Wordpress Ve Seo Bir Uzmanın Ağzından:)Merhaba Arkadaşlar Sitesine ekleyecekler bu yazıyıda eklesin..Eklemeyene hakkım helal değildir! Seo konusunda wordpress ile yıllarımı eskittim resmen ama halen daha çalışmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Gelelim konumuza ; Wordpress ile nasıl en
Konu DerSeW tarafından açılmış, 417 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Wordpress Ve Seo Bir Uzmanın Ağzından:) konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 417. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #451046
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14139
|
Merhaba Arkadaşlar
Sitesine ekleyecekler bu yazıyıda eklesin..Eklemeyene hakkım helal değildir! Seo konusunda wordpress ile yıllarımı eskittim resmen ama halen daha çalışmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Gelelim konumuza ;
Sizlere 3 günde 3 farklı makale ile bunları anlatacağım şimdi ilk anlatacağım makalem kalıcı bağlantılar ve sayfalardaki verim 1: Wordpress ile nasıl en verimli seo ayarları yapılır?a: Kalıcı bağlantılar vs standart ayaları yapalım önce hep beraber: Hepiniz içinde kalkıp kategori gösterim linklerini falan söylemeyeceğim. En verimli hangisi ise onu söyleyeceğim.. Kalıcı bağlantı Ayarlarına girin. Girmeden önce ftpnize .htaccess diye dosya oluşturun ve ftpye atın. Bu dosyanın yazma iznini 777 yapın. Orada bulunan kutucuğa (Özel Ayarlar) /%postname%.html yazın ve ayarları güncelle butonuna basın. b: Sitenizin başlıkları nasıl olmalı? Size hemde bu sırada bir niş vereyim adsense kazancı isteyenler ![]() ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=382031 keywords analyztor tools adwords aracında biraz araştırma yaptım ve amatör arkadaşlara en güzel açabilecekleri kazanç için site mobilya dekorasyon sitesi. Mobilya dekorasyon üzerine bir site açtınız diyelim başlığınız örneğin: A.com Mobilya dekorasyon | dekorasyon,mobilya,tahta ,ağaç malzemeleri En uygun şekilde bu olacaktır. Daha sonra wpseo Adlı eklentiyi satın almanızı tavsiye ederim veya bütcem yok 0 dan başlıyorum dersenizde "all in seo pack türkçe" adlı eklentiyi kurun. Ve gerekli ayarlamaları yapın ![]() Html sayfaların boyutu seo açısından çok önemlidir! Google her ne kadar backlinklere değer versede ziyaretcilere daha üstün değer veriyor! Kullanıcıya ne kadar hızlı açılan bir sayfa sunarsanız o kadar google gözünde rütbe atlarsınız ![]() Wordpress ile bunu yapmak zorda değil ![]() Gzippy adlı eklentiyi bulun ve ftpnize atın.. Yarın ki makalemde görüşmek üzere http://www.wardom.org/hacklink-satisi-t381753.html Düzenleyen DerSeW : 22-05-2010 at 13:53. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356644
Karma etkisi: 1807
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 180455