WiFi Bağlantı Sorunu PC için Yardım Lütfen!Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarımla wifiye bağlanmak için high power alıcı cihazı aldım. Etrafımda birkaç tanıdık wifilere bağlanabiliyorum sorunsuz ama yan dairemdeki wifiye şifresi doğru olduğu halde bağlanamıyorum. Şifreyi yazdığımda parola
Konu by_maffay tarafından açılmış, 239 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WiFi Bağlantı Sorunu PC için Yardım Lütfen! konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 239. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532478
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarımla wifiye bağlanmak için high power alıcı cihazı aldım. Etrafımda birkaç tanıdık wifilere bağlanabiliyorum sorunsuz ama yan dairemdeki wifiye şifresi doğru olduğu halde bağlanamıyorum. Şifreyi yazdığımda parola hatalı diyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Aynı wifiye başka bi laptopla ve iphone ile bağlanabiliyorum ama masaüstü bilgisayarla deneyince parola hatalı diyor bunu hangi sebepten dolayı yapar acaba lütfen yardım edin. Bilgisayar win7 ultimate bağlandığım modem zyxel.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569693 Yer: Ankara
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
laptoptan aynı wifiye baglanıyorsun ama masaüstünden bağlanamıyorsun. masaustunde baska wifelere baglanıyorsa , komsunun kıne baglanmıyorsa demekki şifreyi hatalı gırıyorsun .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Shell32.dll Sorunu Yardım lütfen | 50f14 | Yardım | 1 | 10-01-2012 13:09 |
| Facebook Sorunu | Çok Acil Yardım Lütfen ! | Antik0r | Yardım | 4 | 03-08-2011 00:17 |
| Ctrl+C - Ctrl+V sorunu için yardım | biberius | Yardım | 7 | 31-05-2009 20:36 |
| wireless bağlantı için.Acil yardım lütfen... | alfred | Donanım | 6 | 14-02-2008 15:40 |
| Hard disk sorunu lütfen yardım | Zift | Donanım | 7 | 12-03-2006 15:17 |
|
|