Wireshark Ile Facebook HackBu makalemde ayni agi kullanarak bir kisinin Facebook hesabinin nasil ele gecirilebilecegini gosterecegim.. Makalede kullanacagimiz yontem “Wireshark” adli programla ag uzerinde paket toplayarak kurbanin Facebook hesabina iliskin cookielerini yani cerezlerini
Konu cyberim tarafından açılmış, 1193 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wireshark Ile Facebook Hack konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 1193. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531886
Karma etkisi: 808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80676
|
Bu makalemde ayni agi kullanarak bir kisinin Facebook hesabinin nasil ele gecirilebilecegini gosterecegim..
Makalede kullanacagimiz yontem “Wireshark” adli programla ag uzerinde paket toplayarak kurbanin Facebook hesabina iliskin cookielerini yani cerezlerini calarak kendimizinkilerle degistirmek olacaktir..Oncelikle Facebook cookielerinden biraz bahsedeyim.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519390 Facebook Yetkilendirme Cerezleri Facebook’un kullandigi ve sizin siteye giris yapmanizi saglayan cookielerin adi “Datr”dir. Eger bir saldirgan sizin oturumunuzdaki bu cerezi calip kendininkiyle degistirebilirse Facebook saldirgani otomatik olarak kurbanin hesabiyla giris yapmis olarak varsayacaktir. Facebook’un kullandigi cookieler asagidaki gibidir: Cookie: datr=SlcWTgGO_ITpsUHH4WPQp9vf Cerezler Nasil Caliniyor? Olayin mantigini kavradigimiza gore simdi saldirinin nasil gerceklestigini anlatan kisima gecelim.. Adim 1: Oncelikle bilgisayarimiza “Wireshark” adli programi kuruyoruz..Programi kendi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.. Adim 2: Wireshark’i indirip kurduktan sonra yukarida “Capture” butonuna tiklayin ve oradan “Interfaces”i tiklayin. Adim 3: Kendinize uygun olan ag arayuzunuzu secin ve “Start” butonuna tiklayin.. ![]() Adim 4: Yaklasik 10 dk. kadar (Bu sureyi istediginiz kadar cerezleri elde edene kadar uzatabilirsiniz) bekleyin.. Adim 5: Daha sonra paket toplamayi durdurmak icin “Capture” menusu uzerinden “Stop” diyerek paket toplamayi durdurun.. Adim 6: Bu asamada goreceginiz gibi programimizda binlerce paket birikti ve bunlarin icinden tek tek aramak imkansiz olacagi icin filtreyi kullanacagiz..”Filter” kismina http.cookie contains "datr" yazin..Program otomatik olarak bu filtrenin disinda kalan paketleri cikaracaktir ve sadece istedigimiz cerezler onumuzde olacaktir.. ![]() Adim 7: Simdi cerezin bulundugu paket’e sag tiklayin ve “Copy”-”Bytes”-”Printable Text Only” seklinde sirasiyla girin.. ![]() Adim 8: Bu asamada Firefox’u acmaniz gerekiyor..Hem “Greasemonkey” hem de”Cookie Editor” eklentilerini yuklemeniz gerekiyor..Eklentileri yukledikten sonra Firefox ile Facebook’u acin fakat giris yapmayin.. Adim 9: Cookie Injector’u cikarmak icin Alt C’ye basin ve kopyalamis oldugunuz cookie kodunu buraya yapistirin.. ![]() Adim 10: Sayfanizi yenileyin ve kurbanin hesabi karsinizda!! ALINTIDIR............ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #482057
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3333
|
ağı olanlar için kullanışlı bi yöntem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5587 Yer: iStanBul
Karma etkisi: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74300
|
wireless adaptör desteklemiyor heralde
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #121662 Yer: efkArlie.Heart.Enabled=false;
Karma etkisi: 11015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1100860
|
Kendi bilgisayarımda olan cookileri listeliyor. Yanlış bişi mi yaptım acaba.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546305 Yer: Mersin
Karma etkisi: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7509
|
Herşey tamam ama alt c tuş çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #574684
Karma etkisi: 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 530
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2012
Üye numarası: #595197
![]() Karma: 10
|
tam benm aradıgım bir şeydi benim iş yeri agında 3 beş kişi var yardım edersen çok minnettar kalırım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
bakacaz artık eger çalışıyorsa iyi olur yada ben becerebilirsem. ama yöntem dandikse bilemiyorum artık.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
filtre kısmında takıldım yazdım ama hiç bir şeçenek gelmedi olanlarda kayboldu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 334170
|
senin bu dedigin hub olan aglarda işe yarar ama artık aglarda switch kullanılıyor orda diger pclerin paketlerini gormek için daha alengirli işlemler gerek.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #529938
Karma etkisi: 148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14634
|
Evet Bende Randıman alamadım
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
Üye numarası: #597849
|
Arkadaşlar ben html. uzantılı fake sayfamı hazırladım... Yalnız şöyle bir sorun var: Kendi bilgisayarımda fake sayfadan yapılan tüm girişler e-mail olarak e-postama geliyor ama karşı tarafta birine rar. dosyasıyla gönderdiğimde o kişi fake sayfama giriş yaptığında bilgileri e-mail'ime gelmiyor... Lütfen yardım eder misiniz? neden böyle oluyor?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #600710
|
alt-c yok kardeşler...
(... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook Zombie Lane Coins Hack (Videolu Anlatım) | MerciLesS* | Oyun Hileleri | 3 | 31-01-2012 23:13 |
| Hack Dökümanları Dev Arşiv | Fbmmc | Web Hacking ve Güvenlik | 97 | 01-11-2010 09:42 |
| Hack Facebook Password Only | AlexandraMay | Çöp Kutusu | 0 | 21-06-2010 00:28 |
| djmamiy | Yeni Başlayanlar İçin | 119 | 22-03-2010 11:40 | |
| Facebook Texas Holdem Hack | lejyoner_0418 | Web Hacking ve Güvenlik | 18 | 09-06-2009 18:06 |
|
|