Wireless Baglantı Hızı (yardım)sLmlar. bi notebook ta 11mps ile digerinde (diger notebookta) 54mps ile baglanıyorum. bunun nedeni laptoptaki wireless ethernet kartı ile ilgili midir? internet baglantısında yawaslamaya yol acarmı? (acmaz sanırım sadece diger
Konu whimper tarafından açılmış, 287 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wireless Baglantı Hızı (yardım) konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 287. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
sLmlar.
bi notebook ta 11mps ile digerinde (diger notebookta) 54mps ile baglanıyorum. bunun nedeni laptoptaki wireless ethernet kartı ile ilgili midir? internet baglantısında yawaslamaya yol acarmı? (acmaz sanırım sadece diger laptop ile dosya paylasımında yawaslama olur) kablolu baglanınca 100mps ye cıkıyor. (wirelesste max 54-56 civarı bişi sanırım hız) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=200200 wireless ile fazla bilgim yok kablolu büyüdükk =) şimdiden teşekürler. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|