Web'den izinli Kanallara MIRC'den girmek ?? (yardım)Arkadaşlar , MIRC'den girişi durdulmuş sadece web sitesinden izin verilen bir kanala ben yine MIRC kullanarak girmek istiyorum... Server MIRC'a acık fakat, sadece bir genel kanal WEB izinli... Bu konuda
Konu tnt_cem tarafından açılmış, 1309 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Web'den izinli Kanallara MIRC'den girmek ?? (yardım) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 1309. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52160
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar , MIRC'den girişi durdulmuş sadece web sitesinden izin verilen bir kanala ben yine "MIRC" kullanarak girmek istiyorum... Server MIRC'a acık fakat, sadece bir genel kanal WEB izinli... Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5493
![]() Karma: 10
|
adminle konus iyi birisi oldugunu kanıtla sana ircden giriş şifresi versin onu kullan en iyi yontem bu kardeş
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
portu bilirsen girebilirsin diye biliyorum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|