Win7 Dil Paketi Sorunuselam ustalar arkadasim pc sini bana getirdi. pc de Hollandaca vista home yuklu idi. Win 7 yuklememi istedi.Elimde sadece TR win7 oldugu icin Ultimate v86 yukldim. yukler yuklemez Windows Update
Konu DMDA tarafından açılmış, 77 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Win7 Dil Paketi Sorunu konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 77. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #117734 Yer: Gurbet...
Karma etkisi: 198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19224
|
selam ustalar
arkadasim pc sini bana getirdi. pc de Hollandaca vista home yuklu idi. Win 7 yuklememi istedi.Elimde sadece TR win7 oldugu icin Ultimate v86 yukldim. yukler yuklemez Windows Update ten FELEMENKCE Belcika dil paketini yukldim. pc kapanip acildi.PC Nin dilidegisti. sorunum suki pc kapanip acilirken ve Update sonrasi Pc Kanapanipta Guncellestirmeler yukleniyor PC yi kapatmayini Fisini >>Cekmeyiniz Yazisi bile Hala Turkce Duruyor? Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Pc nin Yedeginide Almamistim.Adama Geri Vistasini yukleyebilmek icin. yardimci olabilecek birisi varmi acaba ? yada Windows 7 nin Orjinal NL olanini verebilecek varmi ? tesekkurler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
tüm güncellemeleri ve tüm dil paketlerini yükledin mi
Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge görüntüleme dili buraya baktın mı Düzenleyen DualCoree : 28-01-2012 at 10:03. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #117734 Yer: Gurbet...
Karma etkisi: 198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19224
|
tum guncellestirmeleri ve Sadece NL Dil Paketini yukledim.
bana o Lazil oldugu icin.. saat dil bolge tum ayarlari Belcika olarak ayarladim. ama hala Turkce yaziyor kapanip acilirken. Düzenleyen DMDA : 28-01-2012 at 10:46. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| win7 tam ekran sorunu | mawi' | Windows 7 | 5 | 14-08-2011 19:34 |
| NETLİMİTSİZ Paketi Sorunu :( :( :( | pillibebek | Donanım, Yazılım ve Internet | 19 | 27-10-2009 12:33 |
|
|