Windows Old klasörünü silsem olurmu?Geçtiğimiz hafta içinde bilgisayarıma win 7 kurdum ve sistem sürücüsünün içinde Windows old ve Windows old000 isimli toplam 40 gb boyutunda iki tane klasör olduğunu farkettim. Biraz araştırma yaptım ve
Konu astraq tarafından açılmış, 382 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows Old klasörünü silsem olurmu? konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 382. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325039 Yer: ine Sevemem..
Karma etkisi: 2470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 246572
|
Geçtiğimiz hafta içinde bilgisayarıma win 7 kurdum ve sistem sürücüsünün içinde Windows old ve Windows old000 isimli toplam 40 gb boyutunda iki tane klasör olduğunu farkettim. Biraz araştırma yaptım ve eski işletim sistemi kayıtlarının tutulduğunu öğrendim. Silmek istiyorum ama sizlere danışmadan bunu yapmak istemedim. Bu iki klasörü silsem bilgisayarım herhangi bir şekilde zarar görürmü? Ayrıca hiç bir kalıntı bırakmadan tam olarak nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
sıçhotmu svchotmu ne manyak dosyaysa ben onu nasıl durdurcam onu bulamadım senınkısı 40 gb afiyet olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559418 Yer: Diyarbakır
Karma etkisi: 168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16761
|
Windowsold senin Bilgisayarını formatladıktan sonra yedek tutulsun mu uyarısına verdiğin Onay sonucu oluşan klasördür.
Eski sistemin uzantıları ve masaüstü vb. altklasörlerinin yer aldığı ve kurulu program dosyalarının olduğu alandır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512132 Silsen zararı yok. Fakat silmeden önce windowsold da kullanıcılar bölümünü kurcala işine yarayacak eski dosyalarını yeni masaüstüne at.Belgelerimde mevcut resimler,sohbet geçmişleri oyun save dosyaları vs. sonra silebilirsin windows old u . Yok benim eski sistemde işe yarar dosyalarım yoktu diyorsan kökten sil gitsin kontrol etmene gerek yok ![]() bu arada windowsold000 da senin ikinci formatında verdiğin dosyaları yedek tut onayındır. yani onu da aynı şekil kontrol ettikten sonra silebilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
|
Benim birtane de değil iki klasör birden
Silsemmi silmesemmi bilmiyorum. Silmek istesem silermi onuda bilmiyorum iyi mi?Cesaret istiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559418 Yer: Diyarbakır
Karma etkisi: 168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16761
|
Silinir merak etme
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562744
Karma etkisi: 82
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8169
|
sil gitsin hiç merak etme bişi olmaz eski işletim sisteminin dosyalarını tutuyor gerek yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
çok teşekkür ederim sildim gitti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Microsoft Windows 7 OEM EN 48 in 1 For All Laptop / PC ISO DVD | HASB1HAL | Programlar | 1 | 21-02-2012 13:21 |
| AutoPatcher 2003 June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 0 | 06-07-2007 20:33 |
| AutoPatcher Vista June 2007 Full | fmetin | Windows Vista | 0 | 06-07-2007 20:32 |
|
|