Word Başlık SorunuArkadaşlar benim bi dönem ödevim var kimyayla ilgili ve ödev ise hocanın çevirmemizi istediği kitabı word dosyasına dökmek. Tabi konu yüzeysel olarak kolay gibi gözüküyo ama araya şekiller de girince
Konu biberius tarafından açılmış, 210 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Word Başlık Sorunu konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 210. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154219 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43724
|
Arkadaşlar benim bi dönem ödevim var kimyayla ilgili ve ödev ise hocanın çevirmemizi istediği kitabı word dosyasına dökmek. Tabi konu yüzeysel olarak kolay gibi gözüküyo ama araya şekiller de girince iş baya karışıyo. Önce bana ayrılan sayfaları birer birer taradım ve pdf dosyası yaptım. Sonra ise bir program buldum ve bu program pdf dosyasını word'e dökebildiğince döküyor. Yazıları %90 ayırabiliyor ama aynı şekiller için söyleyemeyiz tabi. Neyse asıl konumuza gelince pdfden word'e dönüşen dosyada bir takım düzensizlikler meydana geldi. Aşağıya resmini koydum;
![]() Uploaded with ImageShack.us Burada gördüğünüz sorun Gri yazılı Bölüm7:Termokimya adlı başlık.. Program bir şekilde bu başlığı böyle tanımlamış ama nedense üstünde oynanamıyor. Acaba bunun nedeni nedir nasıl değiştirebilirim nasıl hizalamayı tekrar kurarım yardım ederseniz çok sevinirim çünkü sayfaları yaziyim derken bu bana fazladan bi uğraş getiriyor.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|