Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
WebCam Ağlarına Bağlanma ve YönetmeGoogle ile WebCam ağlarına kolayca bağlanabilmek ve bu cameraları yönetip dünya üzerinde bağlandığınız noktadaki kameralardaki görüntüleri almak hakkında ufak bir kaç bilgi vereceğim. Google da iki şekilde arama yapabiliriz. 1 |
|
|||||||
WebCam Ağlarına Bağlanma ve Yönetme konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 3600. |
|
|
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #168175
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4186
|
Google ile WebCam ağlarına kolayca bağlanabilmek ve bu cameraları yönetip dünya üzerinde bağlandığınız noktadaki kameralardaki görüntüleri almak hakkında ufak bir kaç bilgi vereceğim.
Google da iki şekilde arama yapabiliriz. 1 - inurl:"MultiCameraFrame?Mode=" 2 - inurl:"ViewerFrame?Mode=" Bunlardan 1.si bize çoklu kameraları gösteriyor.Yani aynı ekran üzerinden bir kaç kameraya birden bakabiliyorsunuz.2. sinde ise genellikle çok daha rahat konsolu bulunan sistemlere bağlanabiliyorsunuz.Konsol üzerinde kameranın yönünü değiştirmek, diğer kameralardaki görüntülere geçiş yapmak, zoom yapmak vs... özellikler mevcut oluyor genellikle. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205070 Zaten açıklanacak pek fazla da bir şey yok.Google da arama yaptığınızda sonuçların %95 i "Network Camera" başlığı ile başlıyor.Onlardan herhangi birisine tıkladığınızda gerisi size kalmış. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #218184
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
![]() en zararlı site google die her zaman söylerim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120383
Karma etkisi: 568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 56385
|
usta denedim süper bişeyde bu web cam ağları bu kadar güvenliksizmi ya. ne saçmalıktır bu
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216000 Yer: C:/Windows/System32
![]() ![]() Karma: 122
|
Sağolun...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73734
Karma etkisi: 33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2788
|
saol dostum denicem
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 79595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7957138
|
Güvensizlik ile alakası yok uzaktan network bağlantısı açıktır kameraların çoğunun isterseniz uzaktan evden iş yerinden izleyin diye ama kontrol panelinden bu özellik kapatıla bilinir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #185742 Yer: Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz!...SARIYERLİ..!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 228347
|
biliyordum bunu ben ilk bu forumda görmüştüm bu olayı tabi farklı bir başlıkta gerçekten olan birşey ama neden bu kadar güvensiz onu anlamış değilim neden bu kadar rahat webcam ağlarına ulaşabiliyoruz tek tıkla karsımızda artık pc başındayken bile web camı ters çeviriyorum olurya girerler falan Allah muhafaza
magazinlere çıkmayalım ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67371 Yer: Tr/istanbul
Karma etkisi: 1003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99748
|
defalarca verildi ve biliniyor du dostum genede hatırlatman dan dolayı teşekürle saol
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163989 Yer: Wardom'un Kıyısında
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 525895
|
Balamir abi bunu iyi bilir dimi balamir abi
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
sunlarda denelinebilir
inurl:/view.shtml inurl:ViewerFrame?Mode= nurl:ViewerFrame?Mode=Refresh inurl:axis-cgi/jpg inurl:axis-cgi/mjpg inurl:view/indexFrame.shtml inurl:view/index.shtml inurl:view/view.shtml liveapplet intitle:”live view” intitle:axis intitle:liveapplet intitle:axis intitle:”video server” intitle:liveapplet inurl:LvAppl intitle:”EvoCam” inurl:”webcam.html” intitle:”Live View / - AXIS” intitle:”Live View / - AXIS 210″ inurl:indexFrame.shtml Axis inurl:”MultiCameraFrame?Mode=Motion” intitle:start inurl:cgistart Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205070 intitle:”WJ-NT104 Main Page” intitle:snc-z20 inurl:home/ intitle:snc-rz30 inurl:home/ intitle:”sony network camera snc-m1″ intitle:”netcam live image” intitle:”i-Catcher Console - Web Monitor” |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
sunlarda denelinebilir
inurl:/view.shtml inurl:ViewerFrame?Mode= nurl:ViewerFrame?Mode=Refresh inurl:axis-cgi/jpg inurl:axis-cgi/mjpg inurl:view/indexFrame.shtml inurl:view/index.shtml inurl:view/view.shtml liveapplet intitle:”live view” intitle:axis intitle:liveapplet intitle:axis intitle:”video server” intitle:liveapplet inurl:LvAppl intitle:”EvoCam” inurl:”webcam.html” intitle:”Live View / - AXIS” intitle:”Live View / - AXIS 210″ inurl:indexFrame.shtml Axis inurl:”MultiCameraFrame?Mode=Motion” intitle:start inurl:cgistart intitle:”WJ-NT104 Main Page” intitle:snc-z20 inurl:home/ intitle:snc-rz30 inurl:home/ intitle:”sony network camera snc-m1″ intitle:”netcam live image” Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205070 intitle:”i-Catcher Console - Web Monitor” |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271411 Yer: ίslâறbol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1642962
|
Güzel bir analiz teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #290300
![]() Karma: 10
|
YA ÜSTADLARIM HOCALARIM ÖNCELİKLE HEPİNİZE EMEKLERİNİZDEN DOLAYI TESEKKÜR ETMEK İSTİYORUM..BEN KARSIMDA Kİ İNSANIN HABERİ OLMADAN ONUN CAMERASINI ACIP YADA YÖNETMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BANA BU KONU HAKKINDA..??
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #419451 Yer: Faraday kafesi
Karma etkisi: 3169