Wireshark YardımArkadaşlar wireshark programını kurdum.. Biraz araştırdım ama çözemedim.. İşyerindeyim ve ağa birçok bilgisayar bağlı.. Bu bilgisayarlardan hangisi nereye girmiş ve ağı en fazla kim meşgul ediyor, download yapıyor öğrenebilirmiyim ve
Konu yukubey tarafından açılmış, 502 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wireshark Yardım konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 502. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446898 Yer: çok uzakta, öyle bir yer..
Karma etkisi: 9766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976078
|
Arkadaşlar wireshark programını kurdum.. Biraz araştırdım ama çözemedim..
İşyerindeyim ve ağa birçok bilgisayar bağlı.. Bu bilgisayarlardan hangisi nereye girmiş ve ağı en fazla kim meşgul ediyor, download yapıyor öğrenebilirmiyim ve nerden öğrenebilirim? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=477420 Gelen paketlerde site isimleri yazıyor ama o siteye kim girmiş göremiyorum.. Birde mesela bir kullanıcının yerel ip si sürekli değişiyor, yani bilgiler geliyor bi bakıyorum 192.168.1.22 bi bakıyorum aynı kullanıcı adı 192.168.1.210 oluyor sürekli değişiyor.. Teşekkürler Resim alıntıdır.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
bt4 ile kır. Yani bence ben onla yapıyorum takıldıgın yerde yardım ederim wep kırarsın
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
|
Alıntı:
sanırım aradığım bu şekilde bir şey değil, şöyle diyim işyeri ağı var 30 a yakın pc var ve bende bunlardan biriyim, ağı kim meşgul ediyor, kim interneti yavaşlatıyor, kim nereye giriyor bunu öğrenebilmek istiyorum.. teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532378
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hayır bu tam aradığın program evet internet trafiğini izlemek istiyorsan.
hangi ip adresinin hangi siteye girdiğini görebilirsin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Alıntı:
Pc ye cd den başlatırsınız komutlarla cevredeki agları tararsınız ve takip edebilirsiniz yada dinleyebilirsiniz. Wep ( wireless şifreleme yöntemi ) şifremelerini de bu işletim sistemi ile ögrenebilirsiniz http://www.backtrack-linux.org/downloads/ backtrack'in sitesi ve download linkleri |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
Uygun bir zamanda indirip deniycem.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
Sırasıyla sorularını cevaplayım; Evet öğrenebilirsin ve bu kullandığın programda öğrenmene yardımcı olacak programlardandır. Gelen paketlerde site isimleri yazıyor karşılarında da gittikleri ip yazıyor yani ip adreslerinden kimin o siteye gittiğini görebilirsin. Ip adresleri sürekli değişiyorsa bunun sebebi dynamic olarak iplerin değişmesidir. Eğer şirkette bu iş sizin sorumluluğunuzdaysa. Static ip verip ip değişikliğini yasakladığınızda hepsini kuş gibi avlayabilirsiniz girdikleri yerleri vs.. Bu yaptığınız işlem ile ip değiştiremicekler ve herkese belirli bir numara verdiğiniz için ipden kim olduğunu tanırsınız. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|