Windows 7 artık en popüler işletim sistemihttp://www.hardwaremania.com/wp-content/uploads/2011/11/win7.jpg Geçtiğimiz günlerde 10. yaşını kutlayan Microsoft Windows XP, Ekim ayı rakamlarına göre küçük kardeşi Windows 7′nin gölgesinde kaldı. Win7′nin kullanım oranı Eylül ayında %39 iken Ekim ayında %40.5′e yükseldi.
Konu Elvis tarafından açılmış, 234 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows 7 artık en popüler işletim sistemi konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 234. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
![]() Geçtiğimiz günlerde 10. yaşını kutlayan Microsoft Windows XP, Ekim ayı rakamlarına göre küçük kardeşi Windows 7′nin gölgesinde kaldı. Win7′nin kullanım oranı Eylül ayında %39 iken Ekim ayında %40.5′e yükseldi. WinXp ise ayın süre içinde %40.6′dan %38.5′e geriledi. Sektörün diğer oyuncularından MacOSX %7.2, Linux ise %0.8 kullanım oranına sahip. StatCounter tarafından yayımlanan bu rakamlar, Windows XP’nin %38-40 kullanım oranı ile özellikle kurumsal platformda 10 yılı devirmesine karşın aslında popülerliğini hiç yitirmediğini gösteriyor. Kullanım oranının haftasonlarında %35 civarına düşmesi, buna rağmen Win7 kullanımının %43′e yükselmesi, ev kullanıcısının yeni işletim sistemini daha çok tercih ettiğini gösteriyor. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Microsoft geçtiğimiz ay dünya çapında 450 milyon Windows 7 lisansı sattığını açıkladı. Bu rakam ayda 20 milyon, günde ise 650 bin cihaz anlamına geliyor. Yeni işletim sisteminin satış hızı iki yıldır hiç düşmedi (Vista ise çıkışından iki yıl sonra toplam 180 milyon satmıştı). Yukarıdaki rakamlar StatCounter istatistiklerine dayanıyor. Ancak Microsoft’un “yandaş medyası” Net Appications, hala Windows 7′yi (%34.6) XP’nin(%48) altında görüyor. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357478
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 722
|
Mac os un az kullanılma nedeni sadece maclerde çalışması maclerinde bayağı pahalı olması.
Onun dışında en kolay işletim sistemi mac os dur zaten Macler donanımsal olarak birbirine tam uyumlu parçalardan oluşuyor. Acer kullanıcısıyım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #395843
![]() Karma: 10
|
Acaba? Windows7'nin bazı görselliğinin üzerine gayrılığı varmıdır? Bence xp gelmiş-geçmiş en kullanışlı bir işletim sistemi. Keşke devletim ülkemin en iyi bilgelerini bir eyleyip, xp üstü bir işletim sistemi, ofis vb. programların üretimi için çabalasa iyi olmazmıydı? Osmanlı ecdadım günümüzde var olmuş olsaydı sanırımki böylesi çabaları yapar ve tüm dünya insanlarına ful olarak parasız olarak, hayrat olarak sunardı. İnsanlık yararı olan herşey gerek Allah, gerekse kul indinde makbul olanıdır. Ötesi yalnızca teferruat. İnşallah o cennet misali günleri de görmek hayırlısıyla nasip olur cümlemize.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44832
|
Alıntı:
Üstadım nereden girdin, nereden çıktın konuya hayretler içerisindeyim doğrusu yeri değil ama sonuçta bizde Osmanlı torunuyuz ama o zamanlarda bile kimseye bedava ekmek verilmezdi arada verilir gibi gözüksede ondada çıkarımız her zaman söz konusuydu... Ücretsiz windows yazılımı kullanalım diyorsan sağda solda çok var google amcamıza bile sorsan artık çıkarıyor sana o ihtiyacınıda bu şekilde giderebilirsin sanırım.İyi eğlenceler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
Wİndows ürünleri kadar kötü sistemler yoktur kanmayın kandırılmayın Linux sistemler çok daha güvenli ve güzeldir yeteneklidir hızlıdır ancak tek sorun gereken desteği bulamamasıdır eğer google gibi bir şirket linux u desteklerse windows un 10 yıl içinde biteceğine hiç bir şüphem yoktur.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows 7 Beta Hakkında Herşey (Resimli Kurulum) [Sürekli Güncel] | ankaRAP+ | Windows 7 | 1 | 05-06-2009 18:52 |
| Yeni TnC WiNDoWS VisTa 2 Super Bir iŞLetim Sistemi | JaNDaRMa | Windows Vista | 7 | 18-06-2008 17:01 |
| Windows 7 - Microsoft’un yeni işletim sistemi | monders | Genel | 2 | 05-05-2008 22:32 |
| Windows Nostalji... | winxpeker | İşletim Sistemleri | 18 | 12-02-2007 00:25 |
|
|