Windows XP ULTIMATE Edition 2008 TR (Yeni) Vista Temalı-Otomatik KurulumWindows XP Ultimate Edition 2008 TR Microsoft Windows XP Profesyonel TR işletim sistemi üzerinde bazı düzenlemeler yaparak aşağıdaki işletim sistemini oluşturmuş bulunmaktayım. Bu çalışma katılımsız Windows yüklemesini ve yüklemenin ne
Konu jeroxi tarafından açılmış, 120667 kişi tarafından görüntülenip, 320 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windows XP ULTIMATE Edition 2008 TR (Yeni) Vista Temalı-Otomatik Kurulum konusundaki toplam yorum: 320, okunma sayısı: 120667. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65274 Yer: Gezdim Halep ile Şam'ı, Eyledim ilmi talep, Meğer ilim bir hiç imiş, İlla edep illa edep. Yunus Emre
Karma etkisi: 1758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 175163
|
Windows XP Ultimate Edition 2008 TR Microsoft Windows XP Profesyonel TR işletim sistemi üzerinde bazı düzenlemeler yaparak aşağıdaki işletim sistemini oluşturmuş bulunmaktayım. Bu çalışma katılımsız Windows yüklemesini ve yüklemenin ne denli özelleştirilebileceğini örnekleme amacıyla hazırlanmıştır. Varsayılan tema: ![]() Tema2: ![]() Tema3: ![]() İşte Windows XP Ultimate Edition 2008’i tercih etmeniz için nedenleriniz: Çünkü Windows XP Ultimate Edition 2008; -Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sırasında herhangi bir uyarı ya da soru ile karşılaşmayacaksınız. -Çünkü Windows Ultimate Edition 2007 Service Pack 2, -30/07/07’ye kadar olan güncellemeleri, -Microsoft’un en güvenli tarayıcısı İnternet Explorer 7’yi, -Muhteşem görüntüsü ile Windows Media Player 11’i içerir. Bunların yanında, - 3 Adet Vista Tema, İcon. - Vista Sesleri - Vista İmleçler (ve daha çok çeşitli imleçler) - Vista Ekran Koruyucular (8 adet) - Vista Boot Ekranı - Vista SideBar Türkçe (Orijinal Vista Eklentisi, yeni araçlar eklenebilir.) - Topdesk 3B çevirme özelliği - Vista Kullanıcı İmgeleri - Vista Sürücü Doluluk Göstergesi - Vista Pencere Bilgi - Vista Lclock (Saat) - RocetDock v1.3.5 TR - MTU Sözlük - Ek Denetim Masası Eklentileri içerir. Ek Denetim Masası Eklentileri ile bilgisayarınız üzerinde tam hakimiyet sağlayın. Ultimate Boot Menü ile tanışın. ![]() ULTIMATE CD BİR ÇOK ARACI İÇERİSİNDE BARINDIRIR, -MiniXP sayesinde açılmayan işletim sisteminizdeki verilerinizi kurtarın. -Hiren Boot CD ile bir çok kurtarma ve onarım, bakım işlemlerini yapabilirsiniz. -Acronis Backup ile stabil çalışan sisteminizin yedeğini alın ya da daha önceden yedeği alınmış sistemi geri yükleyin. Format atarak zaman kaybetmeyin. -Norton Ghost’u yedek almak ve geri yüklemek için tercih edebilirsiniz. -Partition Magic ile Hard disk yönetimini kolayca yapabileceksiniz. -XP LOGON ŞİFRE KIRICI ile logon şifrelerini kırabilirsiniz. Gelen ekranda windows oturumunu klavyenin rakamlarını kullanarak giriniz. Ardından kullanıcıyı seçip onaylayınız. Şifre 3 adımda kolayca değişecektir. UYARI: Yükleme Konsolunda 5 adet işletim sistemi görülmektedir. Fakat CD içerisinde sadece Windows Ultimate Edition bulunmaktadır. (Seçenek 3) Kurtarma Konsolundakilerin tamamını CD içerisinde bulabilirsiniz. KENDİ MULTİBOOT DVD’NİZİ YAPABİLİRSİNİZ. 5 Ayrı işletim sistemini tek bir DVD’de toplayın. Ultimate 2008 boot menüdeki tüm işletim sistemlerini çalışır duruma getirebilirsiniz. Bunun için cd içerisinde olmayan Windows Vista, Windows ME ve Windows 98 işletim sistemlerinin elinizde olması ve bir DVD kayıt aygıtınızın olması gerekmektedir. Bu işletim sistemlerinin kaynak dosyalarını Ultimate2008.iso kalıbını bozmadan UltraISO programı kullanarak entegre etmeniz gerekecektir. UltraİSO programı için [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Güvenlik anlamında "Ultimate 2008.iso" dosyanızı öncelikle yedekleyiniz. ![]() Kuruluma hazırlanma; İndirdiğiniz .rar’lı paketleri bir klasöre çıkartınız. (Winrar ile herhangi biri üzerinde sağ tıklayıp “Klasöre Çıkart” diyoruz.) İçerisinden 6 adet dosya çıkacaktır; 4 resim, 1 İmageBurn uygulaması ve cd ortamına yazdıracağımız “ultimate 2008.iso” dosyası. Burnİmage uygulamasını kurduktan sonra resimlere bakarak 4 adımda .iso kalıbımızı kolaylıkla yazdırıyoruz. ![]() Kurulum; Windows Ultimate Edition 2008’i Boot edilerek kurulum yapılacak şekilde hazırladım, windows ortamından kurulum yapılamaz. Bilgisayarınızı optik okuyucunuzdan başlatarak Multiboot menüden “3” numarayı rakamları ya da mouseu kullanarak seçiniz. (numpad ile değil) ( 1 Windows Vista, 4 Windows Millennium, 5 Windows 98 SE CD içerisinde bulunmadığı için kurulamazlar…) Artık sadece Windows Ultimate’in kurulacağı bölümü seçmelisiniz. Arkanıza yaslanın ve kurulumun tamamlanmasını seyredin. Not: C dışındaki sürücüye kurulum yaparsanız bir hata ile karşılaşacaksınız. "Tamam" deyin geçin. Ama mühüm değil, hata sonucunda MTU sözlük kısayolu Rockdock'ta görünmeyecek. Zaten kısayolu oraya koymam gereksizdi. ![]() Boot Ekranı ![]() Logon Ekranı ![]() ![]() ![]() Ultimate CD2 ile ihtiyacınız olan programlar otomatik olarak yüklenecektir. ![]() ![]() ![]() ![]() Ultimate CD2'yi XP Ultimate gibi cd ortamına yazdırınız. Ultimate CD2'yi CD/DVD okuyucunuza yerleştiriniz. Bilgisayarınız güvenle yeniden başlatılacak. Gelen ekrandan seçimini yaptığınız programlar otomatik olarak full (cracli) kurulacaktır. Siz sadece çayınızı yudumlayın Ultimate CD2'yi Windows kurulumundan sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. İyi günlerde kullanın. MD5 değerlerini kullanarak dosyanızın hatalı inip inmediğini kolayca öğrenebilirsiniz. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() Linkler YENİLENDİ. 22.06.2008 neccoy arkadaşım yeni sürümünü yayınladı.Onun yazdıklarını aynen kopyalayıp burada yayınlıyorum.XP nin 1. ve2.cd indirilip denenmemiştir.Sorumluluk indirene aittir. Gülegüle kullanın.Saygılarımla. XP Ultimate 2008 [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Şifre yoktur. Ultimate CD2 [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Şifre yoktur. LİNKLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA XP Ultimate 2008 çalışması ilk olarak 24 Kasım 2007'de yayınlanmıştır. 2007 Aralık ayının sonunda Vista Sidebar ek araçlarından bir tanesinde (AutoShutdown.gadget) Kaspersky ve bazı antivirüs yazılımları tarafından "virüslü" olarak uyarı vermiştir. Gördüğünüz gibi antivirüs programları virüs uyarısını ben projeyi yayınladıktan sonra vermiştir. Dolayısıyla kasıtlı olarak yapılmış bir durum yoktur. Bu durumun rahatsızlık vermemesi için virüs uyarısı verilen dosyayı sistemden çıkararak yeniden upload ettim. Burada yayınladığım linkler temiz linklerdir, en güncel linklerdir. Daha önce çalışmayı indiren arkadaşlar virüslü olarak indirdiği anlamına gelmez, tekrar indirmeleri de gerekmez. Ben sadece "virüslü" tartışmalarına son vermek amacıyla yeniden upload ettim. Daha önceki çalışmada yer alan "AutoShutdown.gadget" dosyası, kurulum sırasında ve kurulumdan sonra hiçbir şekilde çalışmamaktadır. Masaüstünüze gelen Sidebar araçları klasöründe yer almaktadır. Virüslü diye işaret edilen "AutoShutdown.gadget" dosyası, Java Script dosyasıdır. Eğer siz eklerseniz araç çubuğunuza bilgisayarınızı belirlediğiniz zamanda kapatma aracını ekler. Ayarladığınız zaman hiçbir soru ile karşılaşmazsınız, kullanıcıya herhangi bir bilgi, uyarı ekranı getirmeyerek bilgisayarınızı hemen kapatır. Alıntı:
Düzenleyen jeroxi : 15-12-2008 at 00:33. Sebep: Linkler yenilendi. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64474 Yer: West Coast
Karma etkisi: 10116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
Alıntı:
qüzel bişeye benziyo, linkleri aldım ![]() eve qidince mutlaka indircem ![]() Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 16-04-2008 at 15:50. Sebep: alternatif link eklendi...saygılar |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104452 Yer: im seni
Karma etkisi: 1370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 136458
|
yaptığın alıntı eksik bu resimide konuya eklemen lazım ayrıca bunu yapan arkadaş
bu forumun üyesi imzasının altına bakarsan görürsün [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35356
Karma etkisi: 120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11368
|
cd1 sadece işletim sistemi demi ben cd2 yi indirmeye gerek varmı peki Ben sadece işletim sistemini istiyorum acil yardım?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #65274 Yer: Gezdim Halep ile Şam'ı, Eyledim ilmi talep, Meğer ilim bir hiç imiş, İlla edep illa edep. Yunus Emre
|
Alıntı:
Yaptığın uyarı için teşekkür ederim. Resim uygun yere yerleştirildi. Ben alıntı yaptıktan sonra bu resim eklenmiş, birde link eklenmiş. Vede bunu yapan arkadaş bu forumun üyesi demişsin. Onu farkedemedim işte, arama yaptırdım konu verilmiş mi diye. Ama baktım sadece 2007 sürümü verilmiş. Tabi 2007 sürümünü verenin bunu yapan arkadaş olduğunu tahmin edemedim. 2008 sürümü verilmemiş diye foruma ekledim. Burdan bunu yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Kusuruma bakmasın, farkedemedim... Düzenleyen jeroxi : 30-11-2007 at 22:29. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73395 Yer: Ankara
Karma etkisi: 844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 83829
|
Ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
Arkadaşlar Xp Ultimate 2008 işletim sistemini 1-2 gün önce kurmuştum 20-25 dakika felan sürdü.
Xp Ultimate 2008 İşletim sistemini Kurmak için yapmanız gerekenler; 1. Biostan Açılışı Cdroma vermek, Ve 1.CD'yi yani Xp Ultimate 2008 cdsini takmak. 2. Çıkan menüden 3'e (yani Xp Ultimate 2008'e) basmak. 3. Ön yüklemeden sonra bilgisayar yeniden başlayınca Xp Ultimate 2008'i seçtiğimiz menü geliyor ona ellemiyoruz... (1.sinde seçtikten sonra 2.sinde seçmeyin, hiçbir şeyi tıklamayın... ) 4. Hardiski ayırma, formatlama sayfasından xp ultimate 2008'i kuracağımız yeri seçin yada xp ultimate 2008 için yeni bölüm oluşturun... Aklıma gelen işlemler sadece bunlar, bu kadar işte... (Unuttuğum yer varsa konuya yazarsanız sevinirim.) Kurulum bittikten sonra hemen programları yani 2.Cd'yi kurmayın. Kullanıcı adınızı değiştirecekseniz şimdi değiştirin programları kurduktan sonra değiştirirseniz problem oluyormuş. Legal xp'yi çalıştırın. (Zaten bu tip yapılması gerekenler masüstüne klasör olarak yerleştirilmiş ve kurulum bittiği anda da yazıyor zaten. Driverlerinizi kurun, ben ekran kartını aygıt yöneticiden yer gösterek kurunca problem oldu bende Ekran kartı Cdsinin kendi autorunla gelen menüsünden kurdum problem çözüldü. Bu işlemlerden sonra programları kurma işlemine geçin. Yani 2.Cdnin görevi başlasın. Windows ortamında Cd'yi takıp menüsü geldiğinde kuruluma başlayı tıklıyosunuz ve istediğiniz programları seçip yüklemeye başlayı tıklıyorsunuz, bu kadar... Gerisi kendi kendine kuruluyor bu işlemde yaklaşık 20-25 dk sürdü galiba. Ben çok beğendim herkese de şiddetle tavsiye ederim, sanki bire bir Vista. Bir Önceki sürümdeki linkler... Buyurun: XP Ultimate 2008 LİNKLER YENİLENDİ Kod: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Toplam 648 MB. Şifre yoktur. Buyurun: Ultimate CD2 LİNKLER ARTIK ÇALIŞIYOR - CD2'NİN ÇALIŞAN LİNKLERİ İÇİN TASADAM'A TEŞEKKÜRLER... Kod: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 683 MB Şifre yoktur. Düzenleyen jeroxi : 06-02-2008 at 22:45. Sebep: Eski Linkler eklendi... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #138717
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 65
|
linkler ölü...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #150808
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
Sizden izinsiz (ama 2.CDyi bulmak, yardımlaşmak adına) 2 ayrı foruma CD1in linkleri verdim. Eğer CD2 yi sizden önce başka forumlarda bulursam burayada eklemek isterim. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142496 Yer: İzmir
Karma etkisi: 1554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 154997
|
tesekkürler
saygılarım la |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95388
![]() Karma: 10
|
Çok Müteşekkir kalırım...Saygı ve Selamlar...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112300
Karma etkisi: 5197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 518836
|
Neccooy arkadaşın verdiği Ultimate -2 cd sinin partlarının linklerini vereyim.
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] BÜTÜN PARTLAR VERİLMİŞTİR.madrower arkadaşımıza teşekkür ederim. Not.CD 2 iNDİRİLİP DENENMEMİŞTİR.Sorumluluk tamamen indirene aittir.Saygılarımla Düzenleyen TASADAM : 07-12-2007 at 15:43. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #138717
![]() Karma: 65
|
Sistemi önceki gün indirip denedim. neccoy'un eline sağlık güzel iş çıkarmış. Görünümü çok hoş. pc yi vista gibi kasmıyor. Kullandığım programları yükledim bi sorun çıkarmadı, sadece sidebarın media player eklentisinde bi hata verdi o kadar.O da önemli değil.Herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|