Windows 7 de Mac Adres Değiştirebilen Varmı?Selam arkadaşlar, Sadece Windows 7 için sorulmuş bir sorudur bu xp de hiçbir sorun yaşanmıyorum Technitium MAC Address Changer v5 R3 isimli program çok işe yarıyor xp de ama gelgelelim
Konu kamil_korkmaz tarafından açılmış, 1283 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows 7 de Mac Adres Değiştirebilen Varmı? konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1283. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367605
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selam arkadaşlar,
Sadece Windows 7 için sorulmuş bir sorudur bu xp de hiçbir sorun yaşanmıyorum Technitium MAC Address Changer v5 R3 isimli program çok işe yarıyor xp de ama gelgelelim Windows 7 de işe yaramıyor yada ben beceremedim çünkü şansa oldu biriikikere ama istediğimde olmuyor bilgisi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Windows 7 de başarılı olmuş kullanabileceğim kullanışlı bir wireless kart için mac changer programı biliyormusunuz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331066 hepinize teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #399837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5836
|
Yabancı bir forumda denk geldim fakat denemedim malum herkesde win7 yok
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331066 Hi You do not need tools or registry editor to set MAC because setting MAC address form advances NIC properties works without problems. I am sure it works on xp, vista and 7 To set MAC what you want do 1. Open NIC properties from device manager or from network connections 2. Click on advanced tab 3. Click network address property item and enter MAC you want without separating "-" something like 001122334455 4. Apply Now you can see new MAC in NIC status details |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Evet ardadaşım orada yazanı anladım, ama bahsettigi bazı ağ kartlarına özel birşey yani hepsinde o özellik bulunmuyor
şöyle diyor ağkartının özelliklerinden gelişmiş sekmesinde bulunan mac adres girmek için özel bir bölüm olduğundan bahsediyor doğru bazı kartlarda var ama çoğunda yok.. teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #399837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5836
|
O zaman vistadaki gibi değişmeyi dene programla yani
Yada Git pcle bir Ethernet satın al onu kullan artık ![]() benim bulabildiğim bu var fakat win7 de uygulama başarılı olurmu bilemiyorum Mac değişmek zaten çok zor böyle programlarla ancak maskelersin : ) http://download.chip.eu/tr/Technitiu...r_6221460.html Düzenleyen -мαfyα : 18-12-2009 at 00:06. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
vermiş olduğun linkteki programın zaten son sürümünü kullanıyorum yani Technitium MAC Address Changer v5 R3 Xp de süper bir performansı var çok güzel bir program ama windows 7 xp gibi değil baya bir farklı ve yeni bir işletim sistemi bir kaçkere bu programla değiştirmeyi başardım windows 7 de ama herzaman olmuyor işin garip tarafı changer diyorum ağ kartını devredışı bırakıyorum bakıyorum değişmiş etkinleştiriyorum orjinali geliyor anlamadım gitti.. var bi çıkış ama nerde ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 290446
|
benim adsl modemimde bile bu ozellik var istersem sahte bir mac adrsi tayabiliyorum birkere adsl muşteri hizmetlerini aramıstım bir sorundan dolayı dediki bana modeminiz bende airtiess tr 204 olarak gozukuyor. halkbuki degil demekki santralden mac adresine göre anlıyorlar ne marka oldugunu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Konu Windows 7 de mac adres değiştirebilmektir sanırım konu sapıyor..
Windows 7 yeni bir işletim sistemi olduğu için bazı programlar uyumlu çalışmıyor çalışsada iş görmüyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331066 amaç bu sorunu aşıpta windows 7 de wireless kart vs. mac adresini değiştirip Network te fiziksel adresin kendi belirlediğin adres olarak gözükmesi.. Bunu farlı işletim sistemleriyle veya extra başka fiziksel malzemeyle (modem, eternetkartı gibi) yapmak çok kolay amaç onlarla değilde windows 7 ile bunu yapmak.. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #194096
|
bende de aynı sorun var xp ve vistada değiştirebiliyorum gel gelelim windows7 de değişmiyor
denemediğim yol kalmadı denediklerim amac,tmac,smac, regedit ten düzeltme vs vs olmuyor xp ve vistada değişiyor windows7 de bir engel var |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|