WGA yı nasıl ...?windows genuine advantage -windows orjinal ürün - uyarısını nasıl iptal edebilirim..pc nin her açılışında karşıma çıkıyo bu pencere ?? Daha önce halletmiştim ama epey oldu nasıl yaptığımı unuttum pc ye
Konu Th3 T3mptat1oN tarafından açılmış, 643 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WGA yı nasıl ...? konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 643. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431857
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -12644
|
"windows genuine advantage" -windows orjinal ürün - uyarısını nasıl iptal edebilirim..pc nin her açılışında karşıma çıkıyo bu pencere ??
Daha önce halletmiştim ama epey oldu nasıl yaptığımı unuttum pc ye de format atmak zorunda kaldım yakın zamanda yardımcı olabilecek var mı ? tşk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324801
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1058
|
linkteki dosyayı indir dosya içindeki win key.txt den herhangi 1 keyi kopyala keyfinder i aç options dan change windows key i tıkla kopyaladığın keyi yapıştır. wga-fix i çalıştır evet de bu kadar
http://www.brocker.org/xp.rar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
bende de var bundan hatta fazlası da var..! fazlası şu senin text de verdiğin keyleri key bulucuyla (sende olmayan veya göndermediğin!) "generate" edip sayısız key üretebiliyosun ..ben bu işlemleri windows update ettiğim zamanlarda yapıyorum zaten ama o wga uyarısı hala çıkmaya devam ediyo bende bunu anlamıyorum..acaba windows u orjinal tanıttıktan sonra wga yı yüklesem uyarı vermeyi keser mi ? tşk gene de cvbın için..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1349
|
uyarı vermeden önceki haline getir. tekrar dene. olmassa yeniden temiz bi kurulum yap.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
aslında temiz sağlam bir "wga killer" prog. veya yöntemi bilen varsa daha makbule geçer..?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356080 Yer: İstanbuL
Karma etkisi: 2163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 216079
|
Verdigim Linkteki Dosyayi dene istersen.
install.cmd dosyasini caliştirman yeterli..Windows xp icindir. http://rapidshare.com/files/362119213/RemoveWga.rar |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|