WinRoute Firewall (Güvenlik duvarı ve filtre)Arkadaşlar işyerimize Kerio WinRoute Firewall ve bir tane ip server kuruldu.Tabi yasaklar arka arkaya geliyor herşeyi engellediler.Sadece gazete okuyabiliyoruz.Bu sistemi nasıl atlatabiliriz veya nasıl çökertiriz. Program ve önerilerinizi bekliyorum.Her öneriyi
Konu zabita tarafından açılmış, 650 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WinRoute Firewall (Güvenlik duvarı ve filtre) konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 650. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #197446
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar işyerimize Kerio WinRoute Firewall ve bir tane ip server kuruldu.Tabi yasaklar arka arkaya geliyor herşeyi engellediler.Sadece gazete okuyabiliyoruz.Bu sistemi nasıl atlatabiliriz veya nasıl çökertiriz. Program ve önerilerinizi bekliyorum.Her öneriyi deneme açığım.Denedikten sonra sonuçları duyurulacaktır.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #93321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 442
|
Ben lisans okuduğum yıllarda 200 kullanıcılı bir yurda kurmuştum. Ancak biz downloada kota koyuyorduk. Web sitesi yasaklarını windows 2003 serverdan yapıyordum kota ve internet üzerinden download gibi işleride kerio dan . Eğer kota koydularsa sizlere günlük 100mb vb. onu aşmayı gösterebilirim sadece.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
yanlız ip değiştirmemiz yasak bunu önereceksen başka önerilerin varsa alalım elimde bulunsun mutlaka onada kota koycaklar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #150600
|
freedom diye bir program var. bedava sürümüyle yavaşta olsa heryere girebiliyorsun.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256546
Karma etkisi: 3077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 307215
|
Admin misin?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
admin olsam bu soruyu sormazdım aslında baya çözdüm msn yasağını kırdım yasaklanan sayfalarada girebiliyorum ama fazla uzun sürmez onlarıda yasak koyarlar bu programı admin şifresini değiştirmeden ele geçirecek bir program veya açığı varsa bana yazabilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #90509
![]() ![]() ![]() Karma: -290
|
arkadasım oncelikle belirtmeliyim ben acık kaynak guvenlik sistemleri uzerine uzmanım ancak winroute dedigin sistem oncelikle mail routing konusunda geliştirilmiş bir yazılımdır güvenlik duvarı ve ip filtring icin farklı bir yazılım kullanıyo olabilirler. neyse cogu sistem uzmanı yani adminler bu tür filtering sistemi kurduklarında fazla islemci gucu kullanmayı istemezler bu yuzdende dns cevrimini default olarak kapatırlar yani istedigin siteye sadice ip adresini yazarak ulasabilirsin bunun yanında proxy serverları kullanıp amacına ulasabilirsin ancak icerik filtreleme yani sayfanın iceriginde gecen kelimelere bakan bir yazılım kullanıyorlarsa benim tavsiyem kendi proxy servrenı kendin kurman olur( ancak dedidigm gibi cogu admin islem hızı acısından bu secenegi kullanmazlar) ve son ve en guvenilir teknik olarak acık kaynak kodlu isletim sistemi uzerinde arp snoofing yaparak yazılım tarafından yettki tanımlanmıs ipleri kullanmak... daha bir cok teknik var hersey hayal gucunle sınırlı sadice azmetmen yeterli olucaktır...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #256546
Karma etkisi: 3077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 307215
|
Dostum işini çözdüm
![]() İlk bunu indir ----->>>>>>>>> http://www.wardom.org/xp-user-admin-...or-t68522.html Sonra admin olarak giriş yap. Sonrasını biliyorsun... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
arkadaşlar cevaplarınıza teşekkür ederim.bıkmadan denemeye devam internet özgürlüktür engellenmemelidir.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|