Win 7 ağ sorunuArkadaşlar şu ana kadar birçok başarılı ağ kurdum, win 7 çıkamdan önce zannediyorum herşey daha kolaydı. Benim evde iki bilgisayarım var biri wireless kullanıyor. Ben bunlar arasında dosya transferi yapmak
Konu Cizız Kırayst tarafından açılmış, 759 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Win 7 ağ sorunu konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 759. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256138 Yer: İzmir
Karma etkisi: 516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 51204
|
Arkadaşlar şu ana kadar birçok başarılı ağ kurdum, win 7 çıkamdan önce zannediyorum herşey daha kolaydı. Benim evde iki bilgisayarım var biri wireless kullanıyor. Ben bunlar arasında dosya transferi yapmak istiyorum. (ikiside 7600) Sıkıntı şu: hiçbir şekilde ev ağı kuramadım yada iş ağı üzerinden paylaşım yapamadım. Bilgisayarlardan birinde diğeri görünüyor fakat dosyalarına erişilemiyor. Net use kullanarak ağ sürücüsü ekleyebiliyorum fakat başka türlü mümkün olmuyor. Ağdaki bütün varsayılan protokoller seçili, iki bilgisayarın ağ ayarları tam olarak aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirm. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
Ağ > Ağ bulma ve dosya paylaşımı kapatıldı. Ağ bilgisayarları ve aygıtları görünemez. Değiştirmek için tıklayın..." yazıyorsa tıklayıp "Ağ bulma ve dosya paylaşımını aç" seçeneğini seçin.
Düzelmesi lazım.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
işte açamıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86806 Yer: siz'im :p
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2287147
|
tek bi sey soylicem xp'ye dönün. Ağ sorunu yüzünden bi haftada 150 pc formatladık . Tabi image ama emek gitti o kadar. Net cafe deki pclerde de malum paylaşım en ciddi şeydir mp3 film vb.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266756 Yer: Bağcılar-Sancaktepe
Karma etkisi: 21399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2139226
|
windows 7 ağ paylaşımında en iyisi ama demek ki oda sorun çıkarıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #366248 Yer: Antalya
Karma etkisi: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2077
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
ben sadece blaire dikkat edebildim
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266756 Yer: Bağcılar-Sancaktepe
Karma etkisi: 21399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2139226
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
Eger payaşım yapacaksan XP=/ arasında mutlaka sana şifre vermiş olmalıdır tüm aga girip oradan göster normalde görünmemesi lazım ufak tefek bi yerde tüm pc leri göster diye bi yer vardı oradan paylaşımı ver sadece klasöre ver sürücü bazlı verme sakın gene olmazsa diger pc yede 7 kur kurtulllll
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|