wireles ağda diğer bilgisayara nasıl erişilir ?wireles bir ağ üyesiyim ve diğer bilgisayarlara nasıl erişebilirim bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim bilgiler için yardımcı olursanız sevinirim ip nosunu yani yerel ip nosu 192.168.1... ve mac adresini
Konu fitifiti tarafından açılmış, 542 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
wireles ağda diğer bilgisayara nasıl erişilir ? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 542. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106646
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
wireles bir ağ üyesiyim ve diğer bilgisayarlara nasıl erişebilirim bunu merak ediyorum
şimdiden teşekkür ederim bilgiler için yardımcı olursanız sevinirim ip nosunu yani yerel ip nosu 192.168.1... ve mac adresini biliyorum nasıl bağlanabilirim yönetici şifresi bilinmiyor ![]() Düzenleyen fitifiti : 01-02-2007 at 09:08. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
yönetici şifresi bilinmiyorsa hangi şifrelem ile korunuyo onu bilmen lazım belki bi ihtimal kırabilirsin ama yeni moda şeylerde imkansız diye biliyorum...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|