişi programdan kovuluyor ve içerde paraları kalıyor. Adsense de iframe ve pop-up kesinlikle yasak. Asla kendi pcnizden tıklama yapamassınız. Günlük gösterim oranına tıklama oranı %50 civarına çıkarsa bilinki hemen kovulacaksınız Afternic.Com Sedo gibi parking programı. Tek farkı ücretli olması. 19.95 $ vererek üye oluyorsunuz. Ben bi arkadaşın tavsiyesi ile üye oldum. 1 ay içinde 46 $ kazandım. Tavsiye ederim. Pop-up dışında reklam yapıp milleti oraya gönderebilirsiniz. Ns yönlendirmesi yapmanız gerekiyor ve kategorileri iyi seçmelisiniz. Ben mp3 sitesi ile girdim. site açıldığında birçok mp3 linki çıkıyor. Ve insanlar tıklıyor. Ve kazanıyorsunuz. Hiç sorunsuz her ay kazançlarınız gönderiliyor. Gittigidiyor.com tıklama başına 0,0300 ytl veriyor. reklam yönetimi google adsense gibi, kullanışlı ve ayrıntılı. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35519
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
ama ödemeleri güzel ... simdiden bol kazanclar dilerim tüm webmaster lere siteyi görmk icin tikla |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
bunların haricinde cash fiesta var gerçekten iyi bir sistem
CashFiesta: CashFiesta ile hem reklam izleyerek hem de mail alarak para kazanabilirsiniz . Türkiye ’ ye ödeme yapan bu firma ile reklam barını download edip kazanmaya başlıyorsunuz . Online olduğunuz sürede izlediğiniz reklamın saatine yaklaşık 400 puan kazanıyorsunuz . ( 1000 puan = 1.666 $ ) CashFiesata ’ nın en büyük özelliği ise reklambarı ekranınızda istediğiniz yerde tutabiliyorsunuz . Bu bar çalıştığı süre içinde hiçbir işinize engel olmuyor . CashFista ’ da e-mail alarak da para kazanabilirsiniz . Sizin aldığınız her mail için 0.3$ , alt üyelerinizin aldığı her mail için ise 0.2$ kazanıyorsunuz . CashFiesta'nın bir diğer önemli özelliği ise tam 5 seviyeden para kazanabiliyor olmanız … Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta reklambarı çalıştırdığınızda para kazanabilmeniz için tarih/saatin yanında çıkacak olan $ işareti hep yeşil olmalı.Kırmızıya döndüğünde para kazanamıyorsunuz . Tekrar yeşile çevirmek için bar ın üzerine gelin eğer yeşile dönmüyorsa programı kapatıp tetkrar çalıştırın.Aşağıdaki linke tıklayarak üye olun ve kazanmaya başlayın.Bol kazançlar: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28741 Bu Linkten Üye Olursanız benimde Kazanmamı Sağlarsınız. http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=s1lv3r Ayrıca daha çok para kazanmak için s1lv3r cash programını yaptım program sayesinde daha çok para kazanabileceksiniz. Konu Adresi : http://wardom.org/forum/showthread.p...200#post320200 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46477 Yer: im seni :)
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 248
|
ya arkadaşlar ben bi ara google a üye oldum ama şartname de mahkeme koşulları filan war 3-5 kazancaz die biz para ödemeyelim dedim...korktum...bi zararı olurmu bu anlamda?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44299
|
Google Adsenseden bahsediyorsan yok öyle birşey olmaması lazım.
Gerekenler bir mail adresi bir Visa Card numarası o kadar. Sitene Google reklamlarını koyarsın Her ayrı IP'den tıklandıkça para kazanırsın ... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61177 Yer: ler seni gülüm..
Karma etkisi: 143
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13616
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56090
![]() Karma: 12
|
saol aga
emegine sağlıkkkkkkkkkkk |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379900
|
Alıntı:
Kart numarası değil banka hesap numarası veriyorsunuz hesabınıza eft yapıyorlar eft istemezseniz adınıza çekte yolluyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -15832
|
Alıntı:
O siteden hiç para kazandıysan buraya koy s.s referer üyen oliyim. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1936
![]() ![]() Karma: 147
|
Google adsensenin harbiden cılgı iyice çıktı bu aralar bakımda keyword kullanan arkdaşlar dikkat etsin..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28741 35000 gösterim ve ben günlük 700 tıkla sistemden hile yaptım diye atıldım hesabımda kalan para ****$ ve ciddi söylüyorum frame haricinde bir şey yapmadım.. frame lerde title bile yoktu sakata gelmemek için.. Eğer günlük 15000 gösterim yapan ve para kazanamayan varsa ona günde en az 10 dolar tatikleri verebilirim. Düzenleyen keops : 28-06-2006 at 07:57. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76489
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 689
|
güzell paylaşım hayırlısı olsunn
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50258
![]() ![]() ![]() Karma: 236
|
ben denedim ev adresi telefon her bir şeyi istiyorlar
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84448
|
Elimde bayağı bi domain var bunların işe yaramayanlarını sedoya yönlendirdim çoğunun daha önceden arama motorlarında kaydı bile yok siteleri sedo kendisi optimize etti fakat merak ettiğim konu şu bu optimize işleminden sonra kendi oluşturduğu bu siteleri arama motorlarına kayıt ettiriyormu kayıt ettiriyorsa belli başlı bir kaç arama motorunamı.... ettirmiyorsa biz kayıt ettirisek bi problem çıkarıyormu bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|