Windows XP Sp2 format için yardımWindows XP Professional SP2 netten indirdiğim format paketleriyle format atıyorum. Fakat NTFS özelliği yok hiç birinde, format attıktan sonra C:'ye geliyorum çoğu programların klasörleri ve bazı dosyaları hala içinde. Format
Konu MirkaN35 tarafından açılmış, 302 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows XP Sp2 format için yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 302. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430339
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45389
|
Windows XP Professional SP2 netten indirdiğim format paketleriyle format atıyorum. Fakat NTFS özelliği yok hiç birinde, format attıktan sonra C:'ye geliyorum çoğu programların klasörleri ve bazı dosyaları hala içinde. Format olduğuna şüpheleniyorum....
Netteki SP3 olan format cd'leri attığımda NTFS var fakat, anakart yüklersen sp3 olunca çakışma oluyor chipsetlerde. Ne yapmam lazım yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @2.80GHZ 2.79 GHz, 3.50 GB RAM 1 GB Ekran kartı : ATI HD SERIES 4600 Düzenleyen MirkaN35 : 11-10-2010 at 14:12. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50697 Yer: miyim hiç :)
Karma etkisi: 3131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 312478
|
arkadaşım sp3 le chipsetlerde çakışma olacağını sanmıyorum sadece doğru driveri kurman lazım.
İlk soruna gelince sen format atmıyorsun sadece windowsu yeniden kuruyorsun anladığım kadarıyla. Forumda ve internette binlerce resimli xp kurulumu anlatımı var. Bi onları araştır istersen. Araştırdıktan sonra yine içinden çıkamazsan buyur gel yardımcı oluruz sana. Ama önce araştırma ruhun biraz gelişmeli ![]() Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430339
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45389