windows 7 li desktop ve notebook dan kablosuz modem ile ev ağı kurmakbir tane masaüstü ve 1 tane de dizüstü bilgisayar var bunları kablosuz modemle birbirine bağlayıp ev ağı oluşturmak istiyorum. ikisinde de windows 7 var. masaüstü modemden eternet kablosuyla dizüstü modemden
Konu muratahmetbeyoglu tarafından açılmış, 1025 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
windows 7 li desktop ve notebook dan kablosuz modem ile ev ağı kurmak konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 1025. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #122078
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 739
|
bir tane masaüstü ve 1 tane de dizüstü bilgisayar var bunları kablosuz modemle birbirine bağlayıp ev ağı oluşturmak istiyorum.
ikisinde de windows 7 var. masaüstü modemden eternet kablosuyla dizüstü modemden wireless ile internete bağlanıyor. bunlardan dosya paylaşımlı bir ağ oluşturmak istiyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=416500 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
birbirleriyle tek bağlantı noktaları modemmi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
evet birbirleriyle tek bağlantı noktaları modem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
o zaman benim bildiğim kadarıyla olmaz internet cafelerdeki gibi lan kablosu olması lazım ağ üzerinden paylaşım için
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
cevap bekliyorum beyler yardım edicek olan yokmu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346654 Yer: imdeyim.
Karma etkisi: 3478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 347440
|
Bak Şimdi Ben Dediğin Şekilde Kullanıyorum Benim Masaüstü Ethernetle bağlı bir tane harici hdd var.
laptopta kablosuz bağlı ağ ile hdd ile alış veriş yapabiliyorum. 1-2 bekle anlatımı alta yazıcam... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
Laptop'u Nete Bağla Bağladıktan Sonra Otomatik Ev Ağı Diyor Ağ bağlantılarına girip ev ağından çık
masa üstü pcnin ağ şifresini öğren sonra laptoptan ev ağına katıl seçeneği var katıl de şifre istiyicek şifreyi yazdıktan sonra 2 pcde birbirine bağlanır anlamadıysan teamWieverdan yapabilirim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #185047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29748
|
kardeş kablosuz bağlantı kurduysan dosya paylaşımı yavaş oluo benden demesi
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
bende motor gıbı sanıye bası 32 mb
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458070
Karma etkisi: 1750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 174883
|
Kablosuz ağınıza bağlanınca bir bilgisayardan WORKGROUP kurup şifreyi alıp o şifreyle diğer bilgisayarınızı kurduğunuz WORKGROUP'a sokunca aynı ağda oluyorlar.Dosya paylaşma ise şöyle kablosuz kabloluya göre mantiken düşündüğünüz zaman daha yavaş olabilir o birazda bağlantı gücüne bağladır.Ben evde çoğu aygıtı bağladığım için kablosuza çok dosya paylaşımı yapmıştım.Sabırlıysanız dosya paylaşımını yapabilirsiniz.Yok abi olmaz dersende bir tane portable HDD alıp dosya taşıyabilirsiniz.Şahsen ben HDD lerimi sadece okuma izinli paylaşıma açtım diğer PC lerden program alıyorum PC leri yönetiyorum ,TV'ye bağlı olan media center'ımla ağdan film izliyorum ve lag olmuyor.Altyapıyı düzgün yapıp IP leri ayarlarsanız çok iyi olur.Mesela benim PC'nin IP sini hep 192.168.1.10 yaparım(Modeme göre değişir IP)Böylelikle bazı işler daha kolay olur hatta modemin DNS ini değiştirirsen tek tek PC lere DNS girmenede gerek kalmaz.Çok anlattım ama şuan ağda rahat etmemin sırrı bunlar
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|