Windowsun ağ yetkileri nereden sınırlandırılıyorArkadaşlar ben 4 tane bilgisayarda aşağıdaki işlemleri yapmak istiyorum. 1- İnternette girilecek siteleri belirleycem ve windowstan xp ile yapacam. ama şifre koyarak bunu yapacam. nerden yapabilirim 2- Ip adresi ağ
Konu Thex tarafından açılmış, 367 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Windowsun ağ yetkileri nereden sınırlandırılıyor konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 367. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2781
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar ben 4 tane bilgisayarda aşağıdaki işlemleri yapmak istiyorum.
1- İnternette girilecek siteleri belirleycem ve windowstan xp ile yapacam. ama şifre koyarak bunu yapacam. nerden yapabilirim 2- Ip adresi ağ bağlantıları vs yerlere giriişi nerden nasıl kısıtlayabilirim. yani yetkiler sadece bende olacak. (winxp) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23100
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
*eğer makinelerinde firewall yüklüyse firewalldan yasaklı siteleri tanımla
*domain yapın varsa grouppolicylerden izin verilen siteleri tanımla gerisini exclude et *routerına bağlı olarak router ayarlarından *hiç biri yoksa(ki en zor seçenek bu) host fileında sadece izin vereceğin sitelerin ip adreslerni gir,*.com vs için loopback ip adresini ver,sonrasında bu dosya için sadece admine write access ver. *makinelerden birini gateway olarak kur,diğer makinelere default gateway olarak bu makineyi göster,sonrasında gateway üzerinde tanımlamaları yap bir ekleme şifre için computer managementı aç,local usersdan bi kullanıcı oluştur,bu kullanıcının hakları minimum olacaktır sonrasında windir de bu kullanıcıya sadece read access ver vede ayarlarını değiştiremesin |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|