Web Tasarım Öğrenmeye BaşladımGayet bilgili bir hocadan web tasarım öğrenmeye başladım :) Başlayalı 10 gün kadar oldu . Photoshop CS5 , Dreamwawer , Flash ve Fireworks öğreneceğimi söyledi . Şimdi istediğim bunları öğrendikten
Konu MaesTRo_Baba tarafından açılmış, 72 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Web Tasarım Öğrenmeye Başladım konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 72. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #547382 Yer: Sarı Gök Lacivert
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010
|
Gayet bilgili bir hocadan web tasarım öğrenmeye başladım
![]() Başlayalı 10 gün kadar oldu . Photoshop CS5 , Dreamwawer , Flash ve Fireworks öğreneceğimi söyledi . Şimdi istediğim bunları öğrendikten sonra ne yapabilirim. Profesyonel olarak olmasada kendime göre bi web sitesi hazırlaya bilir miyim ? Ve bunlardan sonra yapmak gereken şeyler nelerdir ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509647 Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Verbatim’e iF Altın Tasarım Ödülü! | Zülfikarım | Donanım Haberleri | 0 | 16-03-2011 09:49 |
| Yeni tasarım rezil etti! | Zülfikarım | Güncel | 1 | 26-02-2011 02:24 |
| Web Tasarım - Webizm.com | b.a.f. | Web Siteleri | 0 | 05-08-2010 14:59 |
| Evrim Kaplanı Akıllı Tasarım Kafesine Sığar mı? | boranjudge | Bilim ve Teknik | 0 | 03-04-2007 20:46 |
| Peugeot Tasarım Yarışmasında Bir TÜRK! | Rasmus23 | Otomobil & Modifiye | 0 | 05-02-2007 13:40 |
|
|