Windows 8 Deneyimleri...Wardom Olarak Windows 8 deneyimlerini bu konu altından paylaşalım. Konu zaman zaman güncellenecek ve kurulum esnasında aldığım hatalar kurulum aşamalarını konu altından paylaşacağım http://img834.imageshack.us/img834/3901/42245999.png Denemeler öncelikle x64 olarak denenecektir ;)
Konu djmavi tarafından açılmış, 3084 kişi tarafından görüntülenip, 45 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows 8 Deneyimleri... konusundaki toplam yorum: 45, okunma sayısı: 3084. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Wardom Olarak Windows 8 deneyimlerini bu konu altından paylaşalım.
Konu zaman zaman güncellenecek ve kurulum esnasında aldığım hatalar kurulum aşamalarını konu altından paylaşacağım ![]() Denemeler öncelikle x64 olarak denenecektir ![]() Edit1:Yabancı forumlarda sanal bilgisayarlarda kurulamadığını, sanallaştırmadan kaynaklı hata verdiğini yazmışlar. Ayrıca Microsoft Destek Platformunda da bir çok kullanıcının bu hatayı aldığının bilgisi var. Eski sanallaştırma programlarından Windows Virtual PC yazılımını denemekte fayda var gibi geliyor. Edit2: Microsoft Virtual PC de de kurulum aynı hata ile mavi ekran veriyor. VMware de x64 denemeleride ne yazık ki mavi ekranla sonuçlandı. VMware ve VirtualBox üzerinde denemelerde VirtualBox'un driverleri desteklemediğini ancak VMware'de kurulumu başaranların olduğu bilgisi var. Edit3:Yabancı forumlarda SSD HDDlere 15dk da kurduklarını yazmışlar. Her ne kadar VirtulaBox üzerine kuramayanlar olsa da kurulumu yapanlarda varmış. Hatta biri bizim için videoya almış. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Zaten kurulum diye birşey yok sadece kullanım için 3-5 ayar yapıyorsunuz o kadar. Her ne kadar kurulumu başaranlar olsa da kendi kurulum deneyimlerini ve ekran görüntülerini burda paylaşacağım ![]() Kurulum başlar başlamaz aldığım ilk hata... Ayrıca Bu Ekran Yeni Mavi Ekran ![]() ![]() Edit4: VMware/Virtual PC den sonra baktım olmadı bir de VirtualBox kurdum bu seferde aşağıdaki hatayı aldım. Durmak yok testlere devam... ![]() ![]() Edit5: Ve sonunda kurulum başlıyor VirtualBox ayarlarından chipset ve ram ayarlarını değiştirerek kurulumu başlatabildim. Görüldüğü gibi şu an için İngilizce kurulum var. İlerde verilecek updateler ile veya rc sürümleri ile Türkçeyede kavuşuruz. Zannedersem 2012 yazında kullanmaya başlarız tam olarak.![]() Edit6: Kurulum başlangıcı Windows7 ye biraz yakın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurulum Videosu
Deneyim Kazanmak İçin; Kod:
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 Düzenleyen djmavi : 16-09-2011 at 14:06. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() ![]() ![]() Kurulum esnasında kullanıcınızı Windows Live Id ile eşleştirebiliyorsunuz. Mail adresi yazarken @ koymaya çalıştım ancak başaramadım. Bazı yabancı forumlarda yazılamadığını okumuştum bende beceremedim. Tabi uğraşırken klavyeyide kilitledim. Bazı bölümleri şiddet göstererek geçtiğim için kullanıcı oluştururken isim olarak ne verdiğimi hatırlamıyorum. Genel olarak kurulum görüntüleri bu şekilde. Kullanıcı logon ekranını geçemediğim için kurulumu tekrarlayıp Windows 8 kullanım görüntülerinide ekleyeceğim ![]() Düzenleyen djmavi : 16-09-2011 at 09:01. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Hala mavi ekran veriyor ha ?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313334 Yer: İzmir
Karma etkisi: 6007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 600295
|
yenisini bile yapmışlar uygar hocam ne diyosunuz siz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75908 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
farkli biseyler dusunmusler bu sefer ama tam olmamis yine suan win8den yaziyorum win7 calistiran her bilgisayar rahat calistirir buarada yalniz 1gb ram olmasi gerekiyor en az yoksa kurmuyor hız olarak win7le ayni hatta internette biraz daha hizli diyebilirim takilma olmuyo hic flashlı internet sayfalari falan acilirken
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
Linux Linux ve Linux :=)
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #186988
Karma etkisi: 5270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 526510
|
windows 8 mi o da nesi??=D konu için teşekkürler Onur bayağı bi geri kalmışım=)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
Güncellendi...
![]() Yoğun iş ve telefon trafiğinden zaman bulabilirsem kurulumu denemek isteyenler için küçük bir simülasyon tarzı görsel kurulum oluşturmayı planlıyorum. Çok profesyonel değil tabiki... Hazırladığım ekran görüntülerinden kurulumu tıklayarak-yazarak kullanımı öğretebilmek için... Düzenleyen djmavi : 16-09-2011 at 09:38. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
siyaset denilen çukura gömüldüğümüzden beri bu tür paylaşımlar olduğunu unutmuşuz.
konu için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347222 Yer: Anakara
Karma etkisi: 23907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2390115
|
Henüz geliştirilme aşamasında ama sızdırılan kopya sürümlerinden aldığımız deneyim daha gerçekçi ve canlı bir windows'a gidildiğini gösteriyor. Yani tespit ettiğim en önemli değişim görselleştirmedir. Windows7'nin temeli üzerine birşeyler inşa edildilğini görüyüroz
Yine sızdırılan haberlere göre 7 ocak 2013 tarihinde windows8 piyasaya sürülecek. Tabi adının Windows8 olacağı da kesin değil ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14270
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3461
|
bendede wmwarede kurulmadı ne iş
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23426
Karma etkisi: 7
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23426
Karma etkisi: 7
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75908 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
|
cok kisa surede boot etcek diyolardi forumlarda basta baktim win7den bile daha yavas boot ediyo ama 4. 5. seferde cok fena oldu bilgisayari acma tusuna basiyorum monitor kendine geldiginde ekran acildiginda logon ekranında oluyo pc windows yazisini bile gormuyorum gercekten cok hızlı baslangıc.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| DirectX End-User Redistributable 9.0c/2009 | TechniQue | Programlar | 0 | 25-08-2009 05:45 |
| AutoPatcher XP June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 2 | 07-07-2007 02:33 |
| AutoPatcher 2003 June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 0 | 06-07-2007 20:33 |
|
|