Windows 7 de Mac Adres Değiştirebilen Varmı?

Selam arkadaşlar, Sadece Windows 7 için sorulmuş bir sorudur bu xp de hiçbir sorun yaşanmıyorum Technitium MAC Address Changer v5 R3 isimli program çok işe yarıyor xp de ama gelgelelim Konu kamil_korkmaz tarafından açılmış, 1283 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Networking - Ağ Güvenliği
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: adres degistirebilen mac varmi windows
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Windows 7 de Mac Adres Değiştirebilen Varmı? konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1283.

Eski 17-12-2009, 23:28   #1
kamil_korkmaz
Çırak

Üye numarası: #367605
Karma etkisi: 0 kamil_korkmaz seviye: 10
Windows 7 de Mac Adres Değiştirebilen Varmı?

Selam arkadaşlar,

Sadece Windows 7 için sorulmuş bir sorudur bu xp de hiçbir sorun yaşanmıyorum Technitium MAC Address Changer v5 R3 isimli program çok işe yarıyor xp de ama gelgelelim Windows 7 de işe yaramıyor yada ben beceremedim çünkü şansa oldu biriikikere ama istediğimde olmuyor bilgisi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.

Windows 7 de başarılı olmuş kullanabileceğim kullanışlı bir wireless kart için mac changer programı biliyormusunuz
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=331066

hepinize teşekkürler..
kamil_korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 17-12-2009, 23:38   #2
-мαfyα
Banned

Üye numarası: #399837
Karma etkisi: 0 -мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000

Yabancı bir forumda denk geldim fakat denemedim malum herkesde win7 yok

Hi

You do not need tools or registry editor to set MAC because setting MAC address form advances NIC properties works without problems.

I am sure it works on xp, vista and 7

To set MAC what you want do

1. Open NIC properties from device manager or from network connections

2. Click on advanced tab

3. Click network address property item and enter MAC you want without separating "-" something like 001122334455

4. Apply

Now you can see new MAC in NIC status details
-мαfyα Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-12-2009, 00:01   #3
kamil_korkmaz
Çırak

Evet ardadaşım orada yazanı anladım, ama bahsettigi bazı ağ kartlarına özel birşey yani hepsinde o özellik bulunmuyor
şöyle diyor ağkartının özelliklerinden gelişmiş sekmesinde bulunan mac adres girmek için özel bir bölüm olduğundan bahsediyor doğru bazı kartlarda var ama çoğunda yok..

teşekkürler..

Eski 18-12-2009, 00:02   #4
-мαfyα
Banned

Üye numarası: #399837
Karma etkisi: 0 -мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000-мαfyα seviye: 2000

O zaman vistadaki gibi değişmeyi dene programla yani Yada Git pcle bir Ethernet satın al onu kullan artık

benim bulabildiğim bu var fakat win7 de uygulama başarılı olurmu bilemiyorum

Mac değişmek zaten çok zor böyle programlarla ancak maskelersin : )

http://download.chip.eu/tr/Technitiu...r_6221460.html

Düzenleyen -мαfyα : 18-12-2009 at 00:06.
-мαfyα Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 18-12-2009, 00:20   #5
kamil_korkmaz
Çırak

vermiş olduğun linkteki programın zaten son sürümünü kullanıyorum yani Technitium MAC Address Changer v5 R3 Xp de süper bir performansı var çok güzel bir program ama windows 7 xp gibi değil baya bir farklı ve yeni bir işletim sistemi bir kaçkere bu programla değiştirmeyi başardım windows 7 de ama herzaman olmuyor işin garip tarafı changer diyorum ağ kartını devredışı bırakıyorum bakıyorum değişmiş etkinleştiriyorum orjinali geliyor anlamadım gitti.. var bi çıkış ama nerde ?

Eski 19-12-2009, 11:26   #6
NazimHikmet
Banned

Üye numarası: #362659
Karma etkisi: 0 NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000NazimHikmet seviye: 2000

benim adsl modemimde bile bu ozellik var istersem sahte bir mac adrsi tayabiliyorum birkere adsl muşteri hizmetlerini aramıstım bir sorundan dolayı dediki bana modeminiz bende airtiess tr 204 olarak gozukuyor. halkbuki degil demekki santralden mac adresine göre anlıyorlar ne marka oldugunu.
NazimHikmet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 20-12-2009, 14:00   #7
kamil_korkmaz
Çırak

Konu Windows 7 de mac adres değiştirebilmektir sanırım konu sapıyor..

Windows 7 yeni bir işletim sistemi olduğu için bazı programlar uyumlu çalışmıyor çalışsada iş görmüyor.

amaç bu sorunu aşıpta windows 7 de wireless kart vs. mac adresini değiştirip Network te fiziksel adresin kendi belirlediğin adres olarak gözükmesi..

Bunu farlı işletim sistemleriyle veya extra başka fiziksel malzemeyle (modem, eternetkartı gibi) yapmak çok kolay amaç onlarla değilde windows 7 ile bunu yapmak..

Teşekkürler..

Eski 08-01-2010, 15:18   #8
samet4788
Çırak

samet4788's Avatar

Üye numarası: #194096
Karma etkisi: 0 samet4788 seviye: 10

bende de aynı sorun var xp ve vistada değiştirebiliyorum gel gelelim windows7 de değişmiyor
denemediğim yol kalmadı denediklerim amac,tmac,smac, regedit ten düzeltme vs vs olmuyor xp ve vistada değişiyor windows7 de bir engel var
samet4788 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1283.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları