win7 32 bit işletim sistemi sorunuMerhaba arkadaşlar win7 32 bit işletim sistemi yüklü bilgisayarım devamlı kasıyor winamptada ksıyor ie 7 mozilladada sekmeler arası gezmek ölüm sosyal paylaşımsiteleri haber sitelerini açmak zulüm sayfalar yavaş açılmıyor ama
Konu tahir549 tarafından açılmış, 119 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
win7 32 bit işletim sistemi sorunu konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 119. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480883
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar win7 32 bit işletim sistemi yüklü bilgisayarım devamlı kasıyor winamptada ksıyor ie 7 mozilladada sekmeler arası gezmek ölüm sosyal paylaşımsiteleri haber sitelerini açmak zulüm sayfalar yavaş açılmıyor ama ekran donuyor kalıyor sonra bilgisayar toparlıyor sayfayı aşağı çekiyorum gene takılıyor virüs taraması yaptım format attım düzelmedi hep aynı şuanda virüs programı gibi programlar yok win7 64 bit kurdu bilgisayar doğru düzgün açılmadı çöküp durdu sistem özelikerim şu öneriniz nedir.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514204 http://c1112.hizliresim.com/s/2/vr3g.png |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562744
Karma etkisi: 82
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8169
|
aslında özellikler iyi ama win7 yerine xp kursan daha mantıklı bu işlemci için
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
donanımsal olabilir..fan işlev görmuyor olabilir..ayrıca bazı flv dosyaları işlemciyi yoruyor..çünkü sistem özellıklerın iyi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480883
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
fanlar çalışıyor zaten ısı problemi yok hatta işlemcinin altındaki silikon gress ide yeniledim bigisayarımda bişey yüklü değil ki program olarak sadece office winampmeia player clasic msn yüklü yapılan işlemere kullanılan ram e bakıyorum boş görünüyor işlem yok yani.Şimdi xp ye geçiştede düşünceliyim çünki donanımın driverlarını xp detanıtamadım özellikle ekran kartını web sitesine girdim bütün driverlarıda indirdim tek tek denedim ama olmadı gebzede bir kafe var adamı bilgisayarlarna hayran kaldım xp yüklü mausatıkla anında web anında winamp tıkır tıkır açılıyor nette öyle ie de öy oynlarda öyle ahım şahım özellikleide yok bilgisayarların o xp gibi iyi bir win7 bulmam lazım sanırım işeim sisteminden kaynaklı
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Uzaktaki işletim sistemi....! | HARA-KIRI | İşletim Sistemleri | 1 | 20-06-2009 15:52 |
| MSI'den dev atılım: Winki ile anakartlarda bağımsız işletim sistemi | Elvis | Donanım Haberleri | 0 | 06-03-2009 21:50 |
| Windows 7 - Microsoft’un yeni işletim sistemi | monders | Genel | 2 | 05-05-2008 22:32 |
| işletim sistemi seçme menüsü!! Yardım | 10lion | Yardım | 5 | 15-07-2006 12:59 |
| İstanbulX işletim sistemi | ebitargem | Linux | 3 | 11-01-2006 23:01 |
|
|