Windows 3.1Arkadaşlar bu sistemi pc ye kura bilmek için ilk önce başlangıç disketi oluşturmanız gerekir. Başlangı disketleri artık bulmak zor özellikle sağlam olanını ve tr olanını ama üzülmeyin, windows 98 sizin
Konu SonBalina tarafından açılmış, 392 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows 3.1 konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 392. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Arkadaşlar bu sistemi pc ye kura bilmek için ilk önce başlangıç disketi oluşturmanız gerekir. Başlangı disketleri artık bulmak zor özellikle sağlam olanını ve tr olanını ama üzülmeyin, windows 98 sizin için yeterli çünkü win 98 içerisinde başlangıç disketi mevcut.
![]() Bilgisayara meraklı ve bunu temel bilgilerini öğremek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim bir kez kurup görün . Diğer windows işletim sistemleri hakkında size temel olur sistemi kurduğunuz da kuramadım diye üzülmeyim anlayan bir arkadaşınız la beraber mutlaka başarırsınız . Kurduktan sonra windows a gire bilmek için ms-dos ortamında cd windows (enter yapın ) sonra tekrar windows sonraiştemi sistemi açılır. şimdiden kolay gelsin... Ahh ahh 7 yaşında kullanmıştım ilk Çok özlemişim..[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Win+ Enter ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #337160 Yer: Artvin
Karma etkisi: 576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57324
|
Eyy Gidi Ey Ne Günlerdi
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20110 Yer: siz berduş gibi dağıttım kendimi...
Karma etkisi: 7694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 768386
|
Supablex vardı galiba.. Ya da onun bi benzeri oyun vardı.. Ms-Dos tan girip oynardık
hiç unutmam.. DX486 Makina yapcam sırf 3.1 yüklemek için ![]() Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Benim makinada dx486 tıydı
ahhh ahh silcem şimdi pardusu o olcak ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|