Windows 8Merakla beklenen işletim sistemi ortaya çıktı ve Microsot, yeni Windows 8'e ait detayları paylaştı. Windows dünyayı değiştirmeye 1995 yılında başladı. Bugün Apple mağazalarında görmeye alışılan teknolojiyi ilk satın alan olma
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 733 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows 8 konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 733. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Merakla beklenen işletim sistemi ortaya çıktı ve Microsot, yeni Windows 8'e ait detayları paylaştı.
Windows dünyayı değiştirmeye 1995 yılında başladı. Bugün Apple mağazalarında görmeye alışılan teknolojiyi ilk satın alan olma çılgınlığı Windows 95 ile başlamıştı. Ve yıl 2011. Şimdi gündemde Windows 8 var. Windows 8, ilk olarak Build adı verilen etkinlikle tanıtıldı. Hızla değişen donanım dünyasına ve alışkanlıklara karşılık kendini yenileyen bir Windows 8 bekleniyordu ve tam olarak beklentilerin karşılığı alındığı görünüyor. Microsoft, geliştirilmesine devam edilen Windows 8'e çok güveniyor. Öyle ki, bu işletim sistemi ile hem tablet bilgisayarlarda, hem masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda hem de sunucularda boy gösterecek. Bu devrimde cesur davranan firma, Windows 95ten Windows 7ye kadar alıştığımız masaüstü deneyimini silip atmıyor, sadece ihtiyaç olduğunda kullanııclara sunuyor. Windows 7den sonra teknoloji dünyasında hem donanım hem de alışkanlıklar olmak üzere nelerin değiştiğine kısaca göz atmak gerekirse; Hızlanan ve daha az enerji harcayan işlemciler, tabletler, akıllı telefonlar derken tüketicilerin daha fazla internette olması, her yerden bağlantı sağlaması, sosyal paylaşım sitelerine olan artan ilgisi... Tüm bunlar, Microsoftun en önemli silahı olan Windowsu da güncellemesi gerektiği gerçeğini ortaya koydu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=503044 Etkinlikte görünen o ki Windows 8, hem kullanıcıların hem de kurumların değişen ihtiyaçlarına yanıt vermekle kalmayıp, onları daha farklı bir serüvene taşımayı görev edinmiş durumda. Düzenleyen m3hm3t : 21-09-2011 at 02:05. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #337160 Yer: Artvin
Karma etkisi: 576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57324
|
Windows 7 den bir hayli memnunum
Vista Kullanmıştım bir ara ilk zamanlarıydı çok problemliydi. XP ye geri dönmüştüm. Windows 7 de çıktığında denedim sorunluydu bir kaç ay bekledim biraz olgunlaşsın diye. Şu an Win7 den memnunum. Win8 içinde aynı stratejiyi izleyeceğim. Çıksın denerim şöyle bi baktım sorun yok cicili bicili olur tahminimce zaten. Geçeriz Win8 e. Yok Win8 de başlangıçta sorunlu oldu diyelim bekleriz biraz daha ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114824 Yer: belçika
Karma etkisi: 7692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 768556
|
xp den vaz gecemem ben 11 sendir kullaniyom bi parcam oldu benim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48364 Yer: Bishkek,Krygyzstan
Karma etkisi: 2857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 285025
|
yaw yeter artik her sene yeni surum yukle crack bekle onu hallet yeni bi update cikarsinlar sil bastan... walla emirdagli en iyisini yapmissin...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14270
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3461
|
full ve crak nezaman çıkar acep
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
Berbat arkadaşlar dünden beri 6 kere kurdum,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=503044 Administrator hesabı permission ayarlarını kapatmışlar windows probram files altında yetkisi yok. User hesaplarınında windows altında modify yetkisi yok, ben watermorkları kaldırdım ama dibim çıktı. metro arayüz çok saçma olmuş androiti kopyalamaya çalışmışlar. Kısaca Andorit arayüzü olan windows 7 olmuş hız konusunda ben tatminkar bir fark göremedim. ve şuan yine win7 döndüm. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327434
Karma etkisi: 1887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 188354
|
7 Ye Alıştıkya 8 De Geliyor. Vistadan Sonra Microsot Gaza Bastı 2 Yılda Bir Sistem Çıkaracak Galiba.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #161207
Karma etkisi: 3534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 352984
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79474
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
aynenn berbat.ya ilk kullanımdan kaynaklanıyor ya da sistem iğrenççç
![]() ama intrernet kullanımı güzel yapmışlar hızlı... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| AutoPatcher XP June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 2 | 07-07-2007 02:33 |
| AutoPatcher 2003 June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 0 | 06-07-2007 20:33 |
|
|