WIC görüntüleme bileşeni hk. yardımArkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ve netframework 4 yükleyecektim fakat bana WIC görüntüleme bileşeni yüklemem gerektiğini söylüyor windowsun sitesine baktım ama pek birşey elde edemedim bu konuda yardımcı olabilecek varsa
Konu lamacimi tarafından açılmış, 258 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WIC görüntüleme bileşeni hk. yardım konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 258. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19125
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ve netframework 4 yükleyecektim fakat bana WIC görüntüleme bileşeni yüklemem gerektiğini söylüyor windowsun sitesine baktım ama pek birşey elde edemedim bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19125
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar biraz daha araştırarak cevabı buldum fakat benide yedi bitirdi yani bu konu... eğer bununla ilgili sorunu olan varsa http://www.microsoft.com/download/en...ylang=en&id=32 enu.exe olanı indireceksiniz. kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Afrika'ya Yardım Kampanyası | Gül'ce | Genel | 7 | 02-08-2011 00:56 |
| explorer 7'de görüntüleme sorunu (yardım ltfen) | WiLdbLuE | Webmaster Genel | 3 | 25-03-2008 00:32 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| FileUpload Bileşeni!!!! | bbberke | ASP | 0 | 09-02-2006 16:51 |
|
|