WolfTeam Adlı Online Oyuna HAck YAzmak İstiyorum YArdım Lutfen!!Arkadaslar oncelıkle merabalar ben wolfteam adlı online oyuna hıle yazmak ıstıyorum ama nerden baslıcamı hıc bılmıyorum bılgısyar bılgım cok ıyı serverler ud fud Trojan Botnet bu konularda oldukca ıyım ama
Konu hackermikdat tarafından açılmış, 279 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WolfTeam Adlı Online Oyuna HAck YAzmak İstiyorum YArdım Lutfen!! konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 279. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515125
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098
|
Arkadaslar oncelıkle merabalar ben wolfteam adlı online oyuna hıle yazmak ıstıyorum ama nerden baslıcamı hıc bılmıyorum bılgısyar bılgım cok ıyı serverler ud fud Trojan Botnet bu konularda oldukca ıyım ama online oyunalra hıle yazmakata sıfırım yanı en azından dokuman olsun sıte olsun oneri olsun hangi programla yazmam gerektıgı olsun her konuda yazabılırsınız yeterkı yararlı olsun her dılde dokuman olabılır ama turkce olursa ıyı olur sımdıden yardım edeceklere çok tesekkur edıyorum
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=494115 Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #508694
Karma etkisi: 141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13993
|
yazılım bilgin iyi olması lazım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515125
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098
|
onu demıyorum yanı bunun mantıgı nedır nasıl baslanabılır ondarı dıorum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Online Game Hack , Nedir , Nasıl Yaparım , Nasıl Korunurum | ωαгзż | Nedir 1st Class? | 84 | 08-02-2010 19:53 |
| Mu online hack yardim istegi | cuntbusting | Diğer MMORPG Oyunlar | 1 | 30-01-2010 08:35 |
| Silkroad Online oyuna girme Taktikleri!!! | gleyzy | Online Oyunlar | 12 | 13-03-2008 15:23 |
| arkadaşlar size bir hack çantası sunuyorum | red_davil | Web Hacking ve Güvenlik | 21 | 03-12-2007 11:10 |
|
|